- 25 Nisan 2013
- 11.435
- 9.292
- 448
Şurdan bakabilirsin canım küre magnetlere.Küre magnet nasıll hiç görmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şurdan bakabilirsin canım küre magnetlere.Küre magnet nasıll hiç görmedim
Mustela aldım canım hepsini set şeklinde.Kızlar merhaba, şampuan, vücut losyonu, pişik kremi vs. hangi marka aldınız?
Ah ah bende hacı şerif yaptırmıştım. Gayet lezzetli ve tazeydi.Hacı şerif garanti canım ilk kızımda da oraya yaptırmıştım yine oraya yaptıracağım![]()
Pazeni gömmedim de bebemin tek eksiği pazenmiş gibi davranan kaynanamı gömdüm diyelimNe çok gömmüşsünüz ayol pazeniii. Benim evlenmeden önceki yatak örtüsü takımlarım içinde pazen vardı bayılırdım kirlenince annem hemen yıkayıp tekrar onu sersin diye 4 gözle beklerdimİyi aklıma getirdiniz sizden pazen linki falan istesem çok çemkirir misiniz
Ben indirimden 17 bin e aldım leona 2 yi daha da düşmez zaten. Çocuk odasını da çilekten aldım canım haftaya gelecek çocuk odası ve perde kısmetse bi halımız kalıyor odada :)
Benim şöyle gece 11 12 gibi uykum geliyor uyuyorum sonra 3 gibi uyanıp 6 ya kadar asla uyuyamiyorum sonra eşim ise gidiyor o ara dalıyorum tekrar sabah 10 al kadar. Çok düzensiz. Gece o uyuyamamak çok dengesizlestiriyor beni. Bir de maşallah benim kız son günler de çok hareketlendi onun teknelerine de uyanıyorum sık sık artıkKızlar gece uyuyamayanlarınız var mı? Ben geceleri uyuyamıyorum. Şimdiden alıştırma mı yapıyoruz ben anlamadım. Allahtan artık çalışmıyorum da eşim işe gittikten sonra 3 saat falan uyuyorum o iyi geliyor. Yoksa gece dön allah dön bir türlü dalamıyorum.
Kacar tane yaptiriyorsunuz bu hediyeliklerden ben acikcasi nisanimda dugunumde de pek hediyelik islerine girismemistim milleti sevindirecegime kendime ihtiayclarimi alirim diye dusundum bosa giden bi para gibi benim icinKapı süsü yastık anne terliği, tacı cam şişe kolonya yaptırdım 1 ay oldu hala gelmedi ama gelecek inşallahek olarak çikolata yaptıracam. Magneti Mevlüt için düşünüyorum.
bende nişan da sadece magnet yaptırmıştım düğünde kına da yaptırmamış tim ama söz konusu bebişim olunca hep en güzeli olsun istiyorum tabi fazlaya kaçmadan kolonya yaptırdım dağıtmaya 30 tane bir de çikolata yaptıracam çok bir şey tutmuyor zaten magneti de dediğim gibi mevlutte yaptıracam eşimin tarafında böyle büyük Mevlüt yapıyorlarmış mekan filan tutmalıKacar tane yaptiriyorsunuz bu hediyeliklerden ben acikcasi nisanimda dugunumde de pek hediyelik islerine girismemistim milleti sevindirecegime kendime ihtiayclarimi alirim diye dusundum bosa giden bi para gibi benim icinsadece 10 tane magnet aldim cok yakinlara vermek icin bi de cikolata yaptiririm yeter diye dusunuyorum
Hemen bakayım ben de teşekkür ederimHacı şerif garanti canım ilk kızımda da oraya yaptırmıştım yine oraya yaptıracağım![]()
Bende de durumlar benzer canım eşim 8:00’de işe gidiyor 10:30-11:00’e kadar uyuyorum o 3 saatlik uyku iyi geliyor niyeyse o yataktan gidince rahat uyuyorum.Benim şöyle gece 11 12 gibi uykum geliyor uyuyorum sonra 3 gibi uyanıp 6 ya kadar asla uyuyamiyorum sonra eşim ise gidiyor o ara dalıyorum tekrar sabah 10 al kadar. Çok düzensiz. Gece o uyuyamamak çok dengesizlestiriyor beni. Bir de maşallah benim kız son günler de çok hareketlendi onun teknelerine de uyanıyorum sık sık artık![]()
Ben rahat rahat donemiyorum diye bazen salonda uyu diyorum eşime . Benim rahatlığını da geçtim her donmem de kendinde uyanıyor kalitesiz uyku oluyor . Ona rağmen tek olsam da 3 gibi uyanıyorumBende de durumlar benzer canım eşim 8:00’de işe gidiyor 10:30-11:00’e kadar uyuyorum o 3 saatlik uyku iyi geliyor niyeyse o yataktan gidince rahat uyuyorum.
Ben gördümde emin olamadım ya tam konsepteBebesinin ismini Aybars ,Mete, ya da Metehan koyacak arkadaşlarım için konsept fikri olsun , bayılıyorum böyle yavru kurtlu şeylere belki seveniniz vardır :)
Annem değil ayol kaynanam benimDerdim de yok sinir oluyom bu aralar ama onun haberi yok
sonuçta kocamı doğurmuş varolsun sağolsun
![]()
Yeni okuyorum canım şimdi nasılsınSabah beri hapsuruyorum burnum akıyor falan hem de arka arkaya 20 kere kesin hapsurmusumdur. WC ye gıttım kırmızı pembe arası serce parmagimin tırnağı kadar küçük yani bı sümüksü leke gelmis. Korktum eşime yazdım sanki belim kasigim da ağrıyor yarım saat dinlenicem o gelene kadar inşallah normaldir(
Kocama kalsa sülalesinin bir aşiret olduğunu unutup 10 tane yaptıracak ama ben en az 15 yaptırayım diyorum. Zaten hepsi onun tarafına gider. Bizim taraf hem düşüncelidir öyle hastaneye falan gelmez hem kalabalık değiller.Kacar tane yaptiriyorsunuz bu hediyeliklerden ben acikcasi nisanimda dugunumde de pek hediyelik islerine girismemistim milleti sevindirecegime kendime ihtiayclarimi alirim diye dusundum bosa giden bi para gibi benim icinsadece 10 tane magnet aldim cok yakinlara vermek icin bi de cikolata yaptiririm yeter diye dusunuyorum
İleride 3 aydan az kaldığı için mi acaba doktor dikkat et dedi.son aylar daha da kilo alınıyormuş İştahımda yok aslında. Abur cubur zaten sevmezdim ağzıma bile sürmedim. Hep organik ve sağlıklı tükettim gıdaları.Aa canım hoşgeldin nerelerdesin sanki bayadır görmüyorum yazdığını. Bence gayet iyi bebişinin kilosu. Sende 12 kilo almışsın gayet güzel. Zaten son aylarda daha çok alınıyor. Bende ilk hamileliğimi 10 kiloyla tamamlamıştım bakalım bu sefer ne olacak. Şimdiye kadar 7 kilo aldım bende.
Şükür iyiyim dr a gittim buraya yazdığım gibi şükür vajinal muayene USG ve nst iyi durumdaydı bebek de iyiydi progestan verdi Dr nolur nolmaZ diye normalmiş de ikinmak sıkınmak benim gibi arka arkaya hapsurmak buna sebep olabilirmiş ama gitmem iyi oldu tabi korkmustum baya tekrar etmedi.Yeni okuyorum canım şimdi nasılsın
Sevindim her şeyin yolunda olmasınaŞükür iyiyim dr a gittim buraya yazdığım gibi şükür vajinal muayene USG ve nst iyi durumdaydı bebek de iyiydi progestan verdi Dr nolur nolmaZ diye normalmiş de ikinmak sıkınmak benim gibi arka arkaya hapsurmak buna sebep olabilirmiş ama gitmem iyi oldu tabi korkmustum baya tekrar etmedi.
Ben en bastan beri hıc leke kanama vs yasamadım oglumda da sukur hıc olmamıstı telaslanıp hemen gıttım ertelemedim. İçim içimi yerdi. Bişey yokmus sukur ama bunu duymak omrumu uzattı :))İnşallah normaldir canım. Şu lekeler kırmızı pembe gibi olunca hemen doktora sormak lazım gibi geliyor bana haftan da benden ileride belki normaldir ama mutlaka sor
Gecmis olsun canim bende habire doktorlardayim valla biktim hastanedenn 2 gundur 2 ayri doktora bebisi gormeye gitmistim yarin da idrar sonucumu gostericem muhtemelen enfeksiyon cikmis tahlilimde bi de genel cerrahiye gidicem kabizlik sorunu icin bakalimBen en bastan beri hıc leke kanama vs yasamadım oglumda da sukur hıc olmamıstı telaslanıp hemen gıttım ertelemedim. İçim içimi yerdi. Bişey yokmus sukur ama bunu duymak omrumu uzattı :))
Oh çok sevindim iyi yapmışsın canım rahatlamış oldunBen en bastan beri hıc leke kanama vs yasamadım oglumda da sukur hıc olmamıstı telaslanıp hemen gıttım ertelemedim. İçim içimi yerdi. Bişey yokmus sukur ama bunu duymak omrumu uzattı :))
Geçmiş olsun canım hafta ilerledikçe sıkıntılar başlıyor sanırım bende de kasık kemiği ağrısı ve karnımda sertleşmeler arttı randevuma daha 10 gün var napsam bilemedimGecmis olsun canim bende habire doktorlardayim valla biktim hastanedenn 2 gundur 2 ayri doktora bebisi gormeye gitmistim yarin da idrar sonucumu gostericem muhtemelen enfeksiyon cikmis tahlilimde bi de genel cerrahiye gidicem kabizlik sorunu icin bakalim