Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Bu son ultrasonda bize de ağzı burnu pek büyük geldi. Hadi eşimin alt dudak köfte ama o burnu bilemedik. Eşimin burnu da küçüktür ve kavisli iner o yüzden burnu sen bence dedi sanki bende gargamelim. Sanırım ultrasonda yakınlaştıkları için büyük çıkıyor.

Evet alan herkes memnun kalmış canım ondandır. Ben kokulu poşetlerle başlarım sonra duruma göre bakarız

Suyun içinde ödem oluyorlar canım doğduktan sonra kilo kaybının sebebi o zaten

Ay bu söylenen haftalar SAT'a göre mi yoksa gelişime göre mi oluyor stress yükleniyorr
Vallahi ben de 35 teyim ama oğlum 36 olmuş bile doktora sordum o zaman 36 diye mi sayayım dedim hayır sen olduğun haftayı say bu gelişim için dedi yani sonuç olarak biz yine kendi hesaptan devamm

Ödemden dolayıymış bir de yakınlaştırıyorlarmış doktorumuz öyle dedi doğunca güncellerim ben patates burun mu değil mi diye

Evet alan herkes memnun kalmış canım ondandır. Ben kokulu poşetlerle başlarım sonra duruma göre bakarız
Bende kalırım yüksek ihtimal diye düşünüyorum çünkü benim eşim çöpleri 10 kere söylerim öyle atar. Bizim siteye uzak çöp kutuları kendisi de otoparktan arabayı aldığı gibi çıkıyor sabah işe aceleyle hep bekliyor böyle olunca çöp. Bizim gibi 3-5 güne bir çöp atan kişiler için bence o.

Ödemden dolayıymış bir de yakınlaştırıyorlarmış doktorumuz öyle dedi doğunca güncellerim ben patates burun mu değil mi diye
Ay evet ya benim oğlanın da burnu tombik duruyor ama sivrilik ve düz oluşu bana benziyor şükür inşallah o şişlik ödemdir ve iner

Kızlar kakao ağacından çikolata önermişti biri tadı çok güzel demişti şu hastane için olanlardan. Benim bugün geldi ama tadı hiç güzel değil margarin mi desem tuhaf bir koku ve tuhaf bir tadı var yani yapay çikolata gibi iade de edemem artık

Kızlar ben alışverişi bitirdim dedim ama yine bir şey çıktı bebek bezi için özel bir çöp kovası almak gerekiyor muydu? Korbell gibi? Bir çöp kovasına o kadar para veresim yok
Canım ben aldım konu bebiş olunca ve de ilk olunca aman eksik kalmayayım dedim gerekli mi inan bilmiyorum kullanıp görücem inş

işte benim de bebek 3 hafta önden gidiyor ama ciğerleri gelişmemiştir daha ya erken doğarsa vs diye endişeleniyorum. Allah uzun versin yavruna
Amin Bizim böyle bi durumumuz yoktu ama. Ölçümleri önden giden bebeklerin her türlü gelişimi önde oluyor genelde ki her bebek benimki gibi de olmuyor bazısının yoğun bakıma ihtiyacı olmuyor daha küçük haftada bile. Bu bi kıyas olmasın sana o yüzden. Sağlıkla doğsun inşallah sende kendini kötü ihtimallerle strese sokma iyi düşün iyi olsun

Bende oradan alacaktım burdan iki kişi oradan almıştı yorumları da iyiydi şaşırdım açıkçası.

Bende ordan almistim ama hic begenmedim cidden de margarin gibiydi
Sadece ambalaja para veriyoruz malesef
Korse alan ben değilim ekonomik hiç değilim
Ebe ayşeyi takip ediyorum instadan o beni influence ediyor böyle ama güzel beğendim
Ahaha ikinizin adi da m ile basliyor ya bi an sen sandim
Bende bi acaba karıştırdım mı dedimde korseyi alan @memurehanim1 Matmazel -
Memureyle konusurken bi yandan dolma yapiyordum kafa gitti
Bende ebebekten alayım dedim. Ne kadar kullanıcak ki düşününce. Evin içide yeteri kadar sıcak okuyor 24 derece falan ayy kafam çok karışık
Evet ya belki sevmez falan
Zaten ilk 2 3 ay oneriliyor sadece
Oglumda kundak yapmamistik anca elleriyle kendini uyandiriyordu mahvolmustuk
Yani bende suyun içinde şişiyorlardır diye düşünüyorum. Hiç kocaman burunla doğan bebek görmedim açıkçası.
Ben simdiye kadar usg kilosuyla esit dogan bebek duymadim bana da oglum icin 4 kgyu gecer dedi doktor 3600 dogdu
Odem ve su fark yaratiyor bence de

Bende oradan alacaktım burdan iki kişi oradan almıştı yorumları da iyiydi şaşırdım açıkçası.
Ya ben tadına baktıktan sonra 2-3 puanlı yorumlara baktım orda söylemişler yani rezalet değil hastanede dağıtıp eve geri getirmemek için ideal olabilir yani normale göre çok ucuz zaten o yüzden çok şaşırmadım ama şekli şemali çok tatlı

Aa benden başkası dedi mi bilmiyorum ama bende arkadaşımda denedikten sonra yaptırdım dün geldi hatta gayet beğendik neden öyle geldi acaba

Aa benden başkası dedi mi bilmiyorum ama bende arkadaşımda denedikten sonra yaptırdım dün geldi hatta gayet beğendik neden öyle geldi acaba
Allah allaaah kokusu da var hatta böyle yapay bir şeker mi yağ mı bir şey kokuyor

Bende ordan almistim ama hic begenmedim cidden de margarin gibiydi
Sadece ambalaja para veriyoruz malesef
Di mi yaa yapacak bir şey yok artık ben kendime ayrıca marketten çikolata alır yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…