Çok geçmiş olsun, umarım düzelir bir an önce. Sanırım omega 3ler balık yağları mide hassasiyeti ve bulantı yapıyor ama balık sezonu geldi belki taze taze tüketilebilir. Günde bir tablet olarak mı yazdı acabaMöllers omega 3 yazdı , memnundum aslında ama her şeyi kustuğum için devam edemiyorum maalesef vitaminlerimin hiç birine
evet magnezyum ocean extra mag ve möllers omega 3 günde bir olarak kullanıyodum . İşin tuhafı balığı çok severim, yerken hiç bi şey olmuyor tabletini alınca kusturuyorÇok geçmiş olsun, umarım düzelir bir an önce. Sanırım omega 3ler balık yağları mide hassasiyeti ve bulantı yapıyor ama balık sezonu geldi belki taze taze tüketilebilir. Günde bir tablet olarak mı yazdı acaba
Henüz konuşmadım ama büyük ihtimal Aralık ta olur tam doğum zamanı 3 Ocak görünüyor çünkü benimAynen kuzum o aklımdaa. Senin Aralığa mı denk geliyor doğumunn
O zaman evet canım muhtemelen Aralık olur. Bir sonraki sefer 8 Aralıkta gidicem çalışabilir için. Olmadı bir sorayım.Henüz konuşmadım ama büyük ihtimal Aralık ta olur tam doğum zamanı 3 Ocak görünüyor çünkü benim
Onu ben öğrenebilirsem bir öğrenip sana dönerim canım. Ben yarın kontrole gidecegim doktora.O zaman evet canım muhtemelen Aralık olur. Bir sonraki sefer 8 Aralıkta gidicem çalışabilir için. Olmadı bir sorayım.
Peki önceden ödeme neye göre oluyor. Sonuçta sezaryen mi kaç gün kalacağın normal mi belli olmuyor ya
Teşekkürler canım.Bu kadar kalın bir şey istemiyorum aslında,evde giydirmek için istiyorum,dışarı çıkarken oğlumdan kalma peluş tulum var,kundak da almak istiyorum,Stokta kalmamış maalesefama H&M şu an indirimde tulum olarak filtrelerseniz cıkarr
Çok iyi olur canım dönersenOnu ben öğrenebilirsem bir öğrenip sana dönerim canım. Ben yarın kontrole gidecegim doktora.
Evet o titresimi bende hissediyorum cokKızlarr size birşey danışmak istiyorum. Bebişi iki üç gündür aşşırı hissediyorum, bu normal biliyorum ama arada bebek titreyerek hareket ediyor acaba yalancı kasılma denilen şey o mu oluyor tam anlayamadım. Magnezyum kullanıyorum ama arka arkaya bacak kramplarım olmaya başladı gece uykumdan uyandırıyor. Sizde böyle bir durum yaşadınız mı? 27+6 bu arada.
Oglumda ben aralikta erken odeme yapmistim canimO zaman evet canım muhtemelen Aralık olur. Bir sonraki sefer 8 Aralıkta gidicem çalışabilir için. Olmadı bir sorayım.
Peki önceden ödeme neye göre oluyor. Sonuçta sezaryen mi kaç gün kalacağın normal mi belli olmuyor ya
Değil mi değil mi titreşim resmen. Kötü birşey olmadığını tahmin ediyordum ama değişik birşey gerçektenEvet o titresimi bende hissediyorum cok
Dönme degil tekme degil bildigin titresim
Degisik bisey
Sanki karnimda 3310 varDeğil mi değil mi titreşim resmen. Kötü birşey olmadığını tahmin ediyordum ama değişik birşey gerçekten
Bu yürürken ayaktan çıkmaz mı yaYok kuzum bu değil. Bu model.
Kadın Terlik 1174470 Ugg W Tasman Iı Chestnut (Taba)
Kızlarr size birşey danışmak istiyorum. Bebişi iki üç gündür aşşırı hissediyorum, bu normal biliyorum ama arada bebek titreyerek hareket ediyor acaba yalancı kasılma denilen şey o mu oluyor tam anlayamadım. Magnezyum kullanıyorum ama arka arkaya bacak kramplarım olmaya başladı gece uykumdan uyandırıyor. Sizde böyle bir durum yaşadınız mı? 27+6 bu arada.
Bunuda derlerse sana inanırım 40 haftasın bebek 3300 diyeSanki karnimda 3310 var
Terlik canım bu. Ayaktan çıkmaz. Benim kısalarından var zaten bot şeklinde olanları bunlarda hoşuma gidiyor. Ben almışken hastaneye de bundan giyerim diye düşündüm.Bu yürürken ayaktan çıkmaz mı ya
Nerde doğum yapmayı düşünüyorsun canım?Oglumda ben aralikta erken odeme yapmistim canim
O zaman 17bindi dogum
10bin odeyip fiyati sabitlemistik
Kalani da dogum sekline gore dogum yaptigim gun odemistik
Yani yari fiyati odeyip sabitleyebiliyorsun
Kasılma değil canım o arada bendede oluyor. Kasılma toplanma gibi karnının bir tarafında sertleşme oluyor eğer nstye bağlıysan o sırada mesela nst’de de görünüyor. Bu haftakiler yalancı kasılmalar oluyor. Sıklığı düzenli olursa dilkat etmek gerek. Ben bacak krampı yaşamadım ama kardeşim yaşıyor gebeliğinde. Magnezyumu ihmal etme ve gece yatmadan önce iç.Kızlarr size birşey danışmak istiyorum. Bebişi iki üç gündür aşşırı hissediyorum, bu normal biliyorum ama arada bebek titreyerek hareket ediyor acaba yalancı kasılma denilen şey o mu oluyor tam anlayamadım. Magnezyum kullanıyorum ama arka arkaya bacak kramplarım olmaya başladı gece uykumdan uyandırıyor. Sizde böyle bir durum yaşadınız mı? 27+6 bu arada.
Aa 25te 1100 gr olan bebek 40da 4.300 falan olmali lutfenBunuda derlerse sana inanırım 40 haftasın bebek 3300 diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?