Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Oyy bal yanak maşallah bizimde kontrolümüz vardı 33+6 2400 falan dedi kilosu için haftaya çağırdı tekrar sezeryan planlaması yapılacak inşallah

Bi de ayriliktan sonra toruna ailen bakiyorsa arada ya da baktiysa kesin bi ayrimcilik yapiyorlar torunlar arasinda ben anneannemden oyle gordum sahsen dayim yengemle bosandigi donem cocuk dayimda kalirken hep anneannem bakardi bosanmadan once de calistiklari icin ona birakirlardi sanki kendi cocugu gibi sahipleniyodu ama bu yuzden diger gelinlerle falan hep kotu oldu cocuklar arasinda ayrim yaptigi icin ki biz de kuzenler olarak cocuga kinlendik cunku cidden belli ediyordu ayrim yaptigini bilerek bilmeyerek bilemicem artik ama hos degil. Bende baktiginda annemlerle ayni sehirdeyim 1 ay icinde dogumum olacak annem durdu durdu bu ay ise girmeye karar verdi yani saka gibi resmen 1-2 ay daha bekleyemedin mi bana destege gelirdin ki zaten ben yapabildigim kadar yapiyorum sadece bi kere geldiginde biraz utu yapti baska da bisey yapmadi bu zamana kadar ama temizlige yardim isterim diyordum hic olmazsa ya da lohusayken yanima gelip otursa yeter diyodum tek kalmayayim diye . Ne olacak lohusayken gece gelirim sabah ise giderim diyo ama gece uykusuz kalip ise mi gidecek yani cok mantiksiz ki ben de kendimi kotu hissederim ayak bagi oluyormus gibi ayrica sagdan soldan hastalanip mikrop getirecegine hic gelmesin evime. Neyse bende gecen bunun lafini soyledim ise girmek icin bu ani mi bekledin gibisinden temizlik icin de bana temizlikciden konu acti iste yapamadigin yer varsa temizlikci gelip sadece yaptigi yerin parasini aliyor kendini yorma cagiriver diye akil veriyor bi de . Benim evim zaten kucuk ben 1 saatte dip kose temizleyebiliyodum hamile degilken suan neden temizlikciye para vereyim kimsem uokmus gibi esim de der ona verecegimiz parayla cocuga bisey aliriz ben yapayim falan der ama o da istedigim gibi yapamaz bazi yerleri erkek sonucta bende bu konuda cok alindim ve cok iyi anliyorum

Kızlar 35+1 de kontrolüm var sizce gün verilir mi kaçıncı haftada gün veriyorlar bilginiz var mı gebelik şekerim de var belki etkiliyordur bi aydınlatın beniii

Canım o kadar çok kırılmışsın ki anlayabiliyorum seni. Ailelerde neden bilmiyorum ama bi oğlan sevdası var çözemediğim.ne olursa olsun oğluma öncelik vermeliyim düşüncesi var özellikle. Senin bu kadar zorlandığını bilipte gelmemeleri çok saçma olmuş ama ailen bile olsa önce ben diyeceksin. Ben bunu defalarca kez yaptığım için biliyorum. Onlara göre belki önce ben demek çok yanlış ama sen öyle oldukça sınırlarını çizerler. Önce sen iyi ol sonra çocukların ve eşinde iyi olucaktır eminim. Ailenide çok takma, cidden hamilelikte herkesin gerçek yüzü çıkıyor ortaya.
Geçenlerde kaynanamla eşim konuşurken şakayla karışık kimseyi istemiyorum doğumda dedim xiye evden kovdu oldum öyle anlamak istediysen öyledir dedim geçtim. Tek istediğim stressiz bir hamilelik ve doğum geçirmek anlamk güç olmamalı bu kadar.
Birde hamilelikten 1 2 ay önce kadar menisküsü yırttım, ayağa kalkmıcaksın dedi doktor, kız kardeşimi çağırdım yemek yapıcaksın altı üstü dinlenmem lazım, hiç kimsem yok gelemem dedi bi çok bahane sundu. O an anladım bize bizden başkasının faydası yok.
O yüzden anlayabiliyorum seni. Hamilelik hormonlarıbiraz daha kırılganız çok normal olarak ama anlayış bekliyoruz. Sdn bu halddyken bile anneni düşünebiliyorken o misafirliğe gitmesiçokta hoş olmamış.
Oğlunun merhametini severim ne güzel yetiştirmişsin

Bazen cidden çok düşüncesizce davranılıyor ya. Hamilesin seni senden fazla düşünmesi gerekirken karşında ki ayrı bi şekilde senden daha hamileymiş kafasına giriyor diye yorumluyorum artık

Sezaryen istiyorum açıkçası kalp problemim var kardiyoloji doktorum normal doğuma çok sıcak bakmadı gidince söyleyeceğim ama doktorum isteğe bağlı sezaryen yapıyor inşallah gün verir ya
Ben bugün kontroldeydim işte 33+6 haftamdayım. Aç gelmiş olsaydın tahlili verirdin günü belirlerdik dedi bana devlet hastanesi. 10 gün sonra tekrar gidicem bende, günüm kesinleşicek bakalım Eğer özelse seninki hayli hayli verir merak etme

Ay çok şükür belli bi günü beklemek zamanı daha hızlı geçirecekmiş gibi geliyor Allah tez vakitte sağlıkla kurtarsın hepimizi bilinmez zamanı beklemek çok zor

Ay çok şükür belli bi günü beklemek zamanı daha hızlı geçirecekmiş gibi geliyor Allah tez vakitte sağlıkla kurtarsın hepimizi bilinmez zamanı beklemek çok zor
Ay bilemiyorumda sanki günü kesinleşince hemen gelicekmiş gibiyim şu aralar amin canım, bilinmezlik cidden insanı bi tık strese sokuyor

Bazen cidden çok düşüncesizce davranılıyor ya. Hamilesin seni senden fazla düşünmesi gerekirken karşında ki ayrı bi şekilde senden daha hamileymiş kafasına giriyor diye yorumluyorum artık
Ay kesinlikle oyle yardima gelecekleri yere daha bi de caya cagirmiyorum diye triplerdeler iki tarafin ailesi de is yapacaklarina is bekliyorlar saka gibi. Daha bugun kayinvalidem cagirdi yemege gittik mesela cagirildik yani o yuzden gittik bende merakli degilim giderken siz de gelin falan diyoruz cagirirsaniz geliriz diye laf sokuyor tamam sakin ol cagiricaz bi dogurayim toparlanayim musadenizle kendi annemle de gecen benzer bi konusma yasandi yani zaten ben kendi derdimdeyim oturdugum yerden zor kalkiyorum sanki onlar daha once hamile olmamislar gibi kendini kotu hissettiriyorlar insana . Bi de yardim edelim deseler de ben zaten kimseye tenezzul etmeyi sevmiyorum anca samimiyetlerine inanicam oyle. Agiz ucuyla yapilacak bisey varsa yapalim dendiginde gel hadi sunu yap diyemem ki ben kimseye sonucta ama yapilacaklar belli az cok en kotu temizligin bi ucundan tutulabilir ya da bi yemegimi yapabilir gelmeye cok merakliysa bunlari yapsin bi yardimlari olsun ama yok geleceklerse de misafirlige gelecekler hizmet bekleyecekler sonra da yalandan yardim edilecek sey var mi diyip kacacaklar sonra bi de kotu ben olurum

Kızlar merhaba ilk açıldığında ben de bu gruba üyeydim ama maalesef bebeğimin kalbi durduğu için ayrılmak zorunda kaldım aklıma geldi dönüp baktım duygulandım nasip olsaydı şu an ben de sizinle doğumu bekliyor olacaktım ama çok şükür şimdi on haftalık hamileyim tekrar Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip eylesin

Senin de gözün aydın sağlıkla gelsinler inşallah

Gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah bebişini sürecin harika geçsin

Kızlar benim bugün , bu altta toplanma ve sertleşmelerim çok fazla ve artık canım yanıyor ya , braxton hicks olduğunu düşünüyorum ama ara ara hareket ettirmeyecek kadar şiddetli oluyor ve sanki biraz da belime doğru vuruyor , korkmalı mıyımmm ? Pazartesi kontrolüm var zaten ama hiç bu kadar sık olmamıştı bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…