- 25 Nisan 2013
- 11.701
- 9.514
- 448
- Konu Sahibi Matmazel -
-
- #13.961
Bu son ultrasonda bize de ağzı burnu pek büyük geldi. Hadi eşimin alt dudak köfte ama o burnu bilemedik. Eşimin burnu da küçüktür ve kavisli iner o yüzden burnu sen bence dedi sanki bende gargamelim. Sanırım ultrasonda yakınlaştıkları için büyük çıkıyor.Bahshahsjsd ay Allah hepimize akıl fikir versin analık delilik diye boşa dememişler biz hiç yüzünü göremedik bi kere ağzından yukarısını göstermişti doktor kocam da burnu neden o kadar büyük hep büyük mü kalacak diye sormuştuhiç normal bi düsünce yapısnda değiliz ya
Evet alan herkes memnun kalmış canım ondandır. Ben kokulu poşetlerle başlarım sonra duruma göre bakarızKorbell aldım canım ben ama poşetlerini almadım daha doğunca da alırım içinde bir tane takılı geliyor. Almak gerekiyor mu sanmıyorum ilk gebeliğim bundan 10 sene önce yoktu mesela zorlanmadım hiç korbelim yok diye bunda aldık. Bazı şeyleri de popüler oluyor diye alıyoruz sanırım.
Suyun içinde ödem oluyorlar canım doğduktan sonra kilo kaybının sebebi o zatenBu son ultrasonda bize de ağzı burnu pek büyük geldi. Hadi eşimin alt dudak köfte ama o burnu bilemedik. Eşimin burnu da küçüktür ve kavisli iner o yüzden burnu sen bence dedi sanki bende gargamelim. Sanırım ultrasonda yakınlaştıkları için büyük çıkıyor.
Vallahi ben de 35 teyim ama oğlum 36 olmuş bile doktora sordum o zaman 36 diye mi sayayım dedim hayır sen olduğun haftayı say bu gelişim için dedi yani sonuç olarak biz yine kendi hesaptan devammAy bu söylenen haftalar SAT'a göre mi yoksa gelişime göre mi oluyor stress yükleniyorr
Ödemden dolayıymış bir de yakınlaştırıyorlarmış doktorumuz öyle dediBu son ultrasonda bize de ağzı burnu pek büyük geldi. Hadi eşimin alt dudak köfte ama o burnu bilemedik. Eşimin burnu da küçüktür ve kavisli iner o yüzden burnu sen bence dedi sanki bende gargamelim. Sanırım ultrasonda yakınlaştıkları için büyük çıkıyor.
Devlette değil mi?Bende 35+1 im sezeryan olacağım dün kontrolde sordum 38 den sonra alırız dedi doktorum ocağı beklesek olur mu dedim bi sıkıntı olmazsa 5 ocağı bekleyeceğiz inşallah. İlk oğlum 2016 lı bununda 2026 olmasını istiyorum
Bende kalırım yüksek ihtimal diye düşünüyorum çünkü benim eşim çöpleri 10 kere söylerim öyle atar. Bizim siteye uzak çöp kutuları kendisi de otoparktan arabayı aldığı gibi çıkıyor sabah işe aceleyle hep bekliyor böyle olunca çöp. Bizim gibi 3-5 güne bir çöp atan kişiler için bence o.Evet alan herkes memnun kalmış canım ondandır. Ben kokulu poşetlerle başlarım sonra duruma göre bakarız
Yani bende suyun içinde şişiyorlardır diye düşünüyorum. Hiç kocaman burunla doğan bebek görmedim açıkçası.Ödemden dolayıymış bir de yakınlaştırıyorlarmış doktorumuz öyle dedidoğunca güncellerim ben patates burun mu değil mi diye
Ay evet ya benim oğlanın da burnu tombik duruyor ama sivrilik ve düz oluşu bana benziyor şükürÖdemden dolayıymış bir de yakınlaştırıyorlarmış doktorumuz öyle dedidoğunca güncellerim ben patates burun mu değil mi diye
Ondan da alıyım, kim derdi ki çöp poşeti bile özel olacakKoroplastın vanilyali poşeti var mis gibi kokuyor
Canım ben aldım konu bebiş olunca ve de ilk olunca aman eksik kalmayayım dedim gerekli mi inan bilmiyorum kullanıp görücem inşKızlar ben alışverişi bitirdim dedim ama yine bir şey çıktıbebek bezi için özel bir çöp kovası almak gerekiyor muydu? Korbell gibi? Bir çöp kovasına o kadar para veresim yok
Aminişte benim de bebek 3 hafta önden gidiyor ama ciğerleri gelişmemiştir daha ya erken doğarsa vs diye endişeleniyorum. Allah uzun versin yavruna
Amin canim inşallah memnun kalirimEvet başka yoktu bende orda gördüm.
Güzel günlerde kullansın annesi, uykusu hiç bölünmesin
Bende oradan alacaktım burdan iki kişi oradan almıştı yorumları da iyiydi şaşırdım açıkçası.Kızlar kakao ağacından çikolata önermişti biri tadı çok güzel demişti şu hastane için olanlardan. Benim bugün geldi ama tadı hiç güzel değil margarin mi desem tuhaf bir koku ve tuhaf bir tadı var yani yapay çikolata gibiiade de edemem artık
Bende ordan almistim ama hic begenmedim cidden de margarin gibiydiKızlar kakao ağacından çikolata önermişti biri tadı çok güzel demişti şu hastane için olanlardan. Benim bugün geldi ama tadı hiç güzel değil margarin mi desem tuhaf bir koku ve tuhaf bir tadı var yani yapay çikolata gibiiade de edemem artık
Ahaha ikinizin adi da m ile basliyor ya bi an sen sandimKorse alan ben değilim ekonomik hiç değilim
Ebe ayşeyi takip ediyorum instadan o beni influence ediyor böyle ama güzel beğendim
Memureyle konusurken bi yandan dolma yapiyordum kafa gitti
Evet ya belki sevmez falanBende ebebekten alayım dedim. Ne kadar kullanıcak ki düşününce. Evin içide yeteri kadar sıcak okuyor 24 derece falan ayy kafam çok karışık
Ben simdiye kadar usg kilosuyla esit dogan bebek duymadimYani bende suyun içinde şişiyorlardır diye düşünüyorum. Hiç kocaman burunla doğan bebek görmedim açıkçası.
Ya ben tadına baktıktan sonra 2-3 puanlı yorumlara baktım orda söylemişler yani rezalet değil hastanede dağıtıp eve geri getirmemek için ideal olabilirBende oradan alacaktım burdan iki kişi oradan almıştı yorumları da iyiydi şaşırdım açıkçası.
Aa benden başkası dedi mi bilmiyorum ama bende arkadaşımda denedikten sonra yaptırdım dün geldi hatta gayet beğendik neden öyle geldi acabaKızlar kakao ağacından çikolata önermişti biri tadı çok güzel demişti şu hastane için olanlardan. Benim bugün geldi ama tadı hiç güzel değil margarin mi desem tuhaf bir koku ve tuhaf bir tadı var yani yapay çikolata gibiiade de edemem artık
Allah allaaah kokusu da var hatta böyle yapay bir şeker mi yağ mı bir şey kokuyorAa benden başkası dedi mi bilmiyorum ama bende arkadaşımda denedikten sonra yaptırdım dün geldi hatta gayet beğendik neden öyle geldi acaba
Di mi yaa yapacak bir şey yok artık ben kendime ayrıca marketten çikolata alır yerimBende ordan almistim ama hic begenmedim cidden de margarin gibiydi
Sadece ambalaja para veriyoruz malesef
Yeni nesil çok şanslı bizim bezlerimizi yıkıyorlarmış bide şimdiki döneme bakOndan da alıyım, kim derdi ki çöp poşeti bile özel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?