• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    92
Daha iyiyim çok şükür. İki gün önce doktorum çok umutsuz konuşmuştu ama bugün bir perinatoloji uzmanına yönlendirdi su az olduğu için bebeğin böbrekleri kontrol edildi herşey normal dedi. Suyun artmasını bekleyeceğiz antibiyotik tedavisine devam ediyorum hala hastanede yatıyorum bugün 3.gün
İnşallah artacak suyun da. Hiç kötüyü düşünme 🙏

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle 🙏🏻 inşallah her şey yokuna girip sağlıkla kucağınıza alıcaksınız bebeğinizi 🌸 bende çarşamba günü lekelenmeyle başlayan 15 dakika sonra da yoğun bir kanama yaşadım. Apar topar hastaneye gittik. Kanamanın sebebi bulunamadı. Rahim ağzı kapalı rahim uzunluğu iyi kanama alanı yok bebeğin suyuda gayet iyi denildi. 1 gece yatışım yapıldı şimdi evdeyim. Hafif lekelenmem devam ediyor. Progesteron iğne ve fitil kullanıyorum. Sizin ilk kanamanız da bir sebep bulmuşlar mıydı ? Ben şuan 18+4deyim
Merhaba ilk kanamamda büyük bir kanama alanım vardı onun sebebi belliydi. Bu sefer kanama alanı yok. Perinaroloji doktoruna neden olabilir dediğimde plasenta çok damarlı ve büyüyen bir yapı. Plasentadaki bir damardan kaynaklı olabilir zaten kaname geçmişinizde var dedi. Açıkçası kanamadan çok korkmuyorlar progestan ile tedavi edilebiliyor bol istirahat edin olabildiğince uzanın size tavsiyem

İnşallah artacak suyun da. Hiç kötüyü düşünme 🙏
İnşallah 🙏 hep güzel düşünüyorum olumsuz bişey aklıma hiç getirmiyorum. Demekki bazı bünyelerde gebelik böyle zor geçiyormuş daha önce çevremde hiç şahit olmamıştım. Bol sabırla yatmaya devam doktorum çok fazla dik durmamaya çalış dedi

Back
X