İşte o 0.5 çok sıkıntıAynen uyurken olctum 15.5cm geldi
25 noya tekabul.ediyo
Bende bazen oluyor canım akıntı gibi de geliyor dediğin gibi gebelik olmasa regl oldum hatta geldi deyip tuvalete giderdim. Birde tik var bende her peçeteye sildiğimde allah korusun birşey var mı diye bakmadan edemiyorumKızlar sizinde adet sancısına benzer ağrınız oluyor mu? Dün öğlenden beri var. Yani hamilelik konusu olmasa tuvalete gitsem kanamam başlayacak gibi bi his oluşturuyor bu ağrı. Başka türlü kötü bişey de yok. Akıntı, bel ağrısı vs. Bebek hareketli onda da sorun yok. Vajinal olarak ağrım oluyordu kesilmişti geri döndü. Bilmiyorum. İlk hamileliğimde de böyle ağrılarım oluyodu ama bu zmaanda var mıydı hatırlayamadım.
Bazen oluyor 1-2 dakikalık ama gerçekten regl olmuş gibi hissettiriyorKızlar sizinde adet sancısına benzer ağrınız oluyor mu? Dün öğlenden beri var. Yani hamilelik konusu olmasa tuvalete gitsem kanamam başlayacak gibi bi his oluşturuyor bu ağrı. Başka türlü kötü bişey de yok. Akıntı, bel ağrısı vs. Bebek hareketli onda da sorun yok. Vajinal olarak ağrım oluyordu kesilmişti geri döndü. Bilmiyorum. İlk hamileliğimde de böyle ağrılarım oluyodu ama bu zmaanda var mıydı hatırlayamadım.
CAnım magnezyum kullanıyor musun. Magnezyum bu şikayetleri azaltıyor. Bana doktorum 25. haftada gittiğimde günde 1-2 defa karnında sertlik hissetmen normal bu yalancı sancıdır doğumu başlatmaz ama 5 dkda bir 10 dkda bir hissedersen gel demişti.Kızlar günaydın2 gündür sabah uyanıyorum ve inanılmaz sırt ağrısı yaşıyorum kalkana kadar rahat yok bir de ayaktayken yürürken iş yaparken vs karnım hep sert gibi bu kasılma mı oluyor
Kızlar selamlar
Bugün şeker ölçümü yaptırdım. 50 gr ile 1 saat tokluk 164 çıktı. Sizce az bir şey yediklerime dikkat etsem toparlanır mıdoktorum da diyetisyene git dedi çok şey yapmadı ama merak ettim yaşayan var mı diye.
İlk gebeliğimde çok düşüktü hipoglisemi vardı. Şeker yüklemesi yaptırmamıştı doktorum evde kendim ölçmüştüm. şimdi de bu çıktı ya.
Kızlar günaydın2 gündür sabah uyanıyorum ve inanılmaz sırt ağrısı yaşıyorum kalkana kadar rahat yok bir de ayaktayken yürürken iş yaparken vs karnım hep sert gibi bu kasılma mı oluyor
Canım benim de açlık şekeri yüksekti diyetisyene yönlendirildim. Düzgün beslenmeyle şükür düzene girdi bir daha bozulmaz umarım. Bir şeker ölçüm cihazı alıp diyrstiyesnle görüş istersen düzgün beslenip şekerini de düzenli olarak kontrol etmen lazım gebelik ilerledikçe şeker daha da yükselebiliyormuş
Canım benimde 50 mg 1 saatte 153 çıktı doktorum güzel sorun yok dedi :)
Cihazım var önceki gebelikten kalma. Diyetisyen şart galiba dimi. Ben de düzgün beslendiğimi sanıyordum aslında. Ama önceki gebelikten farklı arada tatlı bir şeyler çekiyordu canım sürekli.
galiba normal 180e kadar gebeliklerde olabilen bir şey. Yine de dikkat etmek lazım. Bebiş de 10 gün kadar önden gidiyor bizim. Önceki minikti. Gerçi son zamanlarda belli oluyor bakalım
24. Haftada kullanmaya başladım ocean extramag o zamanlarda da sertleşme çok diye vermişti doktor ama bu hafta tekrar başladı. Bu hafta her tarafım ağrı sızı sertlik resmenCAnım magnezyum kullanıyor musun. Magnezyum bu şikayetleri azaltıyor. Bana doktorum 25. haftada gittiğimde günde 1-2 defa karnında sertlik hissetmen normal bu yalancı sancıdır doğumu başlatmaz ama 5 dkda bir 10 dkda bir hissedersen gel demişti.
Umarım normaldir bu hafta ağrımayan yerim kalmadı10 dakikadan fazla ayakta durduğumda, hızlı hareket ettiğimde benimde sertleşiyor karnım canım sanırım normal artık
Benim bebitomda önden gidiyor biraz ama genetikte olabilir bende eşimde iriyiz birazcık boy olarak :) günde iki öğün tatlı yiyordum yüklemeden sonra korktum bire indirdim onun dışında devamke, olabildiğince rahat olmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım :)
Bende de bu hafta çok oldu, akıntım da çok. Neden bilmiyorum.Kızlar sizinde adet sancısına benzer ağrınız oluyor mu? Dün öğlenden beri var. Yani hamilelik konusu olmasa tuvalete gitsem kanamam başlayacak gibi bi his oluşturuyor bu ağrı. Başka türlü kötü bişey de yok. Akıntı, bel ağrısı vs. Bebek hareketli onda da sorun yok. Vajinal olarak ağrım oluyordu kesilmişti geri döndü. Bilmiyorum. İlk hamileliğimde de böyle ağrılarım oluyodu ama bu zmaanda var mıydı hatırlayamadım.
Allah allah yetersiz mi geliyor acaba kuzum. Bir doktorunla görüşsen veya kontrolüne ne kadar var çok varsa biraz öne alsaan.24. Haftada kullanmaya başladım ocean extramag o zamanlarda da sertleşme çok diye vermişti doktor ama bu hafta tekrar başladı. Bu hafta her tarafım ağrı sızı sertlik resmen
Günaydın canımm. Benim de bugün an itibariyle 28+0. Şuana kadar bir zahmeti olmadı şükür ama sanırım 30 dan sonra bir level atlanıyor. Yeni yeni güncellemeler geliyor. Bende 32 de çalışır raporu alıp kısmetse 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum umarım o zmana kadar rahatça çalışmak kısmet olur. Maksadım hepimiz gibi izinlerimin sona kalmasıKızlar günaydın 31 itibariyle inanılmaz zorlanmaya başladım ya bacaklarım ayaklarım her yanım sızlıyorhaftaya çalışabilir raporu alcam ama nasıl çalışcam bilmiyorum gerçekten
Geçmiş olsun. Ben doğrudan izne ayrılmayı düşünüyorum, çok zorlandım bu iki ayda. 32. haftanın ilk gününde mi almak lazım o raporu acaba, bilginiz var mı? 32+0'da izne ayrılabiliyor muyuz mesela?Kızlar günaydın 31 itibariyle inanılmaz zorlanmaya başladım ya bacaklarım ayaklarım her yanım sızlıyorhaftaya çalışabilir raporu alcam ama nasıl çalışcam bilmiyorum gerçekten
Tam 32+0 olmalı çalışamaz raporu içinGeçmiş olsun. Ben doğrudan izne ayrılmayı düşünüyorum, çok zorlandım bu iki ayda. 32. haftanın ilk gününde mi almak lazım o raporu acaba, bilginiz var mı? 32+0'da izne ayrılabiliyor muyuz mesela?
Geçmiş olsun. Ben doğrudan izne ayrılmayı düşünüyorum, çok zorlandım bu iki ayda. 32. haftanın ilk gününde mi almak lazım o raporu acaba, bilginiz var mı? 32+0'da izne ayrılabiliyor muyuz mesela?
Evet doğum sonrası 1 gün bile o kadar kıymetli ki sırf bu yüzden zorluyorum kendimi parası falan umrumda değil:/ aslında 32 den sonra zorlaşcağını biliyordumda bu sefer 30 dan beri 32 gibiyimAllah allah yetersiz mi geliyor acaba kuzum. Bir doktorunla görüşsen veya kontrolüne ne kadar var çok varsa biraz öne alsaan.
Günaydın canımm. Benim de bugün an itibariyle 28+0. Şuana kadar bir zahmeti olmadı şükür ama sanırım 30 dan sonra bir level atlanıyor. Yeni yeni güncellemeler geliyor. Bende 32 de çalışır raporu alıp kısmetse 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum umarım o zmana kadar rahatça çalışmak kısmet olur. Maksadım hepimiz gibi izinlerimin sona kalması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?