Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    83
Arkadaşlar bizim fetal DNA sonucumuz çıktı temiz çok şükür ♥️
Burada birkaç kere bahsetmiştim cinsiyet sonucunu kız kardeşim öğrenecek parti yapacak bize sürpriz olacak ama tatilde olduğu için Ağustos başında döndüğünde partiyi yapacak nasıl bekleyeceğiz falan diye düşünüyorduk 😂😂😂

Sonuç çıktığı gibi kardeşim doktora yazmadığı için doktorun aklından tamamen çıkmış biz kontrole gittiğimizde odaya bir girdik gözünüz aydın oğlunuz olacak dedi Biz de öyle bir şok ki 😂😂😂

Ayrıca buradan erkek tahmininde bulunan arkadaşları kutluyorum hepinize 100 puan 😂😂😂
aegamze aegamze canım bizim cinsiyeti de erkek olarak tabloya girebilirsin ♥️

oglumda da gec dollenme oldu. bunda da. ılk bebegı gordugum hafta 6+ 3 dıye ayarladık bebegın haftasını. sonra 9+4 olacaktı 10+1 cıktı 2 hafta sonra gıttık 12+2 olur dıye beklerken 13+1 cıktı . artık haftalar ılerı gerı oynayacak gelısme gore. adet tarıhını ılk hafta guncellıyorlar genelde. ben de oyle bılıyorum
Bu bebegin cinsiyeti belli mi peki

Benim yengemde öyle arabada suyu gelmiş hastaneye girdikten 10 dk sonra bebek kucağındaydı :) Yani su ile doğum arası maksimum 40 dk :) Tabi 3. çocuktu onun da etkisi vardır tabi birde bebişimiz ufaktı 2.5 kilo civarıydı. Ama hep dua ederim Allah öyle güzel doğum nasip etsin diye :)
Ay amin kolaylıkla doguralim inşallah 🥰

Arkadaşlar bizim fetal DNA sonucumuz çıktı temiz çok şükür ♥️
Burada birkaç kere bahsetmiştim cinsiyet sonucunu kız kardeşim öğrenecek parti yapacak bize sürpriz olacak ama tatilde olduğu için Ağustos başında döndüğünde partiyi yapacak nasıl bekleyeceğiz falan diye düşünüyorduk 😂😂😂

Sonuç çıktığı gibi kardeşim doktora yazmadığı için doktorun aklından tamamen çıkmış biz kontrole gittiğimizde odaya bir girdik gözünüz aydın oğlunuz olacak dedi Biz de öyle bir şok ki 😂😂😂

Ayrıca buradan erkek tahmininde bulunan arkadaşları kutluyorum hepinize 100 puan 😂😂😂
aegamze aegamze canım bizim cinsiyeti de erkek olarak tabloya girebilirsin ♥️
Ay ay ay daha diğer haberi kutlarken maşallah bu sene kesin erkek senesi 😍🐣

Benimde öyle sözde özel ama özel demeye bin şahit ister Oyüzden memlekete gitmek istiyorum ultrason cihazları çok kötü buranın canım aslında sen sormadan hastasını söyler genelde doktor ama birde verdiği fotoğrafda da yazıyor hem crl hemde haftası bu gidişinde dikkat et görürsün inşallah sağlıklı olsunda haftası boyutu değişir bazen herkeste hemen hemen böyle 🌸
Benim crl de hesapladığım hafta yazıyor ama doktor bebek önde dedi. Anlamadım. Çok merak ettim şimdi :) Ama doğru bilgi verilmemesi yanlış

Gecmis haftalara ait usg var mi😁
Var canımm
IMG_8210.webp
IMG_8213.webp

Canım doktoruna sor istersen ama benimde geçen çok başım ağrıdı yuvarladım bir parol. Aman ateşini kontrol et. Ateşinin çıkması ilaçtan daha çok etkiler sonuçta bebişi. Allahın izniyle istirahat edersen geçer 1-2 güne en geç inşallah
Parol iç dedi artık idare edeceğim uyudum sürekli geçer inş canım

canım benım gecmısler olsun. agrı sızı ıcın soruyorsan parol en hafıf zararsızı. parasetamol bebege bıle verıyorlar. ama oksuruk akcıgerde enfeksıyon falan sıkayetın olursa dut kurusu tuket. cay gıbı demleyıp de ıcebılırsın de dr una danıs tabı de bana kan yapar ıc bsey
Yaaa çok teşekkür ederim 🧡 öksürüğüm var ama hafif inş hemen atlatabilirim parol yuvarladım valla

Back
X