• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Merhaba

kısa da değilmiş sizin neden serklaj dediler? Benim doktor 40mm dedi ilk kez geçen hafta ölçtü de merak ettim
Ben yarım rahimliyim, rahmin kapasitesi bebeği taşıyamayabilirmiş, ablamda erken doğum olduğu için genetik yatkınlık var bende de. Bir de ekstra rahim ağzında yumuşama vardı, bu da bebeği tutamayabilir sonucu çıkarıyor. 3 gün önce oldum ameliyatımı, şimdi dinleniyorum ☺️

Ben yarım rahimliyim, rahmin kapasitesi bebeği taşıyamayabilirmiş, ablamda erken doğum olduğu için genetik yatkınlık var bende de. Bir de ekstra rahim ağzında yumuşama vardı, bu da bebeği tutamayabilir sonucu çıkarıyor. 3 gün önce oldum ameliyatımı, şimdi dinleniyorum ☺️
Geçmiş olsun canım o yumuşamayı nasıl anlıyorlar peki?

Öncesinde iyiydi uzunluğu da sonradan mı kısalıyor acaba?? Ben bu ara buna taktım ya evham yapıp duruyorum ilk kez geçen hafta ölçtü benimkini de 40mm dedi karından ölçtü
Zamanla değişiyormuş bu uzunluk bikez ölçtü diye aynı kalmıyormuş o yüzden ara ara ölçüm yapıyorlar galiba. Benim de 38mmdi ama bu sürekli değişen bişey böyle kalmayacak dedi

Çok geçmiş olsun zamanında sağlıkla doğsunlar inşallah

Kızlar bu uzunluk neyin uzunluğu :D kaçıncı haftadan itibaren bakılmaya başlanıyor ben hiç uzunluk söylediğini duymadım doktorun veya anlamadım :dondurma:

Kızlar bu uzunluk neyin uzunluğu :D kaçıncı haftadan itibaren bakılmaya başlanıyor ben hiç uzunluk söylediğini duymadım doktorun veya anlamadım :dondurma:
Rahim ağzı uzunluğu belli bir haftadan sonra düzenli ölçülüyor detaylıda da bakıyorlar ama sorun yoksa belki ölçüp dememişlerdir sana. Detaylının raporunda da yazıyor. Özetle erken doğum riski var mı yok mu gibi

Rahim ağzı uzunluğu belli bir haftadan sonra düzenli ölçülüyor detaylıda da bakıyorlar ama sorun yoksa belki ölçüp dememişlerdir sana. Detaylının raporunda da yazıyor. Özetle erken doğum riski var mı yok mu gibi
Anladım canımm oo daha detaylıma 25 gün var :(

Selam kızlar. 20. Haftanın ilk gününden selam 🥹 merak ettiğim bir konu var sizin duygu durumu ruh halleriniz ne durumda. Ben son 10 15 gündür aşırı duygusalım sürekli ağlamak istiyorum ve minicik şeye bile dolu dolu ağlıyorum şu an bunu yazarken bile gözlerim doluyor. Bu kadari bende mi abartı sizde de var mı bir şeyler 😫😫

Selam kızlar. 20. Haftanın ilk gününden selam 🥹 merak ettiğim bir konu var sizin duygu durumu ruh halleriniz ne durumda. Ben son 10 15 gündür aşırı duygusalım sürekli ağlamak istiyorum ve minicik şeye bile dolu dolu ağlıyorum şu an bunu yazarken bile gözlerim doluyor. Bu kadari bende mi abartı sizde de var mı bir şeyler 😫😫
Bugün bir video izledim, bir anne kızının olimpiyat yarışını canlı canlı izliyor ve sonunda kız kazanıyor annesi çok seviniyor benimde buna fena gözlerim doluyor 😂 Onun dışında her şeye ağlamıyorum tabiki ama bir alınganlık yüklendi 🙊
Canım seni en mutlu eden şeyleri yapmayı dene bi kaç gün, umarım daha pozitif olursun🫶🏻

Çok teşekkür ederim ☺️ Perinatolog muayenesinde 11. haftada anlaşıldı. Kendi doktorum da vajinal muayene etti bir kaç hafta üst üste, yumuşama devam ettiği için en sonunda ameliyata karar verdi.
Anladım canım sadece muayeneden anlaşılıyor ozaman ben belki belirtisi vardır diye düşündüm hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi 😊

Zamanla değişiyormuş bu uzunluk bikez ölçtü diye aynı kalmıyormuş o yüzden ara ara ölçüm yapıyorlar galiba. Benim de 38mmdi ama bu sürekli değişen bişey böyle kalmayacak dedi
Muhtemelen öyle ama hemen değişen bişey olsa herkes risk konumuna girerdi araştırdığım kadarıyla doğuma doğru düşüyor zaten inşallah ozamana kadar bir sorun çıkmaz yine okuduğum kadarıyla 16 ile 24.hafta arası önemliymiş bu konuda erken doğum ihtimaline karşı genelde bu dönemde baş gösterirmiş

Bugün bir video izledim, bir anne kızının olimpiyat yarışını canlı canlı izliyor ve sonunda kız kazanıyor annesi çok seviniyor benimde buna fena gözlerim doluyor 😂 Onun dışında her şeye ağlamıyorum tabiki ama bir alınganlık yüklendi 🙊
Canım seni en mutlu eden şeyleri yapmayı dene bi kaç gün, umarım daha pozitif olursun🫶🏻
Evet her şeye alınganlık zaten full açık ahshshsh ama şu ağlama mereti nereden çıktı çok kötü ahjaja

Kızlarr birşey soracağım süt sağım makinesi alan var mı veya daha öncesinde kullanıp memnun kalan?

Lansinoh 2’li giyilebilir süt pompası almayı düşünüyorum siz araştırdınız mı hiçç?
bu markadan aldım ben de ikili iyi yorumlar gördüm baya güvenip aldım bakıcaz artık

Günaydın kızlarrr 🌸 bu anneler gruplarında en az konuşan grup biziz sanırım 🙈 nasıl geçiyor günleriniz? Benim hem yoğun hem de endişeli geçiyor yine kendimi hiç hamile gibi hissetmediğim tüy gibi hissettiğim günler geçiriyorum bebek hareketlerini de algılayamıyorum sonuç olarak haftaya olan randevumu iple çekiyorum 😄

Back
X