• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ay kızlar azıcık gülüp muhabbet edelim😂 hamileliğiniz boyunca doktora sorduğunuz en saçma soru yada evham yaptığınız paniklediğiniz en saçma şey neydi?
Ben bebeğin aşırı aşırı hareketli olduğu bi gün acaba boynuna kordon dolandı da kurtulmaya mı çalışıyor çırpınıyor diye acile koşmuştum doktor gülmekten ultrasonla bakamamıştı dar ağacı mı bu kendini assın demişti 😂

Kundagi annem almis sevibebeninkini canim
Elele diye bi sitede vardi ama beden kalmamisti yazdim iletisimden, artik uretmiycez dediler🤣
Uyku tulumu ekstra almadim canim
Bende elelenin kemer kundağına bakıyorum şimdi canım. Sevibebeninki arkadan bantlanıyor diye vazgeçmiştim, bir de o nasıl kuvvetli bir yapışkan denedin mi?😅

Bende elelenin kemer kundağına bakıyorum şimdi canım. Sevibebeninki arkadan bantlanıyor diye vazgeçmiştim, bir de o nasıl kuvvetli bir yapışkan denedin mi?😅
Valla anneme kundak alcam demistim o da gitmis bunu almis ebebekten
Baska yoktu dedi
Aynen cok guclu valla ben bile zor actim yapiskani🥲

Benim de aklımdan bu geçiyordu🤣🤣
Mantıklı çünkü 🤣
su cok ıyı tatlı pek yemedım tuzlu da yapmam yemeklerı esım kendı tabagına atıyor resmen. ılkınde cok odemlenınce bunda cok temkınlı gıttım yıne olmadı . yuru ıner dedıler daha beter sıstii. suyu guzel ıcerım. mıde bulantılarım 6 ay surdu adam akıllı ne tuzlusu tatlısı salatalıktan oteye gecemedım.hanı cubuk bıle yemedım . o bıttı 2 aydır mıde yanmasından her gece mıde bulantısıyla wc ye kosuyorum . aksam yemeklerınde salcalı bısı de yıyemıyorum. meyvelerın asıtlı olanlarını da yemıyorum. su + sabah yumurta + aksam az bı sebze yemegı yogurt :)) odem yapıcak bısı yok aksına kılo bıle almamam lazımdı :)) su an odemden kac kılo aldım o bıle bellı olmuyor :)))
Ya bazen genetik olabiliyor, sen elinden geleni yapıyorsun ama hala ödem varsa yapıcak bişey yok bence. Belki varis çorabı fayda sağlar 😊 ben çok ayakta durursam ayak bileklerim şişiyor direk.
Belki doğumdan doğuma farkediyordur benim için. Kızımda daha ödemliydim mesela çok hareket etmeme rağmen, bunda daha az ödemim var bana göre, ayak bilekleri vs olarak daha az gibi geliyor
kızlar doğum sonrası için korse aldınız mı?
Ya bende bi doktora sorucam, kulanmayı düşünüyorum sezeryandan sonra rahat hareket ederim diye düşündüm
36+2 de olan bi tanıdığım vardı dün gece suyu gelmiş doğum yaptı… sıra bize geliyor kızlar valizleri toplayın tatile çıkıyoruz 😂

Aklıma direk bu video geldi ahhaha gelmesinler azcık daha dursunlar ya, 36yı bi geçelim 🤣🤣

Sat a göre 36+2 ydi şimdi yanından geldim bebiş de 36+4 le uyumluymuş çok bi fark yoktu minnacık bişey 🥲 fikir almak için biraz sordum nasıl oldu diye gece uyurken içimde bişey patladı gibi oldu birden şakır şakır suyum geldi dedi bende korkuyordum ya gelir de anlamazsam diye anlamaman mümkün değil ben içimde bişey oldu diye uyandım 30 sn sonra her yerim suydu dedi😂 3 civarı suyu gelmiş 4 de yatışı yapılmış sabah 6 da doğum olmuş
Ay bayağı hızlı olmuş maşsllah yine 😍

Ay kızlar azıcık gülüp muhabbet edelim😂 hamileliğiniz boyunca doktora sorduğunuz en saçma soru yada evham yaptığınız paniklediğiniz en saçma şey neydi?
Ben bebeğin aşırı aşırı hareketli olduğu bi gün acaba boynuna kordon dolandı da kurtulmaya mı çalışıyor çırpınıyor diye acile koşmuştum doktor gülmekten ultrasonla bakamamıştı dar ağacı mı bu kendini assın demişti 😂
Hiç böyle sorularım olmadı canım ama sana çok güldüm. Gerçi 2. gebeliğim bu korku yine var. Hareket etmeyince aklıma geliyor daha çok allah korusun bebişlerimizi.

Deneyimli annelere bir sorum var :) sezeryande bebeği anneyle temas ettirdikten sonra orda mı dr kontrol ediyor, bebeği alıp başka bir yere götürüyorlar mı, baba doğuma girdiyse bebekle gidebiliyor mu? Nasıl oluyor bu süreç acaba? Özel hastaneden bahsediyorum.
Genel anesteziyse böyle bi şansın olmuyor zaten temas falan. Ben genel anesteziyle oldum ve işin aslı o süreçleri tam bilmiyorum uyanık olmadığım için sadece şöyle söyleyeyim. Doğum olduktan sonra bebeği çıkarırken eşime haber gitmiş. Eşim orda bebek odasına giderken ameliyathaneden çıkınca görmüş. İçeride kontrol edilmiş. Nefesini normalden çok daha hızlı alıp verdiğini 1-2 saat izleneceği bilgisini vermişler. Bi de aynı hastanede çocuk doktoruna kontrol sırası beklerken bi kaç kere yan yana 2 doktor odası, ikisine de doğum var kontrole gidiyor birazdan gelecek diye doktor çıkınca hastalara bilgilendirme yapıldığını gördüm.

Nerden geliyor böyle şeyler aklınıza hayret ediyorum 😂

Ayy analı babalı büyüsün inşallah. O haftada sağlıklı di mi bir sorun yok
Bebeğe bağlı o kısım en çokta akciğer gelişimine. Benimki 36+4te nefesini çok hızlı alıp veriyodu. 4 güne falan topladı nefes sorunu. Sonra sarılık tedavisi gördü. Aynı dönemde emzirme eğitimi, totalde 9. Gün aldık yoğun bakımdan

Back
X