Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Kızlar düne kadar benimki çok hareketliydi dışardan görülen net hareketler vardı 1 aydır. Bugün inanılmaz derinden ve alttan hissediyorum normal mi acaba
Bütün gün mü aynıydı? Hiç döndüğünü falan hissettin mi? Hareketli ama sonuçta dimi? Duruşu kaynaklı olabilir. Ayakları aşağıdaysa çok hissediliyor alttan. Ayakları vücudun arkasına, alta doğru Durmuş olabilir. Ben hep böyle hissettiğim için anormal gelmedi ama hareketlerinde azalma falan varsa bi doktora görün. Bi de biraz dinlenmeyi, dürtükleyip oyun yapmayı dene belki pozisyonunu düzeltir

Ben başından beri hiç dönme gibi bir şey hissetmedim nasıl bir his bilmiyorum ama son 1 aydır özellikle sol tarafa belirgin hareketler vardı kaç kere video vs çektim o kadar netti. Bugün hissediyorum yine ama çook derinden ve daha alttan

Nasıl anlatsam o hissi. Kayma hissi gibi. İçeriden çekiliyomuş gibi de hissediyo olabilirsin. Vuruşlar ya da hıçkırıklardan ayırt edebilirsin onu aslında. Kesin hissediyosundur o netlikte ama ayırt edemiyo olabilirsin. Çok ayakta kaldıysan o yüzden de alttan hissediyo olabilirsin. Endişeleniyorsan bi görün doktora. Ama hareketleri hissettiğin sürece sorun olduğunu düşünmüyorum

Kizlar bebek asiri asiri hareketli kasiliyor vuruyor endiselenmeye basladim ya
Kasılmalar düzenli mi? Bebek hareketli olunca da kasılmalar artabilir. Önemli görülen şey aslında düzenli kasılma olması. Karnın sertleşiyor mu kasılıyor gibi hissettiğinde?

Aslında bugün boş günümdü evdeydim genel olarak. Yarın da böyle olursa muhtemelen dayanamayıp giderim

Böyle titreşimli gibi arka arkaya hareketlenme hisseden oluyor mu ya ? Kıpır kıpır ediyor gibi karnımın her yerinde garip bir hareket 2 haftadır böyle

Kızlar düne kadar benimki çok hareketliydi dışardan görülen net hareketler vardı 1 aydır. Bugün inanılmaz derinden ve alttan hissediyorum normal mi acaba
Büyüdükçe de yerleri daralıyormış sanırım canım daha önceki haftalardaki gibi olmuyormuş hareketler.

Kuzu bence normaldir ben sürekli şiddetli ağrıları asağıda hissediyorum ayaklar hep bikini bölgemde yani. Bu çocuk dönmiycek galiba doğumda diye bile düşünüyorum artıkk
Nst de sancım çıktı maalesef bebek strese girmiş biraz da
Canım çok geçmiş olsun kaçıncı haftadaydın. Açıklık kontrolü yaptılar mı. Serumla sancılarını hafifletir geçirirler açıklığın yoksa hayırlısıyla

28desin sanırım şu an . Benim de öyleydi makat geliş dedi 1,5 ay öyle kaldı artık korkmaya başladım dönmeyecek diye 30a tam girdiğim zamanlarda döndü ve hissettim bunu . Ertesi gün doktor kontrolü vardi sordum doktor da söyledi ve gösterdi dönmüş pozisyon almış endişe edecek bir şey yok dedi . Döner yani daha korkma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…