- 23 Ağustos 2022
- 110
- 327
- 33
- 24
Doktorum kan ve idrar tahlili istedi hastanede yaptırdım bazı kan tahlillerini de yazdı sağlık ocağında yap dedi.Henüz gitmedim pazartesi gidecemKızlar sağlık ocağında test verdiniz mi rutin kan tahlili?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum kan ve idrar tahlili istedi hastanede yaptırdım bazı kan tahlillerini de yazdı sağlık ocağında yap dedi.Henüz gitmedim pazartesi gidecemKızlar sağlık ocağında test verdiniz mi rutin kan tahlili?
Canım sen en doğru olanı yapmışsın çok zor biliyorum kim ne derse desin ancak yaşayan yaşadığını biliyor. Moralini bozacak her şeyden uzak durmak en iyisi. Çarşamba günü güzel haberlerini vereceğine eminimKızlar bugün 6+5 im hesabıma göre
Devlet hastanesi doktoruna gittim bebeği gördü ama çok küçük makine göstermiyor haftaya gel dedi. Zoomlamadı bile. Çok moralim bozuldu.
Çocuğumun babası da 2 yıllık erkek arkadaşım ben evlilik teklifi beklerken ki bana yuva kurca bir gün aile olacağız derken bugün bebeğe hazır olmadığını ve evliliğe hazır olmadığını söyledi. Yurtdışında tek yaşıyorum ben kavga ettik evine döndü eşyalarını verdim kendisine anahtarımı da aldım. Resmen kendimi Oyalanmış terk edilmiş duyguları ile oynanmış hissediyorum. Benimle doktora geldi bebeği kabul ediyorum ama hazır değilim. Ne demek.. yıkıldım resmen. Hayatımdan çıkarma kararı aldım bugün. Zor da olsa tek başıma bu süreci yürütmeye çalışacağım. Dualarınızı bekliyorum.
Haftaya çarşamba özelden randevu aldım eminim onların makinesi daha iyidir ve inş kalp atışı görürüm![]()
Kalp atışını duymana çok sevindim kuzucum darısı bekleyenlerin başınaKızlar bugün doktora gittik biz.
Telefonumdaki uygulama 7.hafta yaziyor bugün için.
Ultrasonda 6+1 dedi doktor. Ve kalp atışını duyduk.
Aşırı endişelendim ultrasondayken ama doktor sakinleştirdi geç döllenme falan olmuştur diye. Çarşamba kontrol randevusuna çağırdı. Sonra da 3 hafta sonraya tekrar gel dedi.
aegamze kuzum benim kalp atışını 6+1 olarak yazabilirsin.
Tahmini doğum tarihi değişecek gibi duruyor onu sonra netleşince yazacağım.
Hayır canım ben değildim hafta hafta değişir mi bilmiyorum amaKizlar bugun ilk kontrolume gidecegim karindan ultrason icin idrara sikisik mi olmam gerekiyor
Kalp atışını duymana çok sevindim kuzucum darısı bekleyenlerin başınaendişelenme lütfen insanın elinde değil tahmin edebiliyorum bende bazen kendimi çok dinliyorum ama aslında anın tadını çıkarmamız gerekiyor. Kontrolden sonra daha için rahatlar eminim
senin mide bulantıların var mı canım nasıl geçiyor bu süreç ?
Endişeni anlıyorum canım ama bence doktorlarımız yine doğru söylüyor çok fazla ihtimal var. Sonuçta bu makineler hepsinin ortalamasına göre hafta belirliyor bazen önde bazen geride çıkabilir veya gerçekten geç döllenme olmuş olabilir.Kalp atışını duymak içimizi en rahatlatan şey oluyor![]()
Hepinize çok teşekkür ederim güzel annelerCanım sen en doğru olanı yapmışsın çok zor biliyorum kim ne derse desin ancak yaşayan yaşadığını biliyor. Moralini bozacak her şeyden uzak durmak en iyisi. Çarşamba günü güzel haberlerini vereceğine eminim![]()
Vallahi süper şeyler paylaştın leblebiyi hep yanımda bulunduruyordum ama sabah kraker olayını ben de yapayım. Baş dönmesi çok oluyor bende de çünkü. Bir kere istifra ettim henüz ama gün boyu bulantılarım var bazen daha az bazen daha çok. Belirtilerimde bazen saha çok gibi ben de bunu kafama taktım iki gündür.Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum açıkçası evet çok da kendimi dinlememeyi öğrenmem lazım.
Evet benim mide bulantılarım da başladı Perşembe günü hatta işe gittiğimde tansiyonum düştü istifra ettim ama sonra başka istifra olmadı. Hayatımı etkileyecek kadar olmasa da gün içinde ara ara midem bayağı enteresanlaşıyor.
Doktor bugün mide bulantısı ilacı verdi gece yatmadan önce 2 tane bundan iç dedi.
Sabah da yataktan hemen kalkma dedi başucunda çubuk kraker olsun yattığın yerden onu birazcık kemir öyle kalk dedi eğer öyle yapmazsan sabahki tansiyon düşüklüğü mide bulantısı baş dönmesi bütün gün devam eder dedi. Bir de yanımda beyaz leblebi sürekli olması gerekiyormuş o da çok iyi geliyormuş.
Sende durumlar nasıl en son ki ultrasonunda uyumlu muydu haftan? Şu an tam olarak kaç hafta kaç günlüksün.
Olumsuz şeylerle kafanı doldurmak istemem hiç ama elbet pişman olacak buna odaklanma tabi ki ama kalbini ferah tut. Dediğin gibi her şeyin bir nedeni var.Hepinize çok teşekkür ederim güzel anneler
İnsanın bir sınırı oluyor bebişm sürpriz oldu bana myomum var doktorlar hep planlamak gerekir önceden myom alınmalı hamile kalamazsın dediler ben de korunmuyordum. 2 senedir de hamile kalmadım sadece mart ayında kaldım kimyasal oldu. Hemen diğer ay tekrar hamile kaldım, çok şükür ki bu sefer sağlıklıŞimdi Rabbim verdi doğru zaman demekki bu imiş ben evleniriz diye düşünürken , babası tam bir korkak çıktı meğer herşeyi yalanmış başka türlüsünü aklım almıyor. Seven bir adam bu şekilde olmaz çünkü hemen geleceğimizi planlayıp sarıp sarmalaması lazımdı sevinmesi lazımdı, bu sevinmedi bile.
Zor da olsa kapı dışarı ettim. Bitirdim. Çünkü destek ve huzur yerine sadece stres veriyor her gün her gün ben aileme nası dicem hazır değilim ki ne bebeğe ne evliliğe beni de paso strese sokup ağlatıyordu. Zaten 15 yıldır tek başıma yurtdışında yaşayan bir kadınım bunu da aşarım elbet bebeğim sağlıklı huzurşu olsun ve sağlıkla gelsin de. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim
Çarşamba inşallah kalp atışını görürüm![]()
Benim de öyle oldu canım. Uygulama 7+2 derken ultrasonda 6+1 çıktı. Kalp atışı çok derinden azcık duyuldu. Pazartesi kontrole gidicez bakalım. İnşallah her şey hepimiz için yolundadırKızlar bugün doktora gittik biz.
Telefonumdaki uygulama 7.hafta yaziyor bugün için.
Ultrasonda 6+1 dedi doktor. Ve kalp atışını duyduk.
Aşırı endişelendim ultrasondayken ama doktor sakinleştirdi geç döllenme falan olmuştur diye. Çarşamba kontrol randevusuna çağırdı. Sonra da 3 hafta sonraya tekrar gel dedi.
aegamze kuzum benim kalp atışını 6+1 olarak yazabilirsin.
Tahmini doğum tarihi değişecek gibi duruyor onu sonra netleşince yazacağım.
Benimde sat 23 Nisan ve bugün 5+3 olduk. Henüz kontrole gitmedim. Sadece kan verdim. Geçen hafta arkadaşım ultrasonla baktı karnımdan kese oluşmaya başlamıştı o kadar.Kızlar benim sat 23 Nisan.
21 Mayıs beta 128 geldi bir daha beta kontrolü yapmadım. Ben ilk gebeliğimde de 8. Haftaya kadar bir şey yapmamıştım. Şimdi yine bir rahatlık geldi. Doktor bir daha beta bakalım diyor. Bu hafta gel diyor. 4+6 yız şu an. Bu hafta gitsem ne olacak ki.
Ben a101de mağaza yardımcılığı yapıyorum çoğu zaman sürekli ayaktayım mağaza içinde koşturuyorum ve her akşam eve gidince belim kasıklarımın ağrısından yakınıyorumKızlar herkese selamlar. Çalışanlar var mı aktif olarak hareketli işi olanlar? Ben bazen hiç oturmadıgım için üzülüyorum sürekli ayakta koştururken bi şey olur dıye korkuyorum bazende hareket iyidir diye dusunuyorum ama kafam çok karışık
Vallahi süper şeyler paylaştın leblebiyi hep yanımda bulunduruyordum ama sabah kraker olayını ben de yapayım. Baş dönmesi çok oluyor bende de çünkü. Bir kere istifra ettim henüz ama gün boyu bulantılarım var bazen daha az bazen daha çok. Belirtilerimde bazen saha çok gibi ben de bunu kafama taktım iki gündür.
Bugün 7+1 oldum doktora gittiğimde 6+3 ama günü ve haftasıyla ilgili bir şey söylemedi benim geç döllenme ama yumurtlama testi yaptığım için biliyorum bir sonraki kontrolüm bayramdan sonra soracağım ben de doktoruma. Henüz kalp atışını duyamadım ben de o yüzden bir sonraki kontrolümü iple çekiyorum.
Benim de öyle oldu canım. Uygulama 7+2 derken ultrasonda 6+1 çıktı. Kalp atışı çok derinden azcık duyuldu. Pazartesi kontrole gidicez bakalım. İnşallah her şey hepimiz için yolundadır
Çok teşekkürler canım benimOlumsuz şeylerle kafanı doldurmak istemem hiç ama elbet pişman olacak buna odaklanma tabi ki ama kalbini ferah tut. Dediğin gibi her şeyin bir nedeni var.Önemli olan şuan sağlıklı olmanız
her zaman buradayız canım kendini yalnız hissetme
![]()
Bunu ben de gördüm hatta o reelsin altındaki tüm yorumları okudum 20 kişi benimki tuttu dediyse 3-4 kişi benimki sekilliydi kızım oldu benimki yusyuvarlakti oğlum oldu vs yazmıştıİyi akşamlar güzel annelergeçen bı yerde gördüm kese sekilliyse erkek yuvarlaksa kız diye böyle bişey hakkında bilgisi olan var mı çok merak ettim
![]()
Aa süper çok sevindim gerçekten doktor bu süreçte o kadar önemli ki o iyiyse tamamBen de ovulasyon testi yaptım o yüzden ne zaman yumurtladim biliyorum. 11 gün sonra regl silik çizgi gördüm. Yani bu ultrasonda daha küçük görünmesini tam anlayamadım.
Arkadaşlarım benim de geriden geliyordu ama hızlı büyüyüp aradaki açığı kapatıyorlar falan dedi içimi rahatlatmaya çalıştılar.
Çarşamba günü gittiğimde biraz daha gelişme olduğunu görürsem sanırım o zaman içim rahatlayacak.
Bugün bu doktorla ilk randevumuzdu doğum paketi aldık. Neyse ki harika bir seçim yapmışım çok memnun kaldım. Bir de doktora uyuz olsam moraller iyice yerlere düşerdi bende![]()