• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kızlar zamanım daralıyor gibi hissediyorum son birkaç gündür sertleşmeler ağrılar rahatsızlık hissi hafif regl ağısı gibi hisler çok sık oluyor ayakta durma sürem çok kısaldı karnım taş gibi oluyor baskı oluyor. İnşallah erken gelmez bebiş korkuyorum 🥲
Bende de aynısı😢😢 yeni yıla dayansın çok istiyorum ama baya kasılmalar arttı gün içinde ve şimdi aşağı baya bi baskı yapıyor bebiş

Ben bugün çok yoruldum kızlar. Biraz dert yanıcam kusura bakmayın.

İlkinsülin günüyle ciğer geliştiricinin aynı denk geldiği bi gün tam bi kaos oldu.

Ciğergeliştirici bebekleri zaten sakinleştiriyomuş benim stresim daha da hırpaladı bugün galiba minimumda hareketleri. Tepki veriyor dinlenince hareketleniyor diye korkmamaya çalışıyorum. Doktorumda normal diyor. Haberleştik. 279a kadar gördüm bugün şekeri ben hiç 200 görmemiştim midem bulandı yandı iğrençti bu da ciğer geliştiricinin etkisiymiş. 13/8 sabit tansiyon yine stresin etkisi.

Ben gerçekten baya yoruldum ya sorunların hangi birine müdahale edeceğimi yeteceğimi şaşırdım. Bi de düşünmem gereken 3 yaş çocuğu var evde. Gerçekten kayboldum ben bugün. Şu anda yükleniyor resmen bugünün yükü üstüme gidip yatıcam, uyuyamayacağım sanırım. Hem evde yatıp kafamı toplamak hemde sanki bişey olcak gibi evi toplamam gerekiyor gibi hissediyorum onla uğraşıyorum umarım yanılırım tabi ama içim çok sıkışık belki günün kaosu yüzündendir bilemiyorum

Sorunlar yaşayan arkadaşlar,hepinize geçmiş olsun,hep güzel haberlerinizi duyalım.
Ben de iştahı artanlardanım,yesem de doymuyorum sanki.Aam pasta yemiştim,şmdi de mide yanmasından uyuyamadım.

Benim de aynı canım kafa da 2 hafta önden gidiyor. Babası gibi koca kafalı olmasa bari bu kız çocuğu dedim geçen hafta doktora. Bugünde eşim tutturdu yazlığa gidelim diye şimdi yoldayız 50 tane tümsekten atladı elimle şeyimi tutuyorum resmen. Dedim bu son yolculuk bir daha asla yol yapmam. Yolda doğurtacak beni varana kadar ya.
Ben sehir icinde bile her tumsekte rahatsiz oluyorum icim bi hos oluyor resmen icimde o suyun calkalandigini hissediyorum 🤣🤣 uzun yol daha zordur hele son haftalarda

Ay kizlar saka gibi dun durduk yere disim kirildi hepimiz nazar olduk bence 🤣🤣 ilk defa boyle bisey basima geliyo sakiz cignerken citir citir bisey geldi agzima tahmin ettim ama bakinca ilk bisey goremedim disardaydim zaten sonra gece disimi fircalarken de fark ettim ayni yerden bi citirti inceledim iyice aynada Allahtan arkalarda kaliyor artik dogumdan sonra dolgu molgu yaptiririm heralde umarim agri sizi yapmaz o zamana kadar esime diyorum minik vampirella butun kalsiyumumu emdi 🤣🤣

Kızlar günaydın bayadır giremiyorum buraya her sabah tekmeleriyle beni uyandıran lavaboya koşturan canım kızım dünden beri artık aşağıda ne yapıyorsa ağrım var okudum bazı arkadaşlarda da ağrı başlamış inşallah 38 haftayı tamamlar doğururuz bari 🥹

içim yandı cidden yattım da ne yapıldı sanki nst kan tahlili idrar tahlili serum yatış bu kadar gören sanacak hastaneyi üzerime yaptım
Sigorta olmayınca öyle oluyor ya maalesef. Ben şanslıyım o konuda karşıladığı için. Ama karşılamasa bende yine devlete gelirim diye düşünüyorum 🤷‍♂
Kızlar çoğumuz aynı belirtileri yaşamaya başlamışız, ağrımayan yeriniz var mı diye sorcam yakında daha kolay olur 😁
36+1 olarak ne uzun süre totomun üzerine oturabiliyorum ne uzun süre ayakta kalabiliyorum, aşağıda kemik ağrısı mı olurmuş be dediğim günlerdeyim.
Sağlıkla gelsinler hayırlı bir zamanda inşallahhh 🩷 her şeye değer onlar😍
Al bendende o kadar. 35+1deyim bende bugün itibariyle gerçekten piskolojik olarak yoruldum. Az kaldı dayan diyorum kendime 🥴
Yazmışsınız burada. Çok geçmiş olsun yaa hayırlısıyla atlatırsınız inşallah bu süreci inşallah sayılı gün kaldı 🤲
Teşekkür ederim canım sağolasın 🙏 2 saat tokluğu ölçtürmüyorlar genelde. Sabah verdikleri kahvaltıyı yedim, açlık 103 Çıkarken tokluk 174 çıktı. Yediğimde 5 zeytin, tuzsuz peynir, 1 yumurta, 1 ekmek bu yani. Piskolojim bozuldu iyice. Evde olsam düzgünce kahvaltı yaptımda hadi o çıkarttı derdim ama yok 🤷‍♂

Ay kizlar saka gibi dun durduk yere disim kirildi hepimiz nazar olduk bence 🤣🤣 ilk defa boyle bisey basima geliyo sakiz cignerken citir citir bisey geldi agzima tahmin ettim ama bakinca ilk bisey goremedim disardaydim zaten sonra gece disimi fircalarken de fark ettim ayni yerden bi citirti inceledim iyice aynada Allahtan arkalarda kaliyor artik dogumdan sonra dolgu molgu yaptiririm heralde umarim agri sizi yapmaz o zamana kadar esime diyorum minik vampirella butun kalsiyumumu emdi 🤣🤣
Geçmiş olsun sana da canım kalsiyum namına bir şey kalmadı ki vücutta hepsini emdiler bir kaç gündür benimde sağlam gözüken dişlerim ve diş etlerim ağrıyor. Allahtan durulmucak bir ağrı değil.

İlkinsülin günüyle ciğer geliştiricinin aynı denk geldiği bi gün tam bi kaos oldu.

Ciğergeliştirici bebekleri zaten sakinleştiriyomuş benim stresim daha da hırpaladı bugün galiba minimumda hareketleri. Tepki veriyor dinlenince hareketleniyor diye korkmamaya çalışıyorum. Doktorumda normal diyor. Haberleştik. 279a kadar gördüm bugün şekeri ben hiç 200 görmemiştim midem bulandı yandı iğrençti bu da ciğer geliştiricinin etkisiymiş. 13/8 sabit tansiyon yine stresin etkisi.

Ben gerçekten baya yoruldum ya sorunların hangi birine müdahale edeceğimi yeteceğimi şaşırdım. Bi de düşünmem gereken 3 yaş çocuğu var evde. Gerçekten kayboldum ben bugün. Şu anda yükleniyor resmen bugünün yükü üstüme gidip yatıcam, uyuyamayacağım sanırım. Hem evde yatıp kafamı toplamak hemde sanki bişey olcak gibi evi toplamam gerekiyor gibi hissediyorum onla uğraşıyorum umarım yanılırım tabi ama içim çok sıkışık belki günün kaosu yüzündendir bilemiyorum
Geçmiş olsun sana da canım şimdi nasılsın?

Sigorta olmayınca öyle oluyor ya maalesef. Ben şanslıyım o konuda karşıladığı için. Ama karşılamasa bende yine devlete gelirim diye düşünüyorum 🤷‍♂

Al bendende o kadar. 35+1deyim bende bugün itibariyle gerçekten piskolojik olarak yoruldum. Az kaldı dayan diyorum kendime 🥴

Teşekkür ederim canım sağolasın 🙏 2 saat tokluğu ölçtürmüyorlar genelde. Sabah verdikleri kahvaltıyı yedim, açlık 103 Çıkarken tokluk 174 çıktı. Yediğimde 5 zeytin, tuzsuz peynir, 1 yumurta, 1 ekmek bu yani. Piskolojim bozuldu iyice. Evde olsam düzgünce kahvaltı yaptımda hadi o çıkarttı derdim ama yok 🤷‍♂
Hay allah canım sana da geçmiş olsun grupça kurşun döktürelim nazara geldik gerçekten. Son haftalar bebişler bizi zorlamaya başladı.

Anlayabiliyorum canım seni. Hepsi üst üste gelmiş artık ama sıkma canını, geçicek bu süreçlerde en olabilirsin 🙏
Ben çekirdek yerken kırıldı 🥴 ve çekilmesi gerekiyor. Aksi gibi diğer taraftada çürük diş vardı, 3 4 gün yemek yiyemedim. Antibiyotik kullanıyorum şuanda bittiği gibi özelde çektiricem, doktorum bi sorun olmayacağını söyledi. Cidden vampir gibi bütün vitaminlerimizi emdiler 🥺

Hay allah canım sana da geçmiş olsun grupça kurşun döktürelim nazara geldik gerçekten. Son haftalar bebişler bizi zorlamaya başladı.
Sağol canım. Doktorda yarında bi bakalım ona göre çıkış verelim ama önceliğimiz düzenlemek olsun dedi. Ben piskolojik olarak pazartesi çıkarım diyordum sanırım ertelenicek. Hareket et azcık yürü falan dedi ama bilmiyorum. Çok daraldım valla 🥺

Back
X