Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Ahahahaha ben 17. Haftada hamile taytı aldım ama ben normalde cookk zayıf olduğum için maalesef hafif çıktı göbeğim ama kıyafetlerim olmamaya başladı. Küçük beden hamilelik kıyafeti almıştım. Birde kışa denk geldiği için uzun sweatler aldım tayt üstü şimdilik
Normalde bende çok kilolu değilim zayıfım ama 19 dan sonra göbek çıkmaya başladı alt göbeğim var artık yine normal pantolonlarım olur ama sıktığı için geçtim taytlara

Kızlar karnınız çıktı mı 20nci haftaya girdim ve artık pantolonlarım kilodan değil alt göbekten zor kapanıyor rahat edemiyorum taytlara geçiş yaptım. Sanırım en erken ben geçtim hamile kıyafetlerine 😂😂😂
16. Haftada çıktı şu an 18 oldum ve yemek yedikçe daha da büyüyor 😂 ben normalde 41 kiloydum şu an 43 beli bol hafif şeyler almıştım pantolonlarım asla olmuyor zaten onların belini hep yaptırıyordum zayıflıktsn😂

Çok geçmiş olsun.. Bir gün inanılmaz ağrılarla acile gittim ama yürüyemiyorum, adım atamıyorum, yatağa yatarken kalkarken acıdan bağıra bağıra hareket ediyordum o derece. Alttan baktılar test yaptılar hepsi temizdi. Enfeksiyon yok denildi gönderdiler beni ama burdan sorduğumda arkadaşlar yardımcı oldular ve kendi doktoruma da sordum monurol aldım eczaneden hemen sonrasında. Ben reçetesiz aldım bu arada. Bol su içtim 2 3 güne sakinleşmeye başladı. Ben idrarımı bile çok az yapıyordum hep sıkışık hissediyordum ve sıkışıklık daha büyük ağrı veriyordu. Yani belki testte çıkmıyordur benimki gibi. Ama vajinal mantar tedavisi başkadır bence sirkeli su denemeyin ya güvenli hissedemedim
Aynen bende sirkeli sudan korktum monurol dediğinizi deneyeyim öyleyse 1 haftadır hastaneden soğudum ilgi sıfır özele bile gittim orda da aynı boş sulu serum vereceğim o ağrıyı geçirir dedi ya muayene etmeden ölün diyorlar resmen

Merhaba arkadaşlar bugün 20+2 olduk.
Ayrıntılı ultrasonu vardı bebeğimin.Doktoru herşey yolunda dedi.Avusturyada perintalog vitamin kullaniyomusunnfilan dedi bende evet kullanıyorum dedim.Bunlarin hiç birine gerek yok sağlıklı bebek zaten gelişir ve doğar demeye getirdi☺️Halbuki kendi doktorum biz kullanılmasini öneriyoruz filan dedi.Cinsiyeti erkek 2 doktor da aynı şeyi söyledi.Bi foto paylasicam tecrübeli anneler bı bakabilir misiniz birde sizden duymak istiyorum kordon olabilir mi acaba?Şimdiden teşekkür ederim.Artik bende yavaştan alışverişe başlamak istiyorum
1000078143.webp

Aynen bende sirkeli sudan korktum monurol dediğinizi deneyeyim öyleyse 1 haftadır hastaneden soğudum ilgi sıfır özele bile gittim orda da aynı boş sulu serum vereceğim o ağrıyı geçirir dedi ya muayene etmeden ölün diyorlar resmen
Malesef ben o halde saatlerce acilde bekledim ve boş serumla yolladılar beni öylece. Monurol 1 şase zaten 1 gece yatmadan içtim sadece. Eğer belirtiler benziyorsa enfeksiyonsa iyi gelir ama yanlış yönlendirmek istemiyorum tabiki. Siz yine bir sorun araştırın. Mantar ise tedavisi başkadır dediğim gibi.Gebelikte enfeksiyon için kullandırılıyor monurol ama güvenli diye

Çok geçmiş olsun. Muhtemelen vajinal mantar var şuan 😔 daha önce antibiyotik kullanımına bağlı yaşadım. Çok kötü bir şey.
Bol sıvı tüketiyormuşsun zaten. Nioli yağı iyi geliyor diyorlar. Çamaşırını her zaman temiz ve kuru tutman lazım. Evde olduğun sürelerde dar iç çamaşırı falan giyinme. Mesela banyo yaptın tuvaletten çıktın bol şeyler giy ki hava alsın. Temizlemeyi de duş jeli kullanma. Ordaki florayı bozuyor. Şekerli şeyler tuketmemen lazım. Mantarı besleyen şeylerden biri şeker. Prebiyotik tarzı şeyler tuketmen lazım. En azından doktora kadar idare eder seni diye düşünüyorum. Pamuklu iç çamaşırı kullanman gerek. Birde en azından bu süre geçene kadar çamaşırlarını utuleyip kullanırsan faydası olur diye düşünüyorum. Allah şifa versin
Çok sağol bir sürü bilgi vermişsin Allah razı olsun valla ne varsa deneyeceğim artık oturmak istemiyorum o bile baskı yapıp daha çok yakıyor hamilelik öncesinde de olmuştu bir kere ama bu kadar şiddetli değildi bide hemen doktora gidebilmistim fitil vermişti o zaman şimdi acildekiler anlamıyor yada ilaç vermeye korkuyor bugün öğleden sonraya kaldım yetisemedim yarinda tatil herşey üst üste geldi bide bebeğe bişey olur korkusu var Allah korusun tabi ama kanamadan sonra oldu bende bu inşallah geçer

Merhaba arkadaşlar bugün 20+2 olduk.
Ayrıntılı ultrasonu vardı bebeğimin.Doktoru herşey yolunda dedi.Avusturyada perintalog vitamin kullaniyomusunnfilan dedi bende evet kullanıyorum dedim.Bunlarin hiç birine gerek yok sağlıklı bebek zaten gelişir ve doğar demeye getirdi☺️Halbuki kendi doktorum biz kullanılmasini öneriyoruz filan dedi.Cinsiyeti erkek 2 doktor da aynı şeyi söyledi.Bi foto paylasicam tecrübeli anneler bı bakabilir misiniz birde sizden duymak istiyorum kordon olabilir mi acaba?Şimdiden teşekkür ederim.Artik bende yavaştan alışverişe başlamak istiyorumEki Görüntüle 3665626
Evet erkek kordon olunca renklide belirgin oluyor büyük ihtimalle renklide bakmıştır zaten

Merhabalaar, öncelikle herkese geçmiş olsun, biz de İzmir’deyiz, deprem çok korkuttu dün gece…

Bugün detaylı ultrasonumuz vardı, her şey yolunda, bebişimiz gayet sağlıklı, 20+6 hafta, 430 gr çıktık tombik bi bebik olucaz galiba 😅 sonunda cinsiyetimizi de öğrendiiiik, ogretmenhanim ogretmenhanim bizim de kızımız geliyoooo 💞🌸🥹 allahım hepimize sağlıkla mutlulukla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin 🤍
Maşallah bizimki 21deki kontrolde 380 gr çıktı😅😅 detaylıda kız olduğu da netleşti🩷

Back
X