- 20 Ocak 2021
- 2.485
- 3.112
- 83
- 28
- Konu Sahibi Matmazel -
- #13.881
Benim de aklımdan bu geçiyorduBi danışsan belki beklerler. Yada gitme o gün, sonra mecburi almak zorunda kalıcak 2 laf söylerler en kötü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aklımdan bu geçiyorduBi danışsan belki beklerler. Yada gitme o gün, sonra mecburi almak zorunda kalıcak 2 laf söylerler en kötü![]()
Aa doğru unuttum onu benCanım doğumu kapsaması için hepsi en az 1 sene önce yapılmasını istiyor. Bir tanesi aralarında doğumdan 1 ay öncede yapılsa doğumu kapsıyordu o da sadece medicanada geçiyordu. Biz geç kaldığımız için mecburen tek bir seçeneğimiz oldu.
su cok ıyı tatlı pek yemedım tuzlu da yapmam yemeklerı esım kendı tabagına atıyor resmen. ılkınde cok odemlenınce bunda cok temkınlı gıttım yıne olmadı . yuru ıner dedıler daha beter sıstii. suyu guzel ıcerım. mıde bulantılarım 6 ay surdu adam akıllı ne tuzlusu tatlısı salatalıktan oteye gecemedım.hanı cubuk bıle yemedım . o bıttı 2 aydır mıde yanmasından her gece mıde bulantısıyla wc ye kosuyorum . aksam yemeklerınde salcalı bısı de yıyemıyorum. meyvelerın asıtlı olanlarını da yemıyorum. su + sabah yumurta + aksam az bı sebze yemegı yogurt :)) odem yapıcak bısı yok aksına kılo bıle almamam lazımdı :)) su an odemden kac kılo aldım o bıle bellı olmuyor :)))Benimde aynı tansiyon normal, şeker var işte dikkat etmem gerekiyor normalde. Ama bazen ipin ucu kaçıyorbenimde öyleydi, hatta bu kışı nasıl geçiricem diye düşünüyordum o kadarda şişmedim şuan demek ki. Sadece deliklerini büyüttüm şuanda rahat oluyor, ayakkabılarda da rahatım çok şükür. Su içmen nasıl peki? Oda etkileyebiliyor ya
Ay bu söylenen haftalar SAT'a göre mi yoksa gelişime göre mi oluyor stress yükleniyorr36+2 de olan bi tanıdığım vardı dün gece suyu gelmiş doğum yaptı… sıra bize geliyor kızlar valizleri toplayın tatile çıkıyoruz![]()
Sat a göre 36+2 ydi şimdi yanından geldim bebiş de 36+4 le uyumluymuş çok bi fark yoktu minnacık bişeyAy bu söylenen haftalar SAT'a göre mi yoksa gelişime göre mi oluyor stress yükleniyorr
Ocak ayı başında yürürlüğe girecek diye okudum ama kesin mi bilmem inşallah kesindirAramızdaki çalışan arkadaşlar bu 24 haftaya çıkacak olan doğum izni bizi kapsayacak mı ya biliyor musunuz ben bugün ik yı aradım ama bilgileri yok henüz yürürlükte olmadığı için
Ayyy az kaldı gerçekten 36’dan sonra her an gelebilirler. Acaba 2. gebelikler nasıl oluyor daha mı erken zamanında mı bende onu merak ediyorum. İlk doğumum 41. haftamda olmuştu bu da bekler mi acaba o kadar diyorum. Benim şimdiden dermanım kalmadı da gece uykularım yok dönemiyorum. Sadece sabah biraz uyuyorum. 37-38 gelse fena olmaz sanki.36+2 de olan bi tanıdığım vardı dün gece suyu gelmiş doğum yaptı… sıra bize geliyor kızlar valizleri toplayın tatile çıkıyoruz![]()
Ben almadım canım korseden korkuyorum organ sarkması yaptığı için bazı doktorlar önermiyor. Şuan için düşüncem takmayı düşünmüyorum.kızlar doğum sonrası için korse aldınız mı?
Sezaryen doğum olacaksa kullanıyorsun. 40ım çıktıktan sonra dikişlerin sapasağlam hiç acımıyordu ama o korseyle sanki ilk güne geri dönüyordum o yüzden var ama kullanmayacağımkızlar doğum sonrası için korse aldınız mı?
kızlar doğum sonrası için korse aldınız mı?
Hangi marka aldin canimAldım canım ama kullanır mıyım bilmiyorum.
Bende almak istiyorum ya memnun kalinan birsey almak istiyorum amakızlar doğum sonrası için korse aldınız mı?
Tatil mi? Emin misin tatil olduguna36+2 de olan bi tanıdığım vardı dün gece suyu gelmiş doğum yaptı… sıra bize geliyor kızlar valizleri toplayın tatile çıkıyoruz![]()
Organ sarkmasini ilk defa duydumBen almadım canım korseden korkuyorum organ sarkması yaptığı için bazı doktorlar önermiyor. Şuan için düşüncem takmayı düşünmüyorum.
Hangi marka aldin canim
Bende almak istiyorum ya memnun kalinan birsey almak istiyorum ama
Cengelliler iyi mi acaba
Tatil mi? Emin misin tatil olduguna
Organ sarkmasini ilk defa duydum
Duzenli kullanimda cok etkisini goren oldu cevremde
Hic dogum yapmamis gibi olanlar oldu hatta
Bende kullanmak istiyorum ama marka arayisindayim
Canim helal olsun sana
Matmazel - canım bunu aldım açıkçası indirimdeydi güzelde gözüküyor ama ben size doğru referans olamayabilirim hiç bir fikrim yok çünkü iyi mi kötü mü yani
sadece yorumlara bakarak aldım
Canim helal olsun sana
Ekonomik hatunsun
Bana denk gelenler neden 2binden basliyor ya![]()
Canım biraz araştır istersen çok fazla bu tarz videolar var.
150 tl miBunu indirimden 150 TL ye aldım desem :)))) ben o zamanlar diyordum grupta indirimli bulduklarımızı paylaşalım diye kimse paylaşmayınca bende bişey demedim keşke söyleseydim size de :)