• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Valla benimde aynı karnım agrıyor afedersin yanıyor lavaboda korktum doktora sordum zararı olur mu diye olmaz diyor ilaç daha zararli diyor ayaklarını sıcak tut canım bide bol bol su başkada care yok
Aynen oyle yapıyorum baska care yok galiba .
Cok teşekkür ederim canım 🙏🌺

Kızlar benim 3-4 gün hafif bulantım vardı. 2 gündür bulantım hiç yok göğüslerimdeki hassasiyet de sanki azalıyor gibi normal midir acaba

Kızlar benim 3-4 gün hafif bulantım vardı. 2 gündür bulantım hiç yok göğüslerimdeki hassasiyet de sanki azalıyor gibi normal midir acaba
Benim hiç bulantım olmadı daha 6. Haftaya girmek üzereyim ama göğüs hassasiyeti benim de ilk günlere göre az vücut alışıyormuş

Kalp atışı duyduktan sonra tekrar ne zaman kontrole gidilmeli? Ne zaman cagrildiniz? Kafam çok karışık, sık ultrasona girmek zararlı olur diyorlar. 1ay sonramı gitmek gerekir😕😕
Kalp atışından sonra 1 ay sonra gel dedi doktorum öyle yapacağım canım. 7+1 de duymuştuk

Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun. Sizinle aynı durumdayız bende öğrendiğim günden beridir depresyondayım nasıl başa çıkıyorsunuz istenmeyen gebeliğin psikolojisi çok zormuş 😔
Biriyle sohbet edip moral bulmaya o kadar ihtiyacım var ki stresten gebelik anksiyetesi yaşıyorum sanırım.Nefes darlığı çekiyorum geceleri uyuyamıyorum çarpıntım oluyor.Bebeğin bu durumdan kötü etkilenmesinden çok korkuyorum🥺Kime söylesem azarlayarak kendine neden böyle yapıyosun diyolar.Halimden anlayan bana moral verecek biriyle sohbet etmek istiyorum maalesef etrafımda öyle biri yok🥺

Benim hiç olmadı bulantım. 8+2 deyim ayrıca belirtim de hiç yok denecek kadar az bazen unutuyorum hamile olduğumu.Sadece göğüslerim büyüyor o kadar.Normal bence stres yapmayin

Ben goguslerime kiyafet bile degdiremiyordum epey azaldi en uclarinda hafif kaldi. Hcg degerim gayet guzel artiyor bu surecte kan takibimi yaptim. Bugun de mide yanmasi basladi. Midem boşken yaniyor ve kokulara ekstra hassas olmaya basladim. Sanki bazi belirtiler nobetlese artip azaliyor

Kızlar 6+6 dün randevum vardı kalp atışını gördük çok şükür bebekle ilgili bi sıkıntı yok ama 10 milim kanama gördü ultrasonda.hemen ilaç başladık.moralim çok bozuldu daha yeni hamileliğe alışıyodum şimdi acaba devam etcekmi diye endişeliyim.ne yapmam lazım doktor çok ayakta kalma dedi sadece önerebilceğiniz bişey varmıı
Stres yapıp canını sıkmamaya çalış canım stres etkiliyor çok fazla kişide bu olabiliyor genelde dinlenerek geçiyor geçmezse ilaç kullanılıyor

Kızım daha küçük,hesapta olmayan bir hamilelik ama kısmet☺️olacağı vardı demekki.Benim hesabıma göre yani son adet tarihime göre 5+4 olması gerekiyor ama dün doktorum 6+2 dedi ve kalp atışı bile vardı.
Benimde kızım daha 5 aylık beraber büyütürüz artık 🥰

Arkadaslar aranizda idrar yolu enfeksiyonu yasayan var mi ? Doktor ilac yazmiyo haklı tabi ama sadece su icerek de olmuyor.. çalışıyorum ve gerçekten cok zorlaniyorum artik..Dut kurusu suyu vs icsek bi zarari olur mu aceba ya da onerebileceginiz baska bir sey 🙏
Canım nioli yağını bir doktoruna sor istersen ilk hamileliğimde bende de çok oluyordu bu iyi gelmişti

Biz evde tum gun uyuklarken calisanlar ne yapiyor diye dusunuyorum hep Allah yardimciniz olsun nasil idare ediyorsunuz
Cok zor geciyo canim ev isleri hep yarim oluyor cogu zman yemek yapamiyorum atistirmalik yiyoruz bi sekilde idate etmeye calisiyoruz hafta sonu gelince bi oh cekiyorum yemeklerimi islerimi hallediyorum dinlenince ne bi agrim ne bi bulantim oluyor evde durunca ne kolaymis diyorum

Kızlar evlilik öncesi sma testi yaptırmış mıydınız? Biz yaptırmamıştık ve şimdi aklıma takıldı acaba hata mı ettik sma yaptırmadan gebelik düşünerek?

Kızlar herkese selamlar. Çalışanlar var mı aktif olarak hareketli işi olanlar? Ben bazen hiç oturmadıgım için üzülüyorum sürekli ayakta koştururken bi şey olur dıye korkuyorum bazende hareket iyidir diye dusunuyorum ama kafam çok karışık

Back
X