• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
150 tl mi
Atlet zor aliyoruz valla o fiyata
Ben bayadir birsey almadim valla aldiklarimi paylastim
zaten oglumdan kalan cok sey var bebekliginden
O yuzden ufak tefek eklemeler yaptim
Bi battaniye falan aldim onlari da paylasmistim🥲

Kuzum aslında indirimden ziyade sizler ilk bebekten tecrübelisiniz diye paylaşalım diyordum çünkü aldıklarım hakkında hiç bir fikrim yok, yorumu güzel olanları takip edip indirimden almaya çalıştım hep kullandıkça anlayacağım yararlı olup olmadığını :) Mesela sen söyleyene kadar ben bunun çengelli olmayanının olduğunu bilmiyordum :) Yada hani hangisi daha iyidir hiç bir fikrim yok :) Cehalet mutluluktur :)

Kuzum aslında indirimden ziyade sizler ilk bebekten tecrübelisiniz diye paylaşalım diyordum çünkü aldıklarım hakkında hiç bir fikrim yok, yorumu güzel olanları takip edip indirimden almaya çalıştım hep kullandıkça anlayacağım yararlı olup olmadığını :) Mesela sen söyleyene kadar ben bunun çengelli olmayanının olduğunu bilmiyordum :) Yada hani hangisi daha iyidir hiç bir fikrim yok :) Cehalet mutluluktur :)
Bazilari lastikli korse bazilari cengelli
Gobegin kuculdukce cengeli daha dar sekilde takiyorsun falan canim iste😆 bende tam bilmiyorum oglumda kullanmadim ama bu sefer 2 yil arayla dogum olacagi icin yaza kadar biraz toparlasam iyi olur dusuncesindeyim ondan:) umut fakirin ekmegi😅

Deneyimli annelere bir sorum var :) sezeryande bebeği anneyle temas ettirdikten sonra orda mı dr kontrol ediyor, bebeği alıp başka bir yere götürüyorlar mı, baba doğuma girdiyse bebekle gidebiliyor mu? Nasıl oluyor bu süreç acaba? Özel hastaneden bahsediyorum.

Bazilari lastikli korse bazilari cengelli
Gobegin kuculdukce cengeli daha dar sekilde takiyorsun falan canim iste😆 bende tam bilmiyorum oglumda kullanmadim ama bu sefer 2 yil arayla dogum olacagi icin yaza kadar biraz toparlasam iyi olur dusuncesindeyim ondan:) umut fakirin ekmegi😅

Ben organ sarkmasını ilk defa duydum yarım asırdır annemler doğumlardan sonra göbeklerini bağlarlarmış o zamanlar korse yokmuş çarşafla örtüyle sıkarlarmış mesela. Annem ben doğunca bağlamamışta şuanki göbeğinin faturasını bana kesiyor mesela bağlasaydım buda kalmazdı diye :) Bilmiyorum benim beynim iyice doldu taştı zaten bilimi mi annemi mi dinleyeyim araftayım :) kendimi anneme ve onun geleneksel yöntemlerine bırakacağım gibi :) Ya diplerde bir lohusa depresyonu yada çiçek gibi bir taze anne olacağım ortası yok :)

Bunu indirimden 150 TL ye aldım desem :)))) ben o zamanlar diyordum grupta indirimli bulduklarımızı paylaşalım diye kimse paylaşmayınca bende bişey demedim keşke söyleseydim size de :)
Ay lütfen paylaşalım bende gözüme indirimde bişey çarparsa atıyorum buraya zaten yeterince masrafımız var bari en aza indirelim sjjsjs

Kızlar 35 haftalık olupta sezeryan günü belli olan var mı?
Benim tam belli olmamakla birlikte doktor 25-30 Aralık arasında alırız bebeği demişti.
Ama ben Ocak olsun istiyorum. Acaba 1-2 gün rica etsem bekletir mi?
Sağlık açısından bir sıkıntı olmadığı sürece.
Ben de 35. haftadayım. Doktorum 39+1 yani 5 Ocak için olur dedi. Sizin ya da bebeğin sağlığı açısından risk oluşturacak bir durum yoksa kabul eder gibi, danışın bence sormaktan zarar gelmez. Size daha erken önermesinin bir nedeni var mı?

Ben de 35. haftadayım. Doktorum 39+1 yani 5 Ocak için olur dedi. Sizin ya da bebeğin sağlığı açısından risk oluşturacak bir durum yoksa kabul eder gibi, danışın bence sormaktan zarar gelmez. Size daha erken önermesinin bir nedeni var mı?
Genital bölgemden rahmimin içine kadar damar genişlemelerim oluşmuş 4 cm kadar. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum pıhtı atmasın diye.
Karnının daha da büyüyüp baskı yapmasını istemiyorum dedi.
O sıra soramadım hocam 1-2 gün beklesek bişey olur mu diye.

Genital bölgemden rahmimin içine kadar damar genişlemelerim oluşmuş 4 cm kadar. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum pıhtı atmasın diye.
Karnının daha da büyüyüp baskı yapmasını istemiyorum dedi.
O sıra soramadım hocam 1-2 gün beklesek bişey olur mu diye.
Anladım çok geçmiş olsun sağlıkla bebeğinizi alın kucağınıza inşallah, özel bir durum bahsettiğiniz tabii bilemedim o yüzden doktora danışmak en iyisi

Back
X