- 23 Nisan 2025
- 76
- 70
- 3
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi sag bi sola yatirdim hepİşte kuzum bende düzleşme olmasın baştan önlem alabilir miyiz diye bunlara bakmaya başlamıştım seninki dah güzelmiş
Aahhah tabi bir yere kadar genetik ama güzel olması için biz de bir el atsak fena değil gibi geldiBen bi sag bi sola yatirdim hep
Kafasi da normal dogum yapmisim gibi uzundu
Kusuyor diye kafasinin arkasina da yatiramadim
Ama doktorum kafa yapisi genetiktir dedi
Kafasi gayette normal su an
Yumurta gibi![]()
Ay en sevdiğim kafa oğlanlardaBen bi sag bi sola yatirdim hep
Kafasi da normal dogum yapmisim gibi uzundu
Kusuyor diye kafasinin arkasina da yatiramadim
Ama doktorum kafa yapisi genetiktir dedi
Kafasi gayette normal su an
Yumurta gibi![]()
Ya var ya ben her şeye tamamım almasa da olur , sadece sorsa yeterdi benim için, sormadığına darılıyorum . Ama inadına yapar gibi , dalga geçer gibi hatta aynı şeyleri alıp gelmiş bi de gösteriyor sanki çok pahalı bi şeymiş gibi sürekli müslin alcam müslin alcam , müslin kelimesini duyasım bile yok o kadar tiksindimBenimki de hala ilk torun varmış gibi davranıyor sadece oğlundan kalan bi sürü şey var sadece biberon emzik gibi kişisel ürünler bi de bebeklik dönemine ait kıyafet almam lazım. Geçen şu var bu var diye sayıyodum çokta bişey yokmuş alırsın nolcak hediyede gelir zaten ona göre al dedi de bende şunu alcam demiyo hala oğlumda çok hevesliydi hala ha bire kıyafet alır 3 senedir![]()
Magnet ve çikolata yaptıracağım fil temalıHastanede verilecek hediyelik fikirleri olan var mı yada yaptıran ve memnun olan bi de sizce erken miii
Bizim ki de dün aramış kemeraltından pazen almış. Pazen diye belki 3-5 kere söyledi.Ya var ya ben her şeye tamamım almasa da olur , sadece sorsa yeterdi benim için, sormadığına darılıyorum . Ama inadına yapar gibi , dalga geçer gibi hatta aynı şeyleri alıp gelmiş bi de gösteriyor sanki çok pahalı bi şeymiş gibi sürekli müslin alcam müslin alcam , müslin kelimesini duyasım bile yok o kadar tiksindim![]()
Ben küre magnet yaptırmayı düşünüyorum. Çok sevimli duruyor. Bir de takım çikolata ve kolonya şişesi. Odaya asmak içinde kapı süsü yaptırırım diye düşünüyorum. Balonları falan eşimle alırız dedik dışardan.Hastanede verilecek hediyelik fikirleri olan var mı yada yaptıran ve memnun olan bi de sizce erken miii
Ya bu pazen olayı nedir benimkilerde pazende pazen çok önemli çok iyi çok güzel anlatıyorlarBizim ki de dün aramış kemeraltından pazen almış. Pazen diye belki 3-5 kere söyledi.![]()
Müslinden zarar gelmez kullanılır da fazla da abartmamak lazımYa var ya ben her şeye tamamım almasa da olur , sadece sorsa yeterdi benim için, sormadığına darılıyorum . Ama inadına yapar gibi , dalga geçer gibi hatta aynı şeyleri alıp gelmiş bi de gösteriyor sanki çok pahalı bi şeymiş gibi sürekli müslin alcam müslin alcam , müslin kelimesini duyasım bile yok o kadar tiksindim![]()
Ya bende magnet çikolata düşünüyorum ama belli bi konseptte olmasını istedim ismini aybars koyacağız böyle isim ablamına uygun bi model ne yapabilirim acabaMagnet ve çikolata yaptıracağım fil temalı
Küre magnet nasıll hiç görmedimBen küre magnet yaptırmayı düşünüyorum. Çok sevimli duruyor. Bir de takım çikolata ve kolonya şişesi. Odaya asmak içinde kapı süsü yaptırırım diye düşünüyorum. Balonları falan eşimle alırız dedik dışardan.
Kapı süsü yastık anne terliği, tacı cam şişe kolonya yaptırdım 1 ay oldu hala gelmedi ama gelecek inşallahHastanede verilecek hediyelik fikirleri olan var mı yada yaptıran ve memnun olan bi de sizce erken miii
Bizde Metehan koyacağız ama isme göre değil biraz hastane setine göre yaptıracak gibiyim takımda fil vardı uyumlu mu olsa dedim ama tabi başka bişey beğenirsem vazgeçebilirim. Hayvanlar gökyüzü hep bu tip temalar varYa bende magnet çikolata düşünüyorum ama belli bi konseptte olmasını istedim ismini aybars koyacağız böyle isim ablamına uygun bi model ne yapabilirim acaba
Aynısı valla aynısıı , pazen diyor ben de bilmiyorum pazeni kalın olur iyi olur kışın diyor , sanıyorum ki kalın peluş battaniye falan . Etek bezi derler bizde , almış gelmiş bi baktım uyduruktan teyyareeBizim ki de dün aramış kemeraltından pazen almış. Pazen diye belki 3-5 kere söyledi.![]()
Ayyyy neyseki yalnız değilmişim, bi pazen, bi müslin öğkk geldi bana daYa bu pazen olayı nedir benimkilerde pazende pazen çok önemli çok iyi çok güzel anlatıyorlar
Ben aşırı muzdaribim bu durumdan , her gün mutlaka 03.00-03.30 bandında uyanıyorum ve asla geri de uyuyamıyorum ve saat 6.30da da işe gitmek için uyanmam gerekiyor normalde , ama nerdeyse 2-3 saat uykuyla ölü gibi işe geliyorum , neden uyandığımı da bilmiyorum hiçKızlar gece uyuyamayanlarınız var mı? Ben geceleri uyuyamıyorum. Şimdiden alıştırma mı yapıyoruz ben anlamadım. Allahtan artık çalışmıyorum da eşim işe gittikten sonra 3 saat falan uyuyorum o iyi geliyor. Yoksa gece dön allah dön bir türlü dalamıyorum.
Yüzüne de dedim yani umrunda değil ya hiç düzgün bakmamışsın bile dedim ya , öyle internette falan da göstermedim baya fiziki yani evde geldi aldım onları gösterdim . Çok değişik , böyle oldukça da aşırı uzaklaştımMüslinden zarar gelmez kullanılır da fazla da abartmamak lazım niye aynı şeyleri alırsın ki ama neden yani