Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Biz de çok kötü hissettik yine durmayacak gibiydi Allah beterinden korusun.

Çok geçmiş olsun İzmirden böyle hissedildyse orası nasıldır kim bilir. İnşallah devamı gelmez dualarımız sizinle
Umarım 🙏 sakin durmaya çalışıyorum tekrarı gelmez umarım eve girmeye cesaretimiz yok hala 😔

Öncelikle depremi hisseden herkese geçmiş olsun. Allah yardımcımız olsun 🙏
Bugün 26+ da seker yuklemesi yaptirdim. İlk saatte çok halsiz kötü oldum zor dayandım, kan alımında yerimden kalkamadım. Ikinci saatte daha rahattim ama yinede bembeyaz oldum tansiyonum dustu. Sonuclar açlık 91, 1. Saat 124, 2.saat 118 çıktı. Referans değerler yazmıyor bilemedim normal mi değil mi.

Bugün 26+ da seker yuklemesi yaptirdim. İlk saatte çok halsiz kötü oldum zor dayandım, kan alımında yerimden kalkamadım. Ikinci saatte daha rahattim ama yinede bembeyaz oldum tansiyonum dustu. Sonuclar açlık 91, 1. Saat 124, 2.saat 118 çıktı. Referans değerler yazmıyor bilemedim normal mi değil mi.
Hepsi normal sınırlar arasında açlık sadece bi tık yüksek gibi duruyo

Sanıyorum tokluklar normal sınırlarda açlık benim 95 çıktığı için diyetisyene yönlendirilmiştim başka birisine normal denmişti doktorunuz söyler ama en fazla yediklerine dikkat et derler

Kızlar bugün randevum vardı çocikim 10 gün kadar ilerde gözüküyor 🧿🫠 doktora erken doğum ya da şeker vs sıkıntı bir durum mu dedim yok normal dedi suyu normal olduğu için bir sıkıntı yok dedi şükür. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Ağrılarım için normal dedi çocuk hızla büyüyor ve bacaklarına ekstra baskı var dedi. Şekerim normal çıkıyor olmasına rağmen haftada üç kere ölçmeye devam et dedi 🥹

Kızlar bugün randevum vardı çocikim 10 gün kadar ilerde gözüküyor 🧿🫠 doktora erken doğum ya da şeker vs sıkıntı bir durum mu dedim yok normal dedi suyu normal olduğu için bir sıkıntı yok dedi şükür. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Ağrılarım için normal dedi çocuk hızla büyüyor ve bacaklarına ekstra baskı var dedi. Şekerim normal çıkıyor olmasına rağmen haftada üç kere ölçmeye devam et dedi 🥹
Hadi maşallah 🧿
Bizim doktor 4 haftada bir cagiriyor
32.haftadan sonra nst basliyor zaten 😁

Kızlar iyi akşamlar, benim normalde 10 kasımdaydı randevum ama akıntım çok var ve pıhtı benzeri oluyor diye erkene çekip bugün gittim . Vajen kültürü alındı , ama vajende kanama gördü doktor, tam zamanında gelmişsin evde görseydin korkardın dedi 🥹İdrar tahlili ve kültür temiz çıktı ama vajen kültürü sonucu 3-4 güne anca çıkar duruma göre damardan antibiyotik başlayabiliriz dedi. Bi de 2 hafta önce serviks uzunluğu 42 cmdi 36ya düşmüş , takip edicez düşmeye devam ederse progestan başlarız dedi , moralim bozuldu sabahtan beri ağlıyorum ya . Plesentada , kesede bi şey yok ,bebek de iyi çok şükür 820 gr olmuşuz ama canım çok sıkıldı 26+4üz daha bugün 😞

Back
X