Kızlar selamlar
Bugün şeker ölçümü yaptırdım. 50 gr ile 1 saat tokluk 164 çıktı. Sizce az bir şey yediklerime dikkat etsem toparlanır mı doktorum da diyetisyene git dedi çok şey yapmadı ama merak ettim yaşayan var mı diye.
İlk gebeliğimde çok düşüktü hipoglisemi vardı. Şeker yüklemesi yaptırmamıştı doktorum evde kendim ölçmüştüm. şimdi de bu çıktı ya.
Fazla kilonuz var miydi acaba ilk gebeliginizde? Ben evde takip ediyorum sabah aclik dusuk tokluar sinirin icinde normal cikiyor, seker yuklemesi dusunuyorum pazarteesi kilom 88, ailemde seker var, insulin direncim var diye, bu arada 164 cok yuksek degil bence bana doktor once diyet gecmezse insulin demisti bence duzelir sizin
Bende mecburiyetten oturuyorum biraz ayakta kalsam bir şeyler yapsam nefes darlığı kızım 10 yaşında aslında ama mesela banyosunu kendi güzel yapamıyor onu yıkıyorum ölecek gibi nefes nefese kalıyorum. Diğer hamileliğimde bulantılıydı bunda da midem hep kötü ama 10 yıl önce dinçtim rahat rahat iş yapıyordum, doğuma bile temizliğimi yapıp gitmiştim. Son ana kadar çalışmıştım bunda yok biraz ayakta kalsam kötü oluyorum. Yaş çok etkiliyor bence.
Fazla kilonuz var miydi acaba ilk gebeliginizde? Ben evde takip ediyorum sabah aclik dusuk tokluar sinirin icinde normal cikiyor, seker yuklemesi dusunuyorum pazarteesi kilom 88, ailemde seker var, insulin direncim var diye, bu arada 164 cok yuksek degil bence bana doktor once diyet gecmezse insulin demisti bence duzelir sizin
Hayır ilk gebeliğimde 58 ile başlayıp 72 ile doğuma girdim.
Şimdi daha kiloluluyum 70 olmuşum. Benim ilk gebelikte tokluk 50 falan çıkıyordu kendi ölçümlerimde. zaten birkaç kere düşüp bayılmışlığım da oldu. Şimdi hissim gerçekten çok farklı.
Miss Dünya Lissa Soft Elegance Yumoş Düğmeli Ayarlanabilir Bel Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Favorilemişim bende bu sabahlığı bu pijamanın da başka rengini eve aldım. Bu doğumum da koyu renk giyme hevesim var daha almadım ama favoriledim hastane çantamı diğer ay yapayım diyorum artık.
Miss Dünya Lissa Soft Elegance Yumoş Düğmeli Ayarlanabilir Bel Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Teşekkür ederim nstnin sancı kısmına bağladılar. Çok oynuyor kalp atışı düzenli alınamıyo o yüzden. Şu anki sancı yok dedi ebe. Rahim ağzının dibinde yerleşmiş plasenta. Bu yüzden ağrı hissedince korktum biraz
Ben evde olduğum günler 2 litrelik sürahimi yanıma alıp gözüme battıkça içiyorum 2 sürahiye yakın içmeye çalışıyorum asıl işteyken çok az içiyorum ya tuvalete git gel zor oluyor diye
Hayır ilk gebeliğimde 58 ile başlayıp 72 ile doğuma girdim.
Şimdi daha kiloluluyum 70 olmuşum. Benim ilk gebelikte tokluk 50 falan çıkıyordu kendi ölçümlerimde. zaten birkaç kere düşüp bayılmışlığım da oldu. Şimdi hissim gerçekten çok farklı.
Hastane çantası hazırlayanlar var mı? Yoksa kaçta hazırlamayı düşünüyorsunuz? Hazırlayanlar neyden kaç adet koyacak yazarsa süper olur. Yıllar geçti ben unuttum herşeyi. Bir de çalışan anneler allah yardımcınız olsun ilk gebeliğimde bende çalışmıştım ama bu sefer yaşta etken sanırım evde bir koltuktan diğerine zor atıyorum kendimi.
Ben çantanın anne kısmını geçen aydan hazırlamıştım, daha önceki kötü tecrübelerim nedeniyle. Bebek kısmının alışverişine bu hafta başladım. Muhtemelen 30. haftada hazırlamış olurum. 28+3 bugün. Bebek için 3-4 takım düşünüyorum. Kendime de 2 pijama takımı, bir gecelik sabahlık tarzı. Sezaryen olunca gecelik daha çok işe yarıyormuş. Instagramda falan gördüğüm listelere bakıp kendime bir liste hazırladım. Çok detay var aslında. Burada da birkaç liste paylaşılmıştı geçen aylarda. İhtiyaç olur diye evde de hazır bir hurç bırakacağım.