- 20 Kasım 2025
- 22
- 11
- 3
- 38
- Konu Sahibi Matmazel -
-
- #13.941
Bende 35+1 im sezeryan olacağım dün kontrolde sordum 38 den sonra alırız dedi doktorum ocağı beklesek olur mu dedim bi sıkıntı olmazsa 5 ocağı bekleyeceğiz inşallah. İlk oğlum 2016 lı bununda 2026 olmasını istiyorumGenital bölgemden rahmimin içine kadar damar genişlemelerim oluşmuş 4 cm kadar. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum pıhtı atmasın diye.
Karnının daha da büyüyüp baskı yapmasını istemiyorum dedi.
O sıra soramadım hocam 1-2 gün beklesek bişey olur mu diye.
Çok şükür analı oğullu çok iyiler ilk 1 saat kontrol amaçlı yoğun bakımda yutmuşlar solunumu vs normal olunca getirdilerAyy analı babalı büyüsün inşallah. O haftada sağlıklı di mi bir sorun yok
Aa beni bi bilsen neler neler düşünüyorum ama en absürtü buyduNerden geliyor böyle şeyler aklınıza hayret ediyorum
Gerçekten ya çok şükür aşırı kötü bi sürecim olmadı şeker dışında ama sırf bu paniğim yüzünden hemen doğsun istiyorum bi ara aklımdan şey geçiyordu erken doğsa dışarıda müdahale şansımız var ama içeride bişey olur da anlamazsam öyle bi şansım yok falan diye bi an önce doğsun duaları ediyordumHiç böyle sorularım olmadı canım ama sana çok güldüm. Gerçi 2. gebeliğim bu korku yine var. Hareket etmeyince aklıma geliyor daha çok allah korusun bebişlerimizi.
işte benim de bebek 3 hafta önden gidiyor ama ciğerleri gelişmemiştir daha ya erken doğarsa vs diye endişeleniyorum. Allah uzun versin yavrunaBebeğe bağlı o kısım en çokta akciğer gelişimine. Benimki 36+4te nefesini çok hızlı alıp veriyodu. 4 güne falan topladı nefes sorunu. Sonra sarılık tedavisi gördü. Aynı dönemde emzirme eğitimi, totalde 9. Gün aldık yoğun bakımdan
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin insallahhhhAy bayağı hızlı olmuş maşsllah yine
Ben ağrılarım yüzünden 40’ı beklemese bari diyorum ama hiç erken doğsun istemedim. Sonraki zorlukları da bildiğim için bunlar iyi günlerimiz ama geceleri başı beni çok zorluyor ağrım oluyor dönemiyorum, uyuyamıyorum, kaburgalarımdaki ağrı zaten berbat bir şey o yüzden 37’yi doldurduktan sonra gelebilir. Bir kaç hafta daha sıkacağız dişimizi artık. Şu aralığı bir atlatsak aslında hepimiz rahatlayacağız.Gerçekten ya çok şükür aşırı kötü bi sürecim olmadı şeker dışında ama sırf bu paniğim yüzünden hemen doğsun istiyorum bi ara aklımdan şey geçiyordu erken doğsa dışarıda müdahale şansımız var ama içeride bişey olur da anlamazsam öyle bi şansım yok falan diye bi an önce doğsun duaları ediyordum
Ay cok guldum Allah da seni guldursunAy kızlar azıcık gülüp muhabbet edelimhamileliğiniz boyunca doktora sorduğunuz en saçma soru yada evham yaptığınız paniklediğiniz en saçma şey neydi?
Ben bebeğin aşırı aşırı hareketli olduğu bi gün acaba boynuna kordon dolandı da kurtulmaya mı çalışıyor çırpınıyor diye acile koşmuştum doktor gülmekten ultrasonla bakamamıştı dar ağacı mı bu kendini assın demişti
Benim 2 gundur midem de bulaniyor bebisin ayaklarini resmen midemde hissediyorum o hareket ettikce icim kayniyor sankiBen ağrılarım yüzünden 40’ı beklemese bari diyorum ama hiç erken doğsun istemedim. Sonraki zorlukları da bildiğim için bunlar iyi günlerimiz ama geceleri başı beni çok zorluyor ağrım oluyor dönemiyorum, uyuyamıyorum, kaburgalarımdaki ağrı zaten berbat bir şey o yüzden 37’yi doldurduktan sonra gelebilir. Bir kaç hafta daha sıkacağız dişimizi artık. Şu aralığı bir atlatsak aslında hepimiz rahatlayacağız.
Daha senin haftalara gelemedim dur bakalım bize o haftalarda ne yüklenecek merak ediyorum.Benim 2 gundur midem de bulaniyor bebisin ayaklarini resmen midemde hissediyorum o hareket ettikce icim kayniyor sankiyine de sikayet etmeyeyim cok sukur bebisim hareket etsin tabi de
Bahshahsjsd ay Allah hepimize akıl fikir versin analık delilik diye boşa dememişler biz hiç yüzünü göremedik bi kere ağzından yukarısını göstermişti doktor kocam da burnu neden o kadar büyük hep büyük mü kalacak diye sormuştuAy cok guldum Allah da seni guldursunbunu okuyunca aklima sey geldi renkli ultrasonda bebegin gozleri mor gibi ve sis gibi cikmisti bende doktora gozleri neden kurbaga gibi normal mi demistim zayif ve kucuk diye oyle bi de biz goruntuyu yakinlastiriyoruz baya ondan demisti
Çatı ağrısı yüzünden şeyimi tutarak yürüyorum artık yada kalkarken böyle düşecekmiş gibi tutasım geliyor dışarıdayken de istemsiz yapıcam diye çok korkuyorum 37+ dediği an alın lütfen dicemBen ağrılarım yüzünden 40’ı beklemese bari diyorum ama hiç erken doğsun istemedim. Sonraki zorlukları da bildiğim için bunlar iyi günlerimiz ama geceleri başı beni çok zorluyor ağrım oluyor dönemiyorum, uyuyamıyorum, kaburgalarımdaki ağrı zaten berbat bir şey o yüzden 37’yi doldurduktan sonra gelebilir. Bir kaç hafta daha sıkacağız dişimizi artık. Şu aralığı bir atlatsak aslında hepimiz rahatlayacağız.
Yani bana çok mantıklı gelmedi ya kokulu büzgülü çöp poşetleri var evde de ondan kullanıyorum sabaha kadar içine atarım sabah da kocam işe giderken atsın çöpe akşam da atarız modundayım ya evde de çöp biriktirmiyoruz zaten kezzap işemiyor ya bu çocuk burnumuzu delmez heraldeKızlar ben alışverişi bitirdim dedim ama yine bir şey çıktıbebek bezi için özel bir çöp kovası almak gerekiyor muydu? Korbell gibi? Bir çöp kovasına o kadar para veresim yok
İşte bu bendir yaa benim 28. haftadan beri baş geliş olduğu için çatı ağrım o zamandan beri var ve giderek artıyor bebiş ağırlaştıkçaÇatı ağrısı yüzünden şeyimi tutarak yürüyorum artık yada kalkarken böyle düşecekmiş gibi tutasım geliyor dışarıdayken de istemsiz yapıcam diye çok korkuyorum 37+ dediği an alın lütfen dicem
Benim de 27-28 den beri baş gelişİşte bu bendir yaa benim 28. haftadan beri baş geliş olduğu için çatı ağrım o zamandan beri var ve giderek artıyor bebiş ağırlaştıkça
ay son cümlenYani bana çok mantıklı gelmedi ya kokulu büzgülü çöp poşetleri var evde de ondan kullanıyorum sabaha kadar içine atarım sabah da kocam işe giderken atsın çöpe akşam da atarız modundayım ya evde de çöp biriktirmiyoruz zaten kezzap işemiyor ya bu çocuk burnumuzu delmez heralde
Korbell aldım canım ben ama poşetlerini almadım daha doğunca da alırım içinde bir tane takılı geliyor. Almak gerekiyor mu sanmıyorum ilk gebeliğim bundan 10 sene önce yoktu mesela zorlanmadım hiç korbelim yok diye bunda aldık. Bazı şeyleri de popüler oluyor diye alıyoruz sanırım.Kızlar ben alışverişi bitirdim dedim ama yine bir şey çıktıbebek bezi için özel bir çöp kovası almak gerekiyor muydu? Korbell gibi? Bir çöp kovasına o kadar para veresim yok
Bende 37den sonra tüm tuşlara basmayı düşünüyorum.Çatı ağrısı yüzünden şeyimi tutarak yürüyorum artık yada kalkarken böyle düşecekmiş gibi tutasım geliyor dışarıdayken de istemsiz yapıcam diye çok korkuyorum 37+ dediği an alın lütfen dicem
Koroplastın vanilyali poşeti var mis gibi kokuyoray son cümlen
haklısın aslında kokulu çöp poşeti işimizi görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?