• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Yaa ben de arıyorum öyle rahat bir şey sütyen falan kasıyor beni ben de evde dışarda özgür bıraktım benimkileri 😂 bana link atabilir misin canım internetten aldıysan
Tabii atıyorum canım. Dün akşam sipariş verdim bugün kargoya verildi daha deneme şansım olmadı ama sütyenlerde beni çok basıyor göğüs altımdan. Bir de böyle deneyeceğim büyük beden aldım ben sıkmasın diye.

Benim ki ondan sarktı demek.🙈
Gecen kis nasilsa kazaktan belli olmuyor diye takmiyordum geceleri falan rahat edemiyordum baya lömbür lömbür sallaniyodu bi ara sjdjsjfjr
Dedim bu boyle olmaz
Dizime degcek boyle giderse🥴🥴 bari yarim atlet giyeyim dedim
Boyle de devam ediyorum su an
Yazin da sadece disari cikarken sutyen giyiyorum eve gelince tekrar yarim atlete geciyorum

Gecen kis nasilsa kazaktan belli olmuyor diye takmiyordum geceleri falan rahat edemiyordum baya lömbür lömbür sallaniyodu bi ara sjdjsjfjr
Dedim bu boyle olmaz
Dizime degcek boyle giderse🥴🥴 bari yarim atlet giyeyim dedim
Boyle de devam ediyorum su an
Yazin da sadece disari cikarken sutyen giyiyorum eve gelince tekrar yarim atlete geciyorum
Ben hep yarım atlet şeklinde olanlardan giyiyorum canım. Normal sütyenler sıkıyor alttan kopçayla uzatıyorum ama yine sıkılıyorum. Hep yarım atlet tarzı giyiyorum.

Son birkaç gündür benimde çok bel ağrım var hatta kalçama vuruyor bel fıtığım da var ondan mı bebekten mi bilemedim
Ondan tabi. Benimde var. Bi kaç gündür bel ağrılarım üst düzeyde. Kalçaya vuran ağrı hamilelik kaynaklı, bel fıtığım olmayan önceki hamileliğimde de vardı. Magnezyum kullanman lazım

Kızlar gebelik şekeri olan var mı? Ortalama açlığım 100-120 arası 1. Saat tokluğum 180lere çıkıyor. 2. Saat tokluk hiç yüksek olmuyor. Ama sadece sbaah. Diyete harfiyende uysam sabah sürekli yüksek, kahvaltıda ne yersem yiyeyim yükseliyor. Diyet listeme uyum sağlayan şeylerle gün içinde şeker değerlerim normal.benzer dueumda olan var mı? Pazartesi randevum var kafayı taktım artık sabah yüksek görmekten yoruldum. Preeklampsili doğum geçmişim yüzünden tansiyon çıkmasım, şeker çıkmasın, kilo almayayım zaten var derken kaygılardan ilaçlardan korkutulmaktan ben bu hamilelikten hiiiiç bişey anlamadım. Sürekli bi kaygı

Kızlar gebelik şekeri olan var mı? Ortalama açlığım 100-120 arası 1. Saat tokluğum 180lere çıkıyor. 2. Saat tokluk hiç yüksek olmuyor. Ama sadece sbaah. Diyete harfiyende uysam sabah sürekli yüksek, kahvaltıda ne yersem yiyeyim yükseliyor. Diyet listeme uyum sağlayan şeylerle gün içinde şeker değerlerim normal.benzer dueumda olan var mı? Pazartesi randevum var kafayı taktım artık sabah yüksek görmekten yoruldum. Preeklampsili doğum geçmişim yüzünden tansiyon çıkmasım, şeker çıkmasın, kilo almayayım zaten var derken kaygılardan ilaçlardan korkutulmaktan ben bu hamilelikten hiiiiç bişey anlamadım. Sürekli bi kaygı
Yaa çok üzüldüm canım, inşallah hayırlısıyla sağlıkla tamamlarsın süreci, benim de var gebelik şekeri ama diyete uyduğum sürece normal değerler arasında çıkıyor. Sabah açlıklar sadece bazen 98-106 arasında bi değer oluyo

Yaa çok üzüldüm canım, inşallah hayırlısıyla sağlıkla tamamlarsın süreci, benim de var gebelik şekeri ama diyete uyduğum sürece normal değerler arasında çıkıyor. Sabah açlıklar sadece bazen 98-106 arasında bi değer oluyo
Diyete uysam da 22-23 ten beri düzen yok. Bozuldu. 14. Haftadan beri diyet yapıyorum ben 🥲

Canım bana gebelik şekeri tanısı kondu ama sadece açlıklarım sınırdaydı. Şu an diyete uymaya çalışıyorum şükür bir sorun yok ama kahvaltıdan sonra hep 130larda çıkıyor normalde faha düşük çıkıyor diğer öğünlerim neden olduğunu anlamadım ama kahvaltıda çok şey yiyorum ondan diye düşündüm. Diyetisyen de yediğin ekmek sana iyi gelmiyor olabilir demişti. Tam buğday diye satııyorlar ama bazen tam buğday olmuyor dedi belki ekmeği değiştirirsin peynir tuzsuz yarım yaplı beyaz beynir ye demişti

Back
X