Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
ilkte insan heyecanlı ikincide tecrübeli oluyor tabi :) bende ne yapacağım ne alacağım hiç bilmiyorum ..bebek hiç ilgi alanım olmamıştı şuana kadar :) o yüzden bi fikir almak istedim... kitap eğitim vs de yetemem korkusuyla profesyonel bişey almalı mıyım diye sordum
Ben mesleğim gereği çok iç içeyim bu da ikinci çocuğum olacak içinde ki sesi dinle o hiç bir zaman yanıltmıyor🥰 mükemmeli yapmaya çalışmak sadece insanı stresli anne yapıyor. Hepimiz çiçek gibi anneleriz💕

Ben bebeklerin etkilendiğine inanmıyorum. Doğum sonrası annenin uykusuzluğu, melatonin azlığı vs bebekleri etkiliyor ama gebeyken insanların yönlendirmesi ile annenin yakıştırması olduğunu düşünüyorum. Şu an bir hücre topluluğu, besin ve oksijeni güzel geliyorsa o büyümeye devam ediyor merak etmeyin. Benim ilk gebeliğim kayıpla sonuçlandı ikinci gebeliğim hep tedirgin geçti, pamuk şeker gibi kızım var. Ama bebeğim kolik olsaydı herkes diyecekti ki yok gebeliğin şöyle mi geçti rahat mıydın, ... Yani bunlar tamamen insan yakıştırması. Bebekler suyun içinde çıp çıp yüzmekle meşgul bi şeyden haberleri yok merak etmeyin.
İcimi rahattiniz tesekkurler 🙏

Benimde ailevi problemler oldu gerçekten sakin bir insanım gebelikte ekstra sakinimdir ama bazı insanlar dan yana hiç şansım yok çok şükür kocam oğlum bal gibi ama anne tarafım tam mallar ülkesi bide yatiya geldiler dün dün gece aglamaktan stresten sancı girdi karnima dedim kızım dur bebeğine yazık . yani oluyor insan çekmek zor birde söylenen hiç birşeyi unutmuyorum hamileyken kinli biri oluyorum 😅 hormonal galiba Ama bebegim için salla diyorum kurban olurum onu verene böyle strese girince minik ayakları elleri burnu düşün insanın içi eriyor 🥰🥰
Benim de ailem sorunlu ama kayin ailede de problem var 5 ay kimseyi gormek istemiyorum dedim beni strese sokuyorlar

bende 14.haftadayım. ahh berbat bi hamilelik geçirdim bu haftaya kadar. daha da ne kadar sürer hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ ama bu siteden tecrübesi olanları çok araştırdım bebeğin kolik olması buna bağlı değilmiş. çok berbat hamilelik geçirip bebeği çok sakin olanlar da var, mükemmel bi hamilelik geçirip bebeği kolik olanlarda var. chat cpt de 20. haftaya kadar bebeğe geçmez gibi bişey söylemişti. bebeğin hareketleri başlayınca sanırım kalp hızının artmasıyla vs etkileniyormuş.
Bebegin kolikligine de raziyim yeter ki saglikla kucagima alayim bunca sinir stresin icinde... Beni aglatan herkesi de Allaha havale ediyorum

Ay çok güzel hayırlı olsun🤩🤩 benimde 1 kızım var 2. Erkek olursa çok sevinirim ama sağlıklı olsunda kıza da sevinirim tabii 🤩
Tabii ki kızımda da eşimle kızımız olsun çok istemiştik gönlümüzce oldu.Bunda da kızımız var sağlıklı bir oğlumuz olsun istiyorduk o da gönlümüzce oldu çok şükür.Ama kız olsaydı da üzülmezdim kız çocuklarını çok başka seviyorum🥰

ilkte insan heyecanlı ikincide tecrübeli oluyor tabi :) bende ne yapacağım ne alacağım hiç bilmiyorum ..bebek hiç ilgi alanım olmamıştı şuana kadar :) o yüzden bi fikir almak istedim... kitap eğitim vs de yetemem korkusuyla profesyonel bişey almalı mıyım diye sordum
Yani tabii önden bir bilgilenmek amaçlı olabilir 😇

Kızlar ikinci gebelik o yüzden mi bilmiyorum ama hareketleri hissetmeye başladınız mı böyle pıt pıt seğiriyor gibi🥲

Dün ilk kez hissettim bende çok güzel ya tekrar bu hisleri yaşayabilmek çok şükür🥲 Görmeden bilmeden tanımadan o kadar seviyorum ki annelik delilik🫠
Ben de iki gün önce pıt pıt hissettim hatta çikolatalı süt içmiştim ona yordum 😃 maşallah 🧿 lakin her gün hissetmiyorum.Şimdi gözüm kulağım orada bekliyorum ama işte…İlk gebelik benim.Böyle bir hissedip bir kaç gün hissetmeyen var mı benim gibi?

Tabi tabi böyle olması çok normal 22 ye kadar her gün hissetmemek normal endişelenmemek lazım🥰 güçlenecekler büyüyecekler öyle düzenli hissedeceği hatta bazen uykudan uyandıracaklar bizi♥️

Back
X