Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Bizimki de pogaca gibi ustu bombeli vosvos arabalar gibi o yuzden igor sandalet alamadim yazin ustten etler fiskirdi

Hastane çantası hazırlayanlar var mı? Yoksa kaçta hazırlamayı düşünüyorsunuz? Hazırlayanlar neyden kaç adet koyacak yazarsa süper olur. Yıllar geçti ben unuttum herşeyi. Bir de çalışan anneler allah yardımcınız olsun ilk gebeliğimde bende çalışmıştım ama bu sefer yaşta etken sanırım evde bir koltuktan diğerine zor atıyorum kendimi.

Kizlar ya bende yalanci kasilmalar basladi
Cok fena kasiliyor karnim aciyor ta
Magnezyum da iciyorum
Bide dun karnimin sag tarafini masaya carptim aciyor :/
Bebiste sorun yok kipir kipir ama etim ezilmis gibi aciyor sag taraf
Doktorum 3 gun frankfurta gitmis yazdim bebek hareketliyse sorun etme ama icin rahat degilse en yakindaki saglik kurulusuna bi goster istersen dedi

Ben oglumda 34te hazirlamistim
Ama gecelikleri falan kullanmaya basladigim icin onlari en son yikayip eklerim diye dusunuyordum ki 38de suyum geldi oglumun kiyafetleri falan hazirdi benim bi tane ic camasirim yoktu valizde
1 tane dogdugunda giydirmeleri icin takim koydum kucuk hurca, ustune de adimi tutturmustum not kagidiyla ne olur ne olmaz diye
Odaya cikarilinca giydirmelik 2 tane daha takim koydum toplamda 3 takim koydum bu 1 gece icin
Ben 1 gece kaldim cunku
Agiz mendili 10 tane
Islak mendil 2 paket
Bez 1 paket
Battaniye muslin sapka vs vs cok koymadim yinede karmasik olsun istemedim
Kendime de bi kisa kollu gecelik
1 polar pijama
Bide cikarken giyecegim kiyafet
Ama hastaneden cikarken disarda resmen firtina yagmur vardi polar geceligin ustune montumu giyip cikmistim direkt

Aynı durum bende de var 2 gece önce bayağı hemen hemen 5 dakika da bir falan sertleşti karnımın sol tarafı bıraktı eşim de korktu ama o gün nar yemiştim nar yiyince bebekler çıldırıyormuş sanırım. Ona bağladım çünkü kendimi ekstra yormuyorum zaten eşim yapıyor temizliği yemekleri falan belki de bu haftalar normaldir yalancı sancı dediklerindendir.

Sanırım bende en fazla 3 takım bebek için koyacağım kendime de 2 tane düşünüyorum biri kesin koyu renk olacak ama çıkarken ne giyeceğimi bilmiyorum hala benimde normal doğumdu dikişlerim çok acıyordu gecelikle çıkmıştım.

Ben 1 dk zor oturuyorum 22 aylik oglum var sagolsun uzaninca gelip hayirdir isareti yapiyor
Yemek bulasik ortalik toplama falan derken aksam oluyor
Ona kahvalti yaptir meyve yedir ogle uykusu aksam yemegi derken sersem gibi oluyorum
Hic oturamadigim bir hamilelik 32de falan baslamisti oglumda kasilmalar ama simdi erken basladi 29a yeni girdim daha

Cikarken amaan eve varalim da diye cikiyorsun zaten ustune bi kaban kafana bi sapka tamamdir cocugu da sardiysak

Evet doğum sonrası 1 gün bile o kadar kıymetli ki sırf bu yüzden zorluyorum kendimi parası falan umrumda değil:/ aslında 32 den sonra zorlaşcağını biliyordumda bu sefer 30 dan beri 32 gibiyim
Aynen canım gerçekten kıymetli. Allahtan işim bilgisayar başı. Fazla yormuyorum kendimi. Ama bu sefer de sırtlarım ağırıyor.
Canım için rahat etmiyorsa bir görün istersen. Ben 25. haftada en son kontrole gittiğimde doktorum demişti. Gün içinde 2-3 kez karnın sertleşebilir ama bu 5-10 dkda bir olmaya başlarsa gel diye

Cok sık olmuyo canim ama gunde 2 3 kezden fazla oluyo
Geceleri cok oluyo ozellikle
Karnim yamuk yumuk oluyo oyle bi kasilma yer degistirme oluyo
Erken basladi gibi sanki :/

Geçmiş olsun canım benim dr a görünebilirsin sana yakın ve pozitif biri arıyorsan ama bence biraz dinlenip bekle çok yorulunca oluyor benimde

Benim uzun zamandır vardı ama magnezyum rahatlatmıştı. 29+4teyim 4 gündür arttı karnımı da ayağa kalkınca taşıyamıyor gibiyim

Canım randevum haftaya cumartesi ağrı sancı vs girerse giderim de şimdilik biraz bekleyeyim diyorum herkes nerdeyse böyleymiş normaldir herhalde

Geçmiş olsun canım benim dr a görünebilirsin sana yakın ve pozitif biri arıyorsan ama bence biraz dinlenip bekle çok yorulunca oluyor benimde
Sagol canim, masaya da carptim ya ondan da bi huzursuz oldum
Yarina bulabildim yakinimdaki hastaneye
Bi gostereyim ordaki doktora usgyle baksin en azindan

Benim uzun zamandır vardı ama magnezyum rahatlatmıştı. 29+4teyim 4 gündür arttı karnımı da ayağa kalkınca taşıyamıyor gibiyim
Ay dimi ya
Sanki karnim asagi sarkiyor gibi hissediyorum
Hic sevmedigim bi hareket olsa da karnimi tutarak yuruyorum

Kızlar günaydın 31 itibariyle inanılmaz zorlanmaya başladım ya bacaklarım ayaklarım her yanım sızlıyor haftaya çalışabilir raporu alcam ama nasıl çalışcam bilmiyorum gerçekten
Ben 27+6 yım bugün kara kara bunu düşünüyorum 36-37ye kadar nasıl çalışcam acaba diye , acilen doğum izni uzatılmalıııı

Belki de bebiş kendini bir yere topladığı için sertleşme kasılma gidi de geliyordur olamaz mı canımm
Canım randevum haftaya cumartesi ağrı sancı vs girerse giderim de şimdilik biraz bekleyeyim diyorum herkes nerdeyse böyleymiş normaldir herhalde
Çok sıklaşmadığı sürece sıkıntı yok gibi duruyor tabi canım. Ama sen yine de takip et
Ben 27+6 yım bugün kara kara bunu düşünüyorum 36-37ye kadar nasıl çalışcam acaba diye , acilen doğum izni uzatılmalıııı
Ah ahh keşke uzatılsaa şöyle mucize bir kararla. Habire dolanıp duruyor sosyal medyada ama bi icraat yok. Keşke vursa bizi de

Kızlar birşey sormak istiyorum size. Hamilelik sebebiyle herhangi bir yerinizde oluşan ödem dolayısıyla bir krem kullanıyor musunuz?

Kızlar birşey sormak istiyorum size. Hamilelik sebebiyle herhangi bir yerinizde oluşan ödem dolayısıyla bir krem kullanıyor musunuz?
Kuzum henüz ödem olmadı bende ama arkadaşlarımdan bildiğim kullandıkları bir şey yoktu doktorları bol su içip az tuzlu tüketin demişlerdi sadece bir de ayakları mümkün olduğunca yukarda tutmak gibi şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…