• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kızlar zamanım daralıyor gibi hissediyorum son birkaç gündür sertleşmeler ağrılar rahatsızlık hissi hafif regl ağısı gibi hisler çok sık oluyor ayakta durma sürem çok kısaldı karnım taş gibi oluyor baskı oluyor. İnşallah erken gelmez bebiş korkuyorum 🥲

Oğlumda 6 ay sonra süt kesilince Lansinoh almıştım. Hiç bi sorun olmadı. Seviyordu baya. Bu sefer almadım. İlk zamanlar için süt akışı varsa emzirme öncelikli ya, onu etkilememek adına emzik biberon almayacağım. Kaşık biberon edinirim gerekirse. Onu kullanmak daha iyi en başta eğer biberon lazım olcaksa
Mama icin degil sadece zaten de
Memeyi sagip disarda orda burda icirmek icin istiyorum acikcasi

Geçmiş olsun, çok zorluyor olmalı.
Bu arada bebeklerin başı aşağı indiği için herhalde bacaklarımız kapanmıyor artık. Vücut dengesi de bozuldu kilolardan, kapanmaması belki daha iyidir
Pıhtılaşmanıza bakar belki doktor kan sulandırıcı basladm ben çarpıntı şikayetimi söyleyince belki size de ihtiyaç duyulur

Kızlar zamanım daralıyor gibi hissediyorum son birkaç gündür sertleşmeler ağrılar rahatsızlık hissi hafif regl ağısı gibi hisler çok sık oluyor ayakta durma sürem çok kısaldı karnım taş gibi oluyor baskı oluyor. İnşallah erken gelmez bebiş korkuyorum 🥲
Aralık anneleri Kasım da tesbih boncuğu gibi dağıldı bu ara bizde de herkes şikayetlenmeye başladı bakalım nolucaz😂

Bacaklarını kapatamayanlardan biri de benim geceleri hele o kadar zorlanıyorum ki dönerken başından dolayı sanırım böyleyiz. Ben ayaklarımı da yukarı alamıyorum yataktan çok zorlanıyorum bacak kalkmıyorda.

Hiç NST çekildiniz mi, sancınız çıkmış mıydı?

Pıhtılaşmanıza bakar belki doktor kan sulandırıcı basladm ben çarpıntı şikayetimi söyleyince belki size de ihtiyaç duyulur
Bir dahaki kontrolüme on beş gün var, pazartesi aile hekimine sorayım en iyisi çarpıntıyı. İnşallah kan sulandırıcıya ihtiyaç duyulmaz. Kan sulandırıcı bana yasak beyin kanaması riskim olduğu için. Ama bir yandan da sezaryenden sonra kan sulandırıcı kullanmak zorundayız sanırım.

Bir dahaki kontrolüme on beş gün var, pazartesi aile hekimine sorayım en iyisi çarpıntıyı. İnşallah kan sulandırıcıya ihtiyaç duyulmaz. Kan sulandırıcı bana yasak beyin kanaması riskim olduğu için. Ama bir yandan da sezaryenden sonra kan sulandırıcı kullanmak zorundayız sanırım.
Evet bana doğumdan sonra 15 gün kadar kan sulandırıcı kullanacağım söylendi normal doğuma çok sıcak bakmıyor kardiyolog

Bacaklarını kapatamayanlardan biri de benim geceleri hele o kadar zorlanıyorum ki dönerken başından dolayı sanırım böyleyiz. Ben ayaklarımı da yukarı alamıyorum yataktan çok zorlanıyorum bacak kalkmıyorda.
Afedersin sağdan sola dönerken şeyimden çıtır çıtır ses geliyor sanki kemiklerim kırılıyor gibi geçen eşim de duydu doğuruyorsun sandım diyor 😂 benim bide bebeğin kafası çok büyük ne bacağım kapanıyor ne yatabiliyorum çatı ağrısı hat safhada sanki elimle çocuğun kafasını tutabilecekmişim gibi

Aranızda otururken bacaklarını kapatamayan bacılarım var mı.. bana sürekli güncelleme geliyor eşim de bilerek yapıyorum sanmış kapatsana diyor geçen misafirlikteyiz kapanmıyor ki dedim ya Cidden birleşmiyor neden oluyor bu
Tam benn, kilo aldim ondan midir diye dusunuyordum tek degilmisim 🙈

Mama icin degil sadece zaten de
Memeyi sagip disarda orda burda icirmek icin istiyorum acikcasi
Bence hiç bulaşma o işe. Hem başlarda meme reddi yapabilir hem sonradan kolaylığından emmeyi bırakabilir. Emzirmek biberon taşımaktan daha kolay bence

Back
X