• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Kasılma değil canım o arada bendede oluyor. Kasılma toplanma gibi karnının bir tarafında sertleşme oluyor eğer nstye bağlıysan o sırada mesela nst’de de görünüyor. Bu haftakiler yalancı kasılmalar oluyor. Sıklığı düzenli olursa dilkat etmek gerek. Ben bacak krampı yaşamadım ama kardeşim yaşıyor gebeliğinde. Magnezyumu ihmal etme ve gece yatmadan önce iç.
O toplanmalarıda yaşıyorum. Nst ye gitmedim daha. Öyle bir sıklık yok şükür 🙈 magnezyumu gunduz iciyordum gece içeyim dedigin gibi birde oyle deneyeyim tesekkur ederim sekerim 💕

Arkadaşlar merhaba, ben bugün 29+0'da ilk tdab aşısı dozumu oldum. 28'de olmayı düşünüyordum ancak gribal enfeksiyon nedeniyle bekledik biraz. Erken olmak istememiştim aşıyı. Bir saattir bebeğim aşırı hareketli. Aşı sonrası bu tarz bir durum yaşayan oldu mu acaba?

Merhaba herkese yazılanları okuyorum ama çok sık yazamıyorum. Benim de 30+5'te bebeğim biraz ileride çıktı gibi bir hafta kadar doktor çok üzerinde durmadı normal dedi. Bir de karnımda ara ara böyle çekiştirme oluyor bombe oluyor o da bebek büyüdüğü için dedi. Size bir sorum var multivitamine ek olarak omega takviyesi aldınız mı? aldıysanız hangi multivitaminle hangi omegayı aldınız acaba?
Şu an listem kabarık içtiklerim konusunda, günlük d, Demir, magnezyum, balık yemediğim günler yani her zaman için multivitamin bi balık yağı. Bi de durumuma özel olarak kan sulandırıcı ve mide koruyucu. Evet o bombe normal. Aslında bebek bi yerde toplanınca bi taraf daha sert geliyo ya elimize onun dışarıdan görünen hali olarak düşün o bombeli olma olayını. Normal. 1-2 haftalık ileri geri farkta önemli bulunmuyor.

İyi akşamlar kızlar. On gündür falan belim aşırı ağrıyor sakat gibiyim böyle bişey hiç yaşamadım hapşırınca bile o kadar ağrıyor ki. Sizde oldu mu hiç acaba gebelikten mi perişan oldum ya

Şu an listem kabarık içtiklerim konusunda, günlük d, Demir, magnezyum, balık yemediğim günler yani her zaman için multivitamin bi balık yağı. Bi de durumuma özel olarak kan sulandırıcı ve mide koruyucu. Evet o bombe normal. Aslında bebek bi yerde toplanınca bi taraf daha sert geliyo ya elimize onun dışarıdan görünen hali olarak düşün o bombeli olma olayını. Normal. 1-2 haftalık ileri geri farkta önemli bulunmuyor.
Şifa olsunn :)) hangi omega ve multivitamin acaba? Doktor da bebek büyüdüğü için hareket ettikçe belli oluyor dedi

Şifa olsunn :)) hangi omega ve multivitamin acaba? Doktor da bebek büyüdüğü için hareket ettikçe belli oluyor dedi
Efa mom diye bi marka. Zaten vitamin desteği aldığım için ama balık pek tüketmediğim için OMEGA 3 desteği daha yoğun bi şey önerdiğini söylemişti. 1 aydır kullanıyorum. Biraz büyük sadece tabletleri tutmakta zorlanan için yorucu olabilir

Back
X