Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Evet çıkıyor 27 deyim bende bir midemde bir kasıklarımda vallahi perişan etti beni. Nefesimde yetmiyor panikliyorum öyle olunca. Bakalım 32 den sonra napcaz
Bende korktum bi an nefesimi kesti bilmiyorum valla allah yardımcımız olsun bebişler için bazı cefalar çekilecek demek ki

Kızlar merhaba doğum sonrası yanınızda yardım için biri kalacak mı? Anne kayınvalide dengesini nasıl sağlayacağız? Ben açıksası ikisinin de uzun süre kalması taraftarı değilim ama ikisi de çok heyecanlı istemediğimi duyarlarsa çok üzülüp alınırlar ama eşim de ben de evde biri kalırsa pek rahat hissetmeyiz gibi geliyor bana

Eğer ilaç etkili olmaz ve daha daha sık yükselme farkederseniz doktorunuza danışın mutlaka üstüne düşsün. Tansiyon biraz tehlikeli. Şeker gibi sorunlar önceden farkedilip çözümlenebiliyo ama tansiyon öyle değil, ilaca da direnç gösterdiği ve hızlı yükselmeyle tehlike yarattığı anlar olabilir

Bende özeldeydim. İlk 4 saat yataktan kalkmadan önce hastane kendi bez koydu altıma. Kalkınca yoksa temin edebileceklerini söylediler. Bilmiyorum sezaryen dikişlerimi de toplayıp karnımı sabit tuttuğu içinde bana çok rahat geldi ilk bi kaç gün

Bu süreçte siz insanları değil insanlar sizi düşünmeli. Eğer ki stres olup zorlanacaksanız günübirlik ziyaret talep ettiğinizi, eşinizle yalnız kalmanın bebekle bağ kurmak için daha iyi olacağını söyleyebilirsiniz. Eğer anneleriniz anlaşamıyorsa ya da ille gelcekler diyosanız ilk başta anneniz en çok bakım gereken zamanda yanınızda kalsın sonra dönüşüm yapsınlar. Benim yanımda kardeşim kalıcak 15 gün kadar. İzni o kadar. Sonrası yalnızız. Ama bizim ikinci bebeğimiz tecrübeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…