Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Kızlar slm ikizlerden biri arkası dönük hiç göstermedi cinsiyeti.
İkinci bebek de dr çok küçük değişebilir ama şuan gördüğüm kız a benziyor dedi
12+4
Cihaz çok kaliteli değil ama dr um devlet hastanesinde doçent.
Bilmiyorum değişirmi😀
Genelde değişmiyor valla hayırlı olsun

Kızlarr ben genel olarak çok mide bulantısı yaşamadım ama tiksindiğim şeyler oldu kahve vs gibi. Balıktan da inanılmaz tiksindim 14 haftada bir kere anca yiyebilmişimdir vicdan azabı da çekiyorum sonradan düzelir miyim acaba
Çekme OMEGA desteği alabilirsjn. Ben de kıyma ve kuşbaşı pisiremedim hıc donduruxuyu aciyorumm kapatıyorum Ellim gitmiyor geçer heralde bu tiksinti de. Bu sıcakta güvenip balık da alamam malum etrafimda deniz yok donmuş balık hepsi . Oğlumda da ,2 yada ,3 yemek nasıp oldu. Folik asitjmde OMEGA var diye hiç yoktan ise yaramıştir bence:) diğerlerinde rezervlerden gidiyor. Sağlıklı bunyeyse 9 ay kısa kusa giden arkadaşlarım oldu maşallah sağlıklı doğdu bebekleri zeka gelisimleri de iyi. Ne bileyim:))

Kizlar arada boyle sizi stres eden aglatan uzen olaylar oluyor mu ailevi ya da isle alakali vs ben bu haftayi cok stresli ve aglayarak gecirdim ama bebegim icin vicdan yapiyorum onu da etkiliyorumdue diye gerci etkileyenler utansin da ne yapalim iste
Ben bu geçtiğimiz Salı günü hıçkıra hıçkıra höyküre höyküre salya sümük ağladım🤣 sinir boşalması gibiydi ama iyi geldi🤣 5 yıl bitti evliyiz eşim ilk kez beni böyle ağlarken gördü.Adam şok oldu.sebep sorsan yok yani. “Açtım ve eşim işten yarım saat geç gelmişti.Yemek yoktu evde” Sebebe bak🤣 eşime bazen uyuz oluyorum.Çok soru soruyor.Misal salata yap diyorum en basiti.Marulla mı yapayım içine ne katayım diye sorular sorunca ayar oluyorum😆sorma kardeşim bana.Yap getir yiyeyim😅

Sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama kendi yaptığım yemeği iştahla yiyemiyorum.Bulantı kusma tiksinme gibi bir sıkıntım da yok.Ama kendim yapınca zevk almıyorum.Kilo da almadım,sanırım en büyük sebep bu.Yoksa 85 ile gebe kaldım gayet kiloluyum yani🤣

Bebek içinde korkma canım.Her şeyin aşırısı sıkıntı.Stres ağlama sıkılma darlanma gibi şeyler elbet yaşayacaksın.Ama kendini motive et her zaman iyi olmaya çalış.Ben bazen hareketli müzik açıp dans ediyorum.Modum bi tık yükseliyor.Arabesk gibi türkü gibi ağır modumu düşürecek şarkılar dinlemiyorum😇

Son düzenleme:
Kızlar 11 haftalık hamileyim bikini bölgesi agda sorun olurmu siz ne düşünüyorsunuz zararı olurmu bilemedim

Ben bu geçtiğimiz Salı günü hıçkıra hıçkıra höyküre höyküre salya sümük ağladım🤣 sinir boşalması gibiydi ama iyi geldi🤣 5 yıl bitti evliyiz eşim ilk kez beni böyle ağlarken gördü.Adam şok oldu.sebep sorsan yok yani. “Açtım ve eşim işten yarım saat geç gelmişti.Yemek yoktu evde” Sebebe bak🤣 eşime bazen uyuz oluyorum.Çok soru soruyor.Misal salata yap diyorum en basiti.Marulla mı yapayım içine ne katayım diye sorular sorunca ayar oluyorum😆sorma kardeşim bana.Yap getir yiyeyim😅

Sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama kendi yaptığım yemeği iştahla yiyemiyorum.Bulantı kusma tiksinme gibi bir sıkıntım da yok.Ama kendim yapınca zevk almıyorum.Kilo da almadım,sanırım en büyük sebep bu.Yoksa 85 ile gebe kaldım gayet kiloluyum yani🤣

Bebek içinde korkma canım.Her şeyin aşırısı sıkıntı.Stres ağlama sıkılma darlanma gibi şeyler elbet yaşayacaksın.Ama kendini motive et her zaman iyi olmaya çalış.Ben bazen hareketli müzik açıp dans ediyorum.Modum bi tık yükseliyor.Arabesk gibi türkü gibi ağır modumu düşürecek şarkılar dinlemiyorum😇
Aynı şeyler bizde de var. Süt yulaf koymuşum kaseye. Kocaman bi kase. Omlet yapcam. Kaç sabahtır yapıyorum. Yumurtaları kırar mısın dedim. Nereye diyor. Lavobaya kır dedim. Bunu dedim diye geldi kavga çıkardı. Kahvaltıyı mahvetti. Zoruna gitmiş. Kasenin içine kır aşkım diyemez mişim mi. Bu erkeklerin bi beyni yok mu arkadaşlar. 🫨 Niye sürekli başkalarına ihtiyaç duyuyorlar. Ağlama krizine girdim zaten gözümün ucundaydı kaç gündür. Ben de yemedim kendisi de yemedi. Sen yemezsen ben de yemem dedi. Tabak yapmış getirmiş sonra yedim ben. Ona da söylemedim yedim diye. Akşam 6ya kadar aç kaldı. Bi gram acıdınız mı diye sorun. 😂😂 hala başım ağrıyor ne hakkı varmış bana böyle davranmaya. kendi ailesinin problemlerini düşünmekten beyni erimiş artık beni düşünmeye hali kalmıyor

Kizlar arada boyle sizi stres eden aglatan uzen olaylar oluyor mu ailevi ya da isle alakali vs ben bu haftayi cok stresli ve aglayarak gecirdim ama bebegim icin vicdan yapiyorum onu da etkiliyorumdue diye gerci etkileyenler utansin da ne yapalim iste
Ben bebeklerin etkilendiğine inanmıyorum. Doğum sonrası annenin uykusuzluğu, melatonin azlığı vs bebekleri etkiliyor ama gebeyken insanların yönlendirmesi ile annenin yakıştırması olduğunu düşünüyorum. Şu an bir hücre topluluğu, besin ve oksijeni güzel geliyorsa o büyümeye devam ediyor merak etmeyin. Benim ilk gebeliğim kayıpla sonuçlandı ikinci gebeliğim hep tedirgin geçti, pamuk şeker gibi kızım var. Ama bebeğim kolik olsaydı herkes diyecekti ki yok gebeliğin şöyle mi geçti rahat mıydın, ... Yani bunlar tamamen insan yakıştırması. Bebekler suyun içinde çıp çıp yüzmekle meşgul bi şeyden haberleri yok merak etmeyin.

Benimde ailevi problemler oldu gerçekten sakin bir insanım gebelikte ekstra sakinimdir ama bazı insanlar dan yana hiç şansım yok çok şükür kocam oğlum bal gibi ama anne tarafım tam mallar ülkesi bide yatiya geldiler dün dün gece aglamaktan stresten sancı girdi karnima dedim kızım dur bebeğine yazık . yani oluyor insan çekmek zor birde söylenen hiç birşeyi unutmuyorum hamileyken kinli biri oluyorum 😅 hormonal galiba Ama bebegim için salla diyorum kurban olurum onu verene böyle strese girince minik ayakları elleri burnu düşün insanın içi eriyor 🥰🥰

bende 14.haftadayım. ahh berbat bi hamilelik geçirdim bu haftaya kadar. daha da ne kadar sürer hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ ama bu siteden tecrübesi olanları çok araştırdım bebeğin kolik olması buna bağlı değilmiş. çok berbat hamilelik geçirip bebeği çok sakin olanlar da var, mükemmel bi hamilelik geçirip bebeği kolik olanlarda var. chat cpt de 20. haftaya kadar bebeğe geçmez gibi bişey söylemişti. bebeğin hareketleri başlayınca sanırım kalp hızının artmasıyla vs etkileniyormuş.

Kızlar aniden tek taraflı bir ağrı geldi kasıkta bel ve bacağa vuruyor, bugün tuvalete de çıkamadım ondan mı acaba yada kötü bir şey mi yürüyemedim resmen

Kızlar aniden tek taraflı bir ağrı geldi kasıkta bel ve bacağa vuruyor, bugün tuvalete de çıkamadım ondan mı acaba yada kötü bir şey mi yürüyemedim resmen
Bu gece benimde oldu tek bacaga agri
Bi turlu rahat ettiremedim huzursuz bacak sendromu gibi birsey oldu
Sabah uyandigimda hala agriyordu su an azaldi
Magnezyum eksikligi mi acaba

Bu gece benimde oldu tek bacaga agri
Bi turlu rahat ettiremedim huzursuz bacak sendromu gibi birsey oldu
Sabah uyandigimda hala agriyordu su an azaldi
Magnezyum eksikligi mi acaba
Ay inşallah bebekle ilgili bir şey değildir benim şuan geçti. Ama 10 dk çok kötü oldum. Kasığımdan koparıp atmak istedim öyle bir ağrı, dr kontrolümüzde hafta içi

Back
X