Çok geçmiş olsun, böyle durumlarda acilden doğumhaneye giriş yapabilirsiniz. Her saatte uzman doktor oluyor. İnşallah her şey yolunda çıkar.Yarin 15e bulabildim yakindaki yere inş birsey cikmaz ilk kez hic uyuyamadim:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun, böyle durumlarda acilden doğumhaneye giriş yapabilirsiniz. Her saatte uzman doktor oluyor. İnşallah her şey yolunda çıkar.Yarin 15e bulabildim yakindaki yere inş birsey cikmaz ilk kez hic uyuyamadim:/
Çok geçmiş olsun, umarım sancılarınız azalır ve en kısa zamanda sağlıkla taburcu olursunuz. Allah sağlıkla, kolaylıkla, zamanında doğum yapmayı nasip etsin.Aynı problemi 3 gündür yaşıyorum bugün sabah dayanamayıp kontrole geldim doktoruma yatış verildi yatıyoruz öyle![]()
Çok geçmiş olsun canım yazdıklarını yeni okuyorumşu an nasılsın?Sancım 15-20 dk da bir 70 lerde ciğer gelişyirici yapıldı
Canım nasılsın?Tam 28 hafta oldum bugun
Dunden beri kasilmalar artti
2.gebeligim bu
Oglumda 32de falan baslamisti kasilmalar ama nstde sorun yoktu
38+4te dogdu
Simdi cok erken basladi
Su saat oldu uyuyamdim hareket ediyor cok![]()
Amin inşallah canim bekliyorum siram gelcek birazdanAy kızlar yazıları yeni okudum daha küçük ya bebişlerimiz vaktinde sağlıkla gelirler inşallah
Gelişmeleri yazın bize kızlarMatmazel - T tiplikelebek
Yakinimda hastane var ama acilde bulunan dogum doktoru yok malesefÇok geçmiş olsun, böyle durumlarda acilden doğumhaneye giriş yapabilirsiniz. Her saatte uzman doktor oluyor. İnşallah her şey yolunda çıkar.
Randevu saatimi bekliyorum canimCanım nasılsın?
Kasılmalar devam ediyor mu peki?Amin inşallah canim bekliyorum siram gelcek birazdan
Yakinimda hastane var ama acilde bulunan dogum doktoru yok malesef
Tam tesekkullu olan hastane 1 saat uzaklikta
Normal poliklinige aldim randevu bakalim nstye gerek duyacak mi
insallah sorun cikmaz
Randevu saatimi bekliyorum canim
Geceye gore daha iyiyim
Gece boyunca kasilmalarim bitmeyince stres oldum
Bi ara midem de bulandi sabah 6ya kadar uyuyamadim
Aksi gibi benim oglan da bugun oglen uykusuna yatmadi
Zombi gibiyim![]()
CAnım naptın göründün mü doktoraAmin inşallah canim bekliyorum siram gelcek birazdan
insallah sorun cikmaz
Geceye gore daha iyiyim
Zombi gibiyim![]()
Nasıl oldun canım görünenildin mi doktora?Amin inşallah canim bekliyorum siram gelcek birazdan
insallah sorun cikmaz
Geceye gore daha iyiyim
Zombi gibiyim![]()
CAnım gerilme hiç tedbir amaçlı çağırmıştır. Acil birşey olsa atla gel hemen derdi merak etmeBen de doktorumla konuştum karnımda sertleşmeler biraz fazla oluyor diye yarın kontrole çağırdı gerdi beni![]()
Yani aslında ilk normal olabilir dedi su gelmesi kanama yoksa çok sorun etmiyoruz dedi telefonu kapattık sonra yine aradı sen yarın gel en iyisi bakalım dedi yarına kadar zaman geçmez banaCAnım gerilme hiç tedbir amaçlı çağırmıştır. Acil birşey olsa atla gel hemen derdi merak etme
Çok sevindimBen taburcu oldum simdi kızlar progestan ve kan sulandırıcı basladık kısıtlı hareketlerle devam edicez çok şükür bi problem yok
Canım muhtemelen tedbir amaçlı çağırmış ne güzel doktorun ilgileniyorr :) Benim de yarın kontrolüm var 11:30'da kısmetse bana da zaman geçmiyor 3 hafta geçti diğer kontrolümün üzerindennYani aslında ilk normal olabilir dedi su gelmesi kanama yoksa çok sorun etmiyoruz dedi telefonu kapattık sonra yine aradı sen yarın gel en iyisi bakalım dedi yarına kadar zaman geçmez bana![]()
Canım gözün aydın çok sevindim. Bundan sonra birazcık daha dikkat etmen gerekiyor sadece :)Ben taburcu oldum simdi kızlar progestan ve kan sulandırıcı basladık kısıtlı hareketlerle devam edicez çok şükür bi problem yok
Güzel haberler alalım inşallahCanım muhtemelen tedbir amaçlı çağırmış ne güzel doktorun ilgileniyorr :) Benim de yarın kontrolüm var 11:30'da kısmetse bana da zaman geçmiyor 3 hafta geçti diğer kontrolümün üzerindenn
Canım gözün aydın çok sevindim. Bundan sonra birazcık daha dikkat etmen gerekiyor sadece :)