Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    83
Bence şimdi iç. Bir daha da yatarken içersin soğuk algınlığıysa hemen toparlarsın zaten. Ihlamur bal limon iyi geliyor. C vit varsa ondan da kullanabiliyoruz.
Acile de gitsen serum verirler en fazla
Hastane zaten mikrop yuvası gitmek istemiyorum ıhlamur kaynattım balla içeyim böyle böyle geçer inş ilaç alamamak kötüymüş

Hastane zaten mikrop yuvası gitmek istemiyorum ıhlamur kaynattım balla içeyim böyle böyle geçer inş ilaç alamamak kötüymüş

Valla ben berbat bir 3 hafta geçirdim daha yeni iyileştim. İlaç kullanmadıkça süründüm. Antibiyotik bile kullanmak zorunda kaldım dediğim gibi. Parol çok güvenli ona bakarak. İnşallah bir an önce toparlarsın. Valla çok dikkat etmek lazım sonra stres yaşıyoruz.

Kızlar bir şey sorucam. Benim sol koltuk altımda sanki şişlik oluştu. Çok çok hafif elleyince acıyor. Süt bezleri tetikledi de lenf bezlerim mi şişti acaba yada değişen hormonlardan dolayı mı oldu ki. Başına gelen var mı?
O bende de var deodoranti bıraktım rollon kullanmaya başladım ondan mı oldu acaba diye düşünüyordum bende neden oluyor ki 🤔🤔

Valla ben berbat bir 3 hafta geçirdim daha yeni iyileştim. İlaç kullanmadıkça süründüm. Antibiyotik bile kullanmak zorunda kaldım dediğim gibi. Parol çok güvenli ona bakarak. İnşallah bir an önce toparlarsın. Valla çok dikkat etmek lazım sonra stres yaşıyoruz.
Geçmiş olsun tatlım Allah tüm hamişlere sağlık versin zor korkuyorum bir yandan ama hafiflemezse yarın doktora giderim çekmektense

O bende de var deodoranti bıraktım rollon kullanmaya başladım ondan mı oldu acaba diye düşünüyordum bende neden oluyor ki 🤔🤔

Bende de oldu canım birkaç gün şişlik ağrı oldu geri geçti bence hormonlardan
Bendeki geçecek gibi değil ya. Üniversite zamanı lazer yaptırdığımda da böyle olmuştu korkup doktpra gitmiştim. Doktor baktı muayene etti birley bulamadı sonra memiklere baktı orda zararsız küçük küçük fibrokistler buldu. Koltuk altın da lazerden dolayı uyarıldığı için lenfler şişmiş olabilir geçer demişti.

Bendeki geçecek gibi değil ya. Üniversite zamanı lazer yaptırdığımda da böyle olmuştu korkup doktpra gitmiştim. Doktor baktı muayene etti birley bulamadı sonra memiklere baktı orda zararsız küçük küçük fibrokistler buldu. Koltuk altın da lazerden dolayı uyarıldığı için lenfler şişmiş olabilir geçer demişti.
Gittiğinde doktora tekrar Sor bakalım canım bende sorarım . Doktor için bende Royal en gelecem büyük ihtimal erkek doktor varmış baya iyi diyorlar bakalım

kızlar devlet hasanesınde ya da arastırma hastanesınde takıp yaptıran var mı? detaylı ultrason yapıyor mu?
Ben hem özele hem de zeynep kamile gidiyorum, zeynep kamilde 20-24 haftalarda doppler ultrason yapıyorlar ama tabi özeldeki gibi değil 30 40 dk sürüyormuş gidenlerden duyduğum kadarıyla gelişime vs bakıyorlar ama renkli değil özeller renkli yapıyor sanırım

Gittiğinde doktora tekrar Sor bakalım canım bende sorarım . Doktor için bende Royal en gelecem büyük ihtimal erkek doktor varmış baya iyi diyorlar bakalım
Şafaktır canım muhtemelen ben de ona gidiyorumm. Bir daha 4 hafta sonraya gel dedi. Ama ben 26 sina radyolojiden randevu aldım bakalım

Şafaktır canım muhtemelen ben de ona gidiyorumm. Bir daha 4 hafta sonraya gel dedi. Ama ben 26 sina radyolojiden randevu aldım bakalım
Bende 3 hafta sonra giderim detayliya da bakmis olur hem . Git bakalım inşallah bir şey yoktur canım 🤲

Erken degil yahu
Beni ters duruyor diye doktorum 10dk yuruttu bebek pozisyon degistirdi oyle bakti
Ugrasmamis resmen😒
Canım ya yok kadın heryerden baktı ne hissediyorsun diye sordu erkek ama inşallah kızdır dedim hatta. Genital organ tarafını gösterdi bu böyle kalırsa kız gelişirse erkek olacak felan dedi henüz erken dedi. Karaciğerinden kalbine beynine böbreklerine kadar baktı kan akışına ense burun vs herşeyini gösterdi ama cinsiyet nanay 🤣 bir ay boyunca yine bana hasret yine bana hüsran var anlayacağınız 🤣🤣🤣🤣

Back
X