- 29 Haziran 2024
- 1.838
- 2.428
- 53
Bende haftaya gideceğim canım, sonra doktor ayda 1 gel dedi. Siz cinsiyet hissediyor musunuzAmin canım inşallah sen nezaman gideceksin tekrar aaa git bi gör elleri ayakları oluşmuş hep insan daha da bağlanıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende haftaya gideceğim canım, sonra doktor ayda 1 gel dedi. Siz cinsiyet hissediyor musunuzAmin canım inşallah sen nezaman gideceksin tekrar aaa git bi gör elleri ayakları oluşmuş hep insan daha da bağlanıyor![]()
İzmir şehir Hastanesi'ne gidiyorum ben. Ayrıntılı yapmıyorlar malesefkızlar devlet hasanesınde ya da arastırma hastanesınde takıp yaptıran var mı? detaylı ultrason yapıyor mu?
Parol içebilirsin canım . Çok geçmiş olsunKızlar klima çarptı iki gündür çok kötüyüm parol içsem bir şey olur nu
Peki doğumdan sonra geçiyor mu bide cinsiyetiniz belli miydiMaalesef bende de var ilkinde de olmuştu bu kez lazerliydim iyice seyrelmisti yine çıkmaya başladı hormonlardan sanırım
tuh ya normal kontroller bıle 2500 lıradan baslıyor . prof falan 3 katını alır heralde:Sİzmir şehir Hastanesi'ne gidiyorum ben. Ayrıntılı yapmıyorlar malesef
Valla bende üzüldüm , kafam çok karışık nerde kime yaptırsam bilemiyorumtuh ya normal kontroller bıle 2500 lıradan baslıyor . prof falan 3 katını alır heralde:S
Tamam canım teşekkür ediyorumParol içebilirsin canım . Çok geçmiş olsun
Hadi bakalım ogrenirsen bize de yazSelam kızlar bugün doktor kontrolüm var 12+2 oldum. Cinsiyet konusunda hiç umudum yoktu ama sizlerin mesajlarını okudukça belki bugün bende öğrenebilirim çok heyecanlıyım![]()
Ben şehirde ki üni Hastanesi'nin özel bolumunde profa gidiyorum 1.500 e oluyorum muayneyi.Ayrica ekibi var olası bir durumda iletişim ve direk muayne yapıyorlartuh ya normal kontroller bıle 2500 lıradan baslıyor . prof falan 3 katını alır heralde:S
Detaylıya da orda yaptiricamtuh ya normal kontroller bıle 2500 lıradan baslıyor . prof falan 3 katını alır heralde:S
Oglumda cok killanmistim ben cikmayan yerden cikiyorduKizlar bende göbek alt bölgesi ve üst bacak aralarında muhteşem tüylenme var , yaşayan var mı bunu ve doğumdan sonra dokuluyor mu![]()
Evrene mesaj gondermeyin simdidenDetaylıya da orda yaptiricamya benim bı tek doğum kafamı karıştırıyor en son evde yapicam sanırım ajsnsjsnsb
Doktorum %70 erkek demiştiOglumda cok killanmistim ben cikmayan yerden cikiyordu
Testesteron salgili fazla oldugu icin falan demislerdi bana
Bebeginiz erkek olabilir mi acaba![]()
Bana da 12+2de soyledi doktor az cok belli oluyor artikSelam kızlar bugün doktor kontrolüm var 12+2 oldum. Cinsiyet konusunda hiç umudum yoktu ama sizlerin mesajlarını okudukça belki bugün bende öğrenebilirim çok heyecanlıyım![]()
Dün eltim doğum yaptı kız az kalsın arabada doguruyormus.Hamileliginde çok gezdi kayınvalidem hep dedi ki yolda dogurucan sjsjsn ucundan döndü neyse kiOglumda cok killanmistim ben cikmayan yerden cikiyordu
Testesteron salgili fazla oldugu icin falan demislerdi bana
Bebeginiz erkek olabilir mi acaba![]()
Dogumdan sonra duzeliyor amaDoktorum %70 erkek demiştivay sıpa gelmeden kila boğdu anasını sanki az varmış gibi
![]()
Evet ozellikle göbeğim eşimle yarışır durumda açmaya utaniyorumDogumdan sonra duzeliyor amabenim gogus uclarimda bile asiri cok cikmisti
![]()
ahha kayınvalıdem hastanedekı dogumu kotu gecınce evde dogurucam demıs kaynımda suyu bıtmıs asagı ınmemıs yıne hastaneye gıtmısDetaylıya da orda yaptiricamya benim bı tek doğum kafamı karıştırıyor en son evde yapicam sanırım ajsnsjsnsb
İlk çocuğum erkek ikincisinde belli değil daha ama ben erkek hissediyorum kısmet artık.dogum sonrası azalmadigi için lazere gitmistimPeki doğumdan sonra geçiyor mu bide cinsiyetiniz belli miydi