Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Allah allaaah kokusu da var hatta böyle yapay bir şeker mi yağ mı bir şey kokuyor

Di mi yaa yapacak bir şey yok artık ben kendime ayrıca marketten çikolata alır yerim
Belki üretim farkı falan vardır bilemedim ki jsjsjsd Amaan 2000 tl verip çöpe attırmaktansa 600 tl yi çöpe attırırım maksat hediye etmiş olmak dağıttık mı dağıttık işte

Belki üretim farkı falan vardır bilemedim ki jsjsjsd Amaan 2000 tl verip çöpe attırmaktansa 600 tl yi çöpe attırırım maksat hediye etmiş olmak dağıttık mı dağıttık işte
Katılıyorum hatta ben ortasına bedemli olanlardan alıp koyacağım dolu gözüksün yeter.

Çikolata linki istemiştim ben canım ama kimin önerdiğini hatırlamıyorum. Ocak başı sipariş ederim diyordum üzüldüm şimdi. Ama uygun fiyatlı olduğu için tahminde ediyordum ne yalan söyliyim ya

Çikolata linki istemiştim ben canım ama kimin önerdiğini hatırlamıyorum. Ocak başı sipariş ederim diyordum üzüldüm şimdi. Ama uygun fiyatlı olduğu için tahminde ediyordum ne yalan söyliyim ya
Ben ve bi kaç kişi daha önermiştik kendi adıma benimki kötü gelmedi eşim de ben de tadına bakan bi kaç arkadaşım da gayet iyi dedik ama beğenmeyenler de olmuş gerçi kötü de gelse çok takılmazdım hediyelik işine sinir olmaya başladım şimdi de işte kurabiye vs yapalım paketleyelim diyor kayınvalidemler hayır hem ben doğuruyorum hem ben hediye yapıyorum anlamadım bu işi çiçeği çikolatası kurabiyesi kolonyası bitmedi gitti

Kizlar su an toplam 13 kg almisim
Oglumda 8 kg almistim sadece
Bide odem mi topladim acaba
Bacaklarimi cok sis hissediyorum
Kulagimdan hic cikarmadigim kupelerim bile kulaklarimi yara etmis cikardim bugun krem surdum acayip aciyor
Kulak memem bile sis gibi hissediyorum oglumda hic boyle olmamisti
Sadece dogumdan sonra ayaklarim sismisti doktorum 1 haftaya gececek korkma normal demisti
Oyle de olmustu
Bu sefer cok farkli asiri sis hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…