• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Özel kliniklerden bir doktorsa belki ondanda olabilir doktora ayrı hastaneye ayrı ücret
Camım sen Aralık grubunu takip ediyorsun sanırım bizde hastaneyle direkt konuşmadık doktorumdan öğrendik bu senenin fiyatını. Aralık annelerinde hiç var mı acaba Egepol’da doğum yapacak acaba denk gelirsen haber verir misin?

Kızlar doğum yapacağınız hastaneler belli mi? Öncesinde gidip fiyat alıp konuştunuz mu? Biz bugün doktorumuzla kararlaştırdık gibi.
Bende özel hastanede takipliyim canım royalde Hayal beye. Orda yapacağım doğumu 50 bin civarı 2025 fiyatı hastane doktoru olduğu için ayrı fiyat yok bizde

Kızlar ben çok okuyamadım mutlaka konuşulmuştur, kaçırdım 🙈, biz devlete ne zaman başvuru yapıcaz doğum parası süt parası vs almak için? İkinci çocukta ekstra para veriliyor sanırım ikiz olunca da geçerli mi bilgis olan var mı 😊

Evet evet Bandırmada canım 🥰 sen hangi şehirdesinn
Ben diyarbakırdayım canım. Eşimle 5 sene yaşadık Bandırma’da sonra tercihler açılınca memleketimize döndük. Royalde doğum da fazlaymış çünkü royal hastanesi o paraya değmez bence. Temiz ve ilgili bir hastane değil

Sırt yaslama olayı bizde de var kasığım kitleniyor ağlayacak gibi oluyorum bazen🥹
O kadar anlayabiliyorum ki seni, gözünden yaş geliyor insanın 🥺
Kızlar doğum yapacağınız hastaneler belli mi? Öncesinde gidip fiyat alıp konuştunuz mu? Biz bugün doktorumuzla kararlaştırdık gibi.
Ben daha karar veremedim. Eşimde şu sıralar sgkdan geri ödeme alma işini araştırıyor eğer bi şey çıkarsa belki özelde yaparım diyorum 🤭benim tamamlayıcı sigortam var ama anne teminatı toplam 25 bin bile değil çok fark kalıyor yinede bugün çamlıca erdeme sorucam fiyatları

Kızlar ben çok okuyamadım mutlaka konuşulmuştur, kaçırdım 🙈, biz devlete ne zaman başvuru yapıcaz doğum parası süt parası vs almak için? İkinci çocukta ekstra para veriliyor sanırım ikiz olunca da geçerli mi bilgis olan var mı 😊
Doğumdan sonra diye biliyorum. Ben 15 gün sonra mı ne başvurmuştum. İkizi hiç bilmiyorum ne söylesem yalan olur 🙈

Ben diyarbakırdayım canım. Eşimle 5 sene yaşadık Bandırma’da sonra tercihler açılınca memleketimize döndük. Royalde doğum da fazlaymış çünkü royal hastanesi o paraya değmez bence. Temiz ve ilgili bir hastane değil
Açıkçası civardaki tek özel hastane olduğu için daha fazlasını bile beklerdim 🤣 hangi yıllarda gittin kuzu sen ben memnunum açıkçası temizlik ilgi ve alakadan

O kadar anlayabiliyorum ki seni, gözünden yaş geliyor insanın 🥺

Ben daha karar veremedim. Eşimde şu sıralar sgkdan geri ödeme alma işini araştırıyor eğer bi şey çıkarsa belki özelde yaparım diyorum 🤭benim tamamlayıcı sigortam var ama anne teminatı toplam 25 bin bile değil çok fark kalıyor yinede bugün çamlıca erdeme sorucam fiyatları
Tamamlayıcı sigorta doğumu tamamen karşılamıyor mu canum

Bende özel hastanede takipliyim canım royalde Hayal beye. Orda yapacağım doğumu 50 bin civarı 2025 fiyatı hastane doktoru olduğu için ayrı fiyat yok bizde
Sizin iyimiş canım. Hastanenin doktoru olunca alınmıyor evet biliyorum ama ben özeller içinde şunu duymuştum daha önce bir araştırın derim. O gün kimse nöbetçi doktor o giriyor diye biliyorum doğumlara her hastanede bu aynı mı bilmiyorum. Burdaki bir kaç özel hastanede öyleydi. Yani gebeliğini bir doktor takip ediyor ama o gece o doktor nöbetçi değilse hastanenin başka bir doktoru giriyor.

Kızlar günaaydıııın , biz bugün 30+0 olduk sabah kontrolümüz vardı . 1500gr olmuşuz, biraz minyon bi kız olacak, 44 cm kadar da boyu var dedi doktorumuz . Ama şekeri biraz fazla kaçırmışsın bu aralar bebeğin suyu artmış ona dikkat et dedi ve tabi kiii yine yüzünü göremedik 🤦🏼‍♀️30dan sonra haftada 2 geliyosun , 32 den itibaren de nst ye girmeye başlayacağız dedi . Biz ne ara buralara geldik aşıırııı duygusallaşıyorum düşündükçe 🥹🫠🌸

Tamamlayıcı sigorta doğumu tamamen karşılamıyor mu canum
Karşılamıyor canım, annelik teminatı kapsamında 24 küsür bin ₺ veriyor, yaptırdığım muayene, tetkikler vs hep bu ücret içerisinden düşüyor. Eşimin iş yeri yaptırıyor ama gel gelelim doğumu tamamen karşılamıyor. Yeni yolda poliçe yenileniyor, fiyat artar belki dedim ama yıllardır bu fiyat çok saçma 🤷‍♂

Kızlar günaaydıııın , biz bugün 30+0 olduk sabah kontrolümüz vardı . 1500gr olmuşuz, biraz minyon bi kız olacak, 44 cm kadar da boyu var dedi doktorumuz . Ama şekeri biraz fazla kaçırmışsın bu aralar bebeğin suyu artmış ona dikkat et dedi ve tabi kiii yine yüzünü göremedik 🤦🏼‍♀️30dan sonra haftada 2 geliyosun , 32 den itibaren de nst ye girmeye başlayacağız dedi . Biz ne ara buralara geldik aşıırııı duygusallaşıyorum düşündükçe 🥹🫠🌸
Maşallah canım sağlıkla doğsun inşallah 🧿

Benimde kontrolüm vardı, 2 kilo olmuş boyuda 42 cm, 32+0 şuanda. Senimkine minyon dediyse biz napalım 🤭

Benide 3 hafta sonra nst için çağırdı, ilk kez o zaman giricem. Herşeyimiz normal, başı biraz büyük dedi ama aile olarakta biraz koca kafalısınız sıkıntı olmaz dedi 🙈 yüzünü göstermedi pipi şov yaptı resmen. Doğunca görücez paşanın yüzünü artık 😁

44 cm’se gayet iyi canım boyu bizimki dün 39 cm çıktı. Benle eşim hemen hemen aynı boydayız. 1.73 bensem eşim de olsun olsun 1.75 falandır. Sizin bayağı iyi bence bu haftada 44 cm.

Açıkçası civardaki tek özel hastane olduğu için daha fazlasını bile beklerdim 🤣 hangi yıllarda gittin kuzu sen ben memnunum açıkçası temizlik ilgi ve alakadan
Ben orda doğum yapmadım canım ama çok gittim oraya hiç sevmem o hastaneyi mecburiyetten gittim hep :) arkadaşlarım doğum yapmıştı onlar bahsediyordu temizlik vs kötü diye. Ama değişmiş olabilir. Ben 2 sene önceden bahsediyorum çünkü

Kızlar günaaydıııın , biz bugün 30+0 olduk sabaha kontrolümüz vardı . 1500gr olmuşuz, biraz minyon bi kız olacak, 44 cm kadar da boyu var dedi doktorumuz . Ama şekeri biraz fazla kaçırmışsın bu aralar bebeğin suyu artmış ona dikkat et dedi , ve tabi kiii yine yüzünü göremedik 🤦🏼‍♀️30dan sonra haftada 2 geliyosun , 32 den itibaren de nst ye girmeye başlayacağız dedi . Biz ne ara buralara geldik aşıırııı duygusallaşıyorum düşündükçe 🥹🫠🌸
44 cm’se gayet iyi canım boyu bizimki dün 39 cm çıktı. Benle eşim hemen hemen aynı boydayız. 1.73 bensem eşim de olsun olsun 1.75 falandır. Sizin bayağı iyi bence bu haftada 44 cm.
42-44 gibi dedi de ben 44ü aldım 🙈 bi de haftada iki yazmışım , 2 haftada bir dedi onu da düzelteyim 🥲🐣

Back
X