Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Aynen uyurken olctum 15.5cm geldi
25 noya tekabul.ediyo
İşte o 0.5 çok sıkıntı 17.5 geliyo bizimkinin ölçüsü şu an. 26 küçük, 27 ek işte kalıba göre yine küçük 28 büyük ayakkabı alırken tölere edebiliyosun da panduf falan alırken çok sıkıntılı malesef tabi bi. De bizimkinin ayakları biraz tombul kalıyo kalıplara göre. Aslen değil, etli butlu bi çocuk değil ama ayakkabılar çok ince uzun yapılı. Böyle sorunlarınız yoksa çok şanslısınız

Kızlar sizinde adet sancısına benzer ağrınız oluyor mu? Dün öğlenden beri var. Yani hamilelik konusu olmasa tuvalete gitsem kanamam başlayacak gibi bi his oluşturuyor bu ağrı. Başka türlü kötü bişey de yok. Akıntı, bel ağrısı vs. Bebek hareketli onda da sorun yok. Vajinal olarak ağrım oluyordu kesilmişti geri döndü. Bilmiyorum. İlk hamileliğimde de böyle ağrılarım oluyodu ama bu zmaanda var mıydı hatırlayamadım.

Bende bazen oluyor canım akıntı gibi de geliyor dediğin gibi gebelik olmasa regl oldum hatta geldi deyip tuvalete giderdim. Birde tik var bende her peçeteye sildiğimde allah korusun birşey var mı diye bakmadan edemiyorum

Kızlar günaydın 2 gündür sabah uyanıyorum ve inanılmaz sırt ağrısı yaşıyorum kalkana kadar rahat yok bir de ayaktayken yürürken iş yaparken vs karnım hep sert gibi bu kasılma mı oluyor

Bazen oluyor 1-2 dakikalık ama gerçekten regl olmuş gibi hissettiriyor

Kızlar günaydın 2 gündür sabah uyanıyorum ve inanılmaz sırt ağrısı yaşıyorum kalkana kadar rahat yok bir de ayaktayken yürürken iş yaparken vs karnım hep sert gibi bu kasılma mı oluyor
CAnım magnezyum kullanıyor musun. Magnezyum bu şikayetleri azaltıyor. Bana doktorum 25. haftada gittiğimde günde 1-2 defa karnında sertlik hissetmen normal bu yalancı sancıdır doğumu başlatmaz ama 5 dkda bir 10 dkda bir hissedersen gel demişti.

Canım benimde 50 mg 1 saatte 153 çıktı doktorum güzel sorun yok dedi :)

10 dakikadan fazla ayakta durduğumda, hızlı hareket ettiğimde benimde sertleşiyor karnım canım sanırım normal artık

Cihazım var önceki gebelikten kalma. Diyetisyen şart galiba dimi. Ben de düzgün beslendiğimi sanıyordum aslında. Ama önceki gebelikten farklı arada tatlı bir şeyler çekiyordu canım sürekli.

Canım benimde 50 mg 1 saatte 153 çıktı doktorum güzel sorun yok dedi :)

galiba normal 180e kadar gebeliklerde olabilen bir şey. Yine de dikkat etmek lazım. Bebiş de 10 gün kadar önden gidiyor bizim. Önceki minikti. Gerçi son zamanlarda belli oluyor bakalım

Benim bebitomda önden gidiyor biraz ama genetikte olabilir bende eşimde iriyiz birazcık boy olarak :) günde iki öğün tatlı yiyordum yüklemeden sonra korktum bire indirdim onun dışında devamke, olabildiğince rahat olmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım :)

24. Haftada kullanmaya başladım ocean extramag o zamanlarda da sertleşme çok diye vermişti doktor ama bu hafta tekrar başladı. Bu hafta her tarafım ağrı sızı sertlik resmen

Biz de uzunuz ben çok değil de eşim uzun 190. ikimizin çocuklukları da aşırı sıska tiplemeler. Uzun ince. Solucan derlerdi bana çocukken. Bizim ilk oğlumuz da bizim çocukluklarımız gibi. Minyon doğdu sonra da hiç kilo almadı hep kilo almıyor stresi. Bu sefer önden gidiyor diyince de şaşırdık

Kızlar günaydın 31 itibariyle inanılmaz zorlanmaya başladım ya bacaklarım ayaklarım her yanım sızlıyor haftaya çalışabilir raporu alcam ama nasıl çalışcam bilmiyorum gerçekten

Bende de bu hafta çok oldu, akıntım da çok. Neden bilmiyorum.

24. Haftada kullanmaya başladım ocean extramag o zamanlarda da sertleşme çok diye vermişti doktor ama bu hafta tekrar başladı. Bu hafta her tarafım ağrı sızı sertlik resmen
Allah allah yetersiz mi geliyor acaba kuzum. Bir doktorunla görüşsen veya kontrolüne ne kadar var çok varsa biraz öne alsaan.
Kızlar günaydın 31 itibariyle inanılmaz zorlanmaya başladım ya bacaklarım ayaklarım her yanım sızlıyor haftaya çalışabilir raporu alcam ama nasıl çalışcam bilmiyorum gerçekten
Günaydın canımm. Benim de bugün an itibariyle 28+0. Şuana kadar bir zahmeti olmadı şükür ama sanırım 30 dan sonra bir level atlanıyor. Yeni yeni güncellemeler geliyor. Bende 32 de çalışır raporu alıp kısmetse 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum umarım o zmana kadar rahatça çalışmak kısmet olur. Maksadım hepimiz gibi izinlerimin sona kalması

Geçmiş olsun. Ben doğrudan izne ayrılmayı düşünüyorum, çok zorlandım bu iki ayda. 32. haftanın ilk gününde mi almak lazım o raporu acaba, bilginiz var mı? 32+0'da izne ayrılabiliyor muyuz mesela?

Geçmiş olsun. Ben doğrudan izne ayrılmayı düşünüyorum, çok zorlandım bu iki ayda. 32. haftanın ilk gününde mi almak lazım o raporu acaba, bilginiz var mı? 32+0'da izne ayrılabiliyor muyuz mesela?

32 de doğrudan izinli oluyorsunuz çalışmaya devam etmek için öncesinde doktordan rapor almak gerekiyor.

Evet doğum sonrası 1 gün bile o kadar kıymetli ki sırf bu yüzden zorluyorum kendimi parası falan umrumda değil:/ aslında 32 den sonra zorlaşcağını biliyordumda bu sefer 30 dan beri 32 gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…