- 17 Temmuz 2021
- 8.926
- 27.558
- 498
Yenebilen kil var miBenim arkadaşıma kil aldık geçen onu kemirdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenebilen kil var miBenim arkadaşıma kil aldık geçen onu kemirdi![]()
Ya o değilde depremi çok fena hissettik bizEvet 2 aydir var nerdeyse
Ozellikle geceleri aci biber yemisim gibi taa bogazim yaniyor![]()
Balıkesirdeyim ben hala dışarıdayız herkese geçmiş olsunYa o değilde depremi çok fena hissettik biz![]()
Çok geçmiş olsunBalıkesirdeyim ben hala dışarıdayız herkese geçmiş olsun
Biz de çok kötü hissettik yine durmayacak gibiydi Allah beterinden korusun.Ya o değilde depremi çok fena hissettik biz![]()
Çok geçmiş olsun İzmirden böyle hissedildyse orası nasıldır kim bilir. İnşallah devamı gelmez dualarımız sizinleBalıkesirdeyim ben hala dışarıdayız herkese geçmiş olsun
UmarımBiz de çok kötü hissettik yine durmayacak gibiydi Allah beterinden korusun.
Çok geçmiş olsun İzmirden böyle hissedildyse orası nasıldır kim bilir. İnşallah devamı gelmez dualarımız sizinle
İzmirdeki 2020 depreminden sonra gece arabada yatmıştık çok iyi anlıyorum. Hamileyken daha zor olur tabi Allah yardımcınız olsunUmarımsakin durmaya çalışıyorum tekrarı gelmez umarım eve girmeye cesaretimiz yok hala
![]()
Çok geçmiş olsun, benimde kardeşim Balıkesirde, yüreğim ağzımda bekliyorumBalıkesirdeyim ben hala dışarıdayız herkese geçmiş olsun
Yenebilen var mı bilmiyorum ama aktardan bildiğimiz kil aldık yaniYenebilen kil var mi![]()
Ay evet ya once hafif salladi sonra baya salladi izmirdeyim bendeYa o değilde depremi çok fena hissettik biz![]()
Bunuda hissettim kısacıktı ama AllahtanAy kizlar gece olani bende hissetmistim ama simdi tekrar oldu hissettiniz mi
Hepsi normal sınırlar arasında açlık sadece bi tık yüksek gibi duruyoÖncelikle depremi hisseden herkese geçmiş olsun. Allah yardımcımız olsun
Bugün 26+ da seker yuklemesi yaptirdim. İlk saatte çok halsiz kötü oldum zor dayandım, kan alımında yerimden kalkamadım. Ikinci saatte daha rahattim ama yinede bembeyaz oldum tansiyonum dustu. Sonuclar açlık 91, 1. Saat 124, 2.saat 118 çıktı. Referans değerler yazmıyor bilemedim normal mi değil mi.
Sanıyorum tokluklar normal sınırlarda açlık benim 95 çıktığı için diyetisyene yönlendirilmiştim başka birisine normal denmişti doktorunuz söyler ama en fazla yediklerine dikkat et derlerÖncelikle depremi hisseden herkese geçmiş olsun. Allah yardımcımız olsun
Bugün 26+ da seker yuklemesi yaptirdim. İlk saatte çok halsiz kötü oldum zor dayandım, kan alımında yerimden kalkamadım. Ikinci saatte daha rahattim ama yinede bembeyaz oldum tansiyonum dustu. Sonuclar açlık 91, 1. Saat 124, 2.saat 118 çıktı. Referans değerler yazmıyor bilemedim normal mi değil mi.
Hadi maşallahKızlar bugün randevum vardı çocikim 10 gün kadar ilerde gözüküyordoktora erken doğum ya da şeker vs sıkıntı bir durum mu dedim yok normal dedi suyu normal olduğu için bir sıkıntı yok dedi şükür. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Ağrılarım için normal dedi çocuk hızla büyüyor ve bacaklarına ekstra baskı var dedi. Şekerim normal çıkıyor olmasına rağmen haftada üç kere ölçmeye devam et dedi
![]()
Normalde ben de 1 ay aralıklı gidiyordum da bu sefer 31de gel dedi bu çalışabilir raporuyla ilgili sanırım öyle bir şeyler dedi ben de çok sorgulamıyorum zatenHadi maşallah
Bizim doktor 4 haftada bir cagiriyor
32.haftadan sonra nst basliyor zaten![]()