- 26 Nisan 2023
- 132
- 98
- 28
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hangi marka canım
Marka bakmiyorum canim yaBu hangi marka canım
Son 2 haftadır bende de oluyor, sabah akşam gece fark etmiyor regl ağrısı gibi geliyor ama uzun sürmüyor 20-30 dkk en fazlaMerhaba kızlar gece kasık ve bel ağrısı çektim sanki regl olacak gibi yarım saat sürdü sonra geçti ama çok korktum doktora gitmeli miyim ne yapmalıyım sizde de oldu mu
bu sabah bende öyleydim geçti, ama sertlik var kasık bölgemde.Merhaba kızlar gece kasık ve bel ağrısı çektim sanki regl olacak gibi yarım saat sürdü sonra geçti ama çok korktum doktora gitmeli miyim ne yapmalıyım sizde de oldu mu
Kaçıncı haftadasın canımSon 2 haftadır bende de oluyor, sabah akşam gece fark etmiyor regl ağrısı gibi geliyor ama uzun sürmüyor 20-30 dkk en fazla
Bazen sertlik oluyor geöiyor ama ağır olmuyordu gece ağrı olunca stres oldum kaçıncı haftan canımbu sabah bende öyleydim geçti, ama sertlik var kasık bölgemde.
Benim de öyle dün inanılmaz hareketliydi bugün çoook çok az ve hafifKızlar bebişleri bi gün çok hareketli bi gün çok nazlı olan var mı ya psikolojim bozuldu dün kıpır kıpır beş dk duramıyordu bugün nazlı nazlı hareket ediyor etmiyor değil doktora gitmek de istemiyorum bu yüzden dün kontrol vardı daha normal mi böyle
33+4 canım, sen?Kaçıncı haftadasın canım
32+5 ilk defa böyle sancı olunca bugün hastane çantamı hazırlamaya karar verdim33+4 canım, sen?![]()
Bende hazırladım bir hafta oldu sanırım32+5 ilk defa böyle sancı olunca bugün hastane çantamı hazırlamaya karar verdim![]()
33+4 canım, şimdi sertlikte kayboldu. Sabah biraz üşümüştüm kasık ve bel ağrısı ondan olabilir diye düşündüm. Bu haftalarda normalmiş bu ağrılar.Bazen sertlik oluyor geöiyor ama ağır olmuyordu gece ağrı olunca stres oldum kaçıncı haftan canım
Haftamız ve günümüz aynıymış33+4 canım, şimdi sertlikte kayboldu. Sabah biraz üşümüştüm kasık ve bel ağrısı ondan olabilir diye düşündüm. Bu haftalarda normalmiş bu ağrılar.
Aynı durumdayız. Bende çok ayakta kalamıyorum artık kötü oluyorum herkeste böyle mi acaba? Bir alışverişe gidelim diyoruz arabaya gidip oturuyorum ya da varsa oturacağım bir yer oturuyorum eşim dolanıyor.Benim de hala devam o ağrı. Hele bugün alışveriş yaptık 2 saat ayaktaydım inanılmaz kötü![]()
geçen hafta kontrolüm vardı ama gün vermediler henüz. 1 ocağı görmek istiyorum 2026lı olsa keşkeHaftamız ve günümüz aynıymışdoğum ne zaman görünüyor, gün verdiler mi?