• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Benim plasentam aşağıda ya. O yüzden olma ihtimali tehlikeli yani ayrılıyor mu ne yapıyor önemli. Kanama sebebini de söylemediler. Niye var bilmiyorum. Ama bu sefer tuvalete gittiğimde verdikleri pedde koyu kırmızı 5. Gün adeti gibi kan vardı muhtemelen odaya alınırken oldu o arada bi kasılma hissettim çünkü ama şimdi peçete temizdi leke bile gelmedi. Serviste daha muayene vs olmadı. Ne kadar süre kanama olmayınca çıkardılar peki?
Geçmiş olur inşallah.

40 + 3 tu ilk bebegim normal doğdu inşallah bu bebegimde normal olur. Aynen 37 + 3de 3850 demisti ama yanilma payi da vardir illaki die düşünüyorum 🙈🙈 yarin 38 +3 öğlen kontrolumuz var 40 da 41 de durmustur belki son haftalar kilo alimlari yavaşlıyor diyorlar ya sağlıklı olsunda benide cok yirtmasin 🤭🙏🏻
Canım gittin mi kontrole bebişin kilosunu çok merak ediyorum 😂

Canım gittin mi kontrole bebişin kilosunu çok merak ediyorum 😂
Basi 39 hafta karnı ve boyu 40 hafta çıkıyor Şu an 3. nstye geldim acilde çekiniyorum mesai bittiği için istedigim gibi degilndiyor nst me 🙈🙈 ne istiyor acaba anlamadim serum taktilar acilde bitincede nstye bakacaklar 1 saat daha burdayiz 🙈 ne zman isimiz az die kizimlq gelsem saatlerce cikamiyoruz hastaneden

S Sonami ne yaptın kuzum, geldi mi doktor?
Devlet maalesef insanı hasta değilsede hasta ediyor resmen anlayabiliyorum seni
Çıkış istedim. 2 saat boyunca bozuk nstyi 3 kere getirip bağlamaya çalıştılar. Sabah 7de ayırdılar nstden öğlen 2den sonra takıyolar bi de diyolar ki kanama bebeğin ölüm riskini doğurur. Nst en iyi takip yolu madem öyle ben saatlerdir niye nstye alınmadım. Bi de o bozuk nst ile ne alakaysa bastırarak kalp atışı alabileceğini düşünğyor. Bastırdıkça kasıklarım ağrıdı, bebek kaçtı. Bi de kaçıyo bebek diye söylendi. Elinin ayarı yok. Canımı yaktı. Bi de aynı şekil tutayım istiyo 20 dk. Bende çıkış istedim. Başka kadın doğum acile gidicem

Basi 39 hafta karnı ve boyu 40 hafta çıkıyor Şu an 3. nstye geldim acilde çekiniyorum mesai bittiği için istedigim gibi degilndiyor nst me 🙈🙈 ne istiyor acaba anlamadim serum taktilar acilde bitincede nstye bakacaklar 1 saat daha burdayiz 🙈 ne zman isimiz az die kizimlq gelsem saatlerce cikamiyoruz hastaneden
Aaa nstden ne istiyorlar ki acaba ben de hiç anlamıyorum o işleri 🙈

Çıkış istedim. 2 saat boyunca bozuk nstyi 3 kere getirip bağlamaya çalıştılar. Sabah 7de ayırdılar nstden öğlen 2den sonra takıyolar bi de diyolar ki kanama bebeğin ölüm riskini doğurur. Nst en iyi takip yolu madem öyle ben saatlerdir niye nstye alınmadım. Bi de o bozuk nst ile ne alakaysa bastırarak kalp atışı alabileceğini düşünğyor. Bastırdıkça kasıklarım ağrıdı, bebek kaçtı. Bi de kaçıyo bebek diye söylendi. Elinin ayarı yok. Canımı yaktı. Bi de aynı şekil tutayım istiyo 20 dk. Bende çıkış istedim. Başka kadın doğum acile gidicem

Gelmiş geçmiş olsun canım ya en mantıklısı bencede bir an önce başka hastaneye gitmek.
Ya bu kadar bastırmak risk oluşturmuyor muymuş yani? Şaka gibiler.

Gelmiş geçmiş olsun canım ya en mantıklısı bencede bir an önce başka hastaneye gitmek.
Ya bu kadar bastırmak risk oluşturmuyor muymuş yani? Şaka gibiler.
Heh kanaması olan kadına öyle bastırıpta kasık ağrısını tetiklemek doğru mantıklı bi hareket mi? Saçma sapan bi durumun içine soktular beni canımı mı düşüneyim bebeğimi mi bi de bunun peşine mi koşayım doktoru bile zorla ben buldum muayene için delirttiler beni

Ay bu devletin eline allah kimseyi düşürmesin ya. Ben hamile kaldığımda bebeği göremedikleri için yok boş gebelik olabilir, yok dış gebelik olabilir gibi saçma sapan şeyler söylemişlerdi. Hatta ses kaydı almıştım eşim personel olmasına rağmen yanıma almamışlardı bebeği göremedikleri için beni yatıracaklardı. Neden yatıyorum ya demiştim kanamam yok bir risk yok neden yatacakmışım diye çıkışmıştım. Bence demişlerdi bir de yazlığa gitmeyin uzaklaşmayın vs. Saçma sapan. Sonra kendi doktoruma yazmıştım doktorum demişti Ece saçmalamasınlar bu haftalarda bebek görünmez zaten sadece kese görünür diye. Allah düşürmesin.

Ay bu devletin eline allah kimseyi düşürmesin ya. Ben hamile kaldığımda bebeği göremedikleri için yok boş gebelik olabilir, yok dış gebelik olabilir gibi saçma sapan şeyler söylemişlerdi. Hatta ses kaydı almıştım eşim personel olmasına rağmen yanıma almamışlardı bebeği göremedikleri için beni yatıracaklardı. Neden yatıyorum ya demiştim kanamam yok bir risk yok neden yatacakmışım diye çıkışmıştım. Bence demişlerdi bir de yazlığa gitmeyin uzaklaşmayın vs. Saçma sapan. Sonra kendi doktoruma yazmıştım doktorum demişti Ece saçmalamasınlar bu haftalarda bebek görünmez zaten sadece kese görünür diye. Allah düşürmesin.
Amin yine başka bi devlete gidicem ama bin kat daha iyi bi yer olduğunu bilip deneyimlediğim bi hastane en azından. Yatırırlar mı şimdi onu bilmiyorum ama. Vajinal ultrasonla bakınca kan vardı üstünde ama akan kan yoktu öncesinde şimdi tuvalete gidince yine kan yok gerçi çıktım odadan 2 saat önce. Daha bi yerde tuvalete gitme fırsatım olmadı

Amin yine başka bi devlete gidicem ama bin kat daha iyi bi yer olduğunu bilip deneyimlediğim bi hastane en azından. Yatırırlar mı şimdi onu bilmiyorum ama. Vajinal ultrasonla bakınca kan vardı üstünde ama akan kan yoktu öncesinde şimdi tuvalete gidince yine kan yok gerçi çıktım odadan 2 saat önce. Daha bi yerde tuvalete gitme fırsatım olmadı
Naptın bacım aklımız sende girip girip bakıyorum bişry yazmış mısın diye🥲

Naptın bacım aklımız sende girip girip bakıyorum bişry yazmış mısın diye🥲
Şu an başka hastanenin acilinde kontrol ediyorum kanamam lekelenme şekline döndü.sanki adetin son günü gibi. Nstdeyim. Ultrason verilerinde bi sorun yok başı küçük ölçülüyor ama bacak ve karın çevresi yakalamış haftasını çok şükür. Ne alaka bilmiyorum ama nabzı 140 civarı sabit, sancı 38-40 arası sabit anlamadım ben

Kızlar günde kaç kere parol içebiliriz?
Daha önce doktora sormadım, acile de gidesim yok.
Dünden beri öksürük balgam ateş var, üzerimdeki kıyafetler bile canımı yakıyor, kemiklerim ağrıyor.
9 ayda 4. hastalığım bu… haftalarca o kadar mandalina portakal yedim hiç mi bir insanın bağışıklığı yükselmez.
Bebeğe enfeksiyon geçecek diye korkuyorum, belki geçmiştir bile

Eklentiler

• DE2F0B25-66CB-4D5C-BCD6-F41383620C98.webp
    DE2F0B25-66CB-4D5C-BCD6-F41383620C98.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar günde kaç kere parol içebiliriz?
Daha önce doktora sormadım, acile de gidesim yok.
Dünden beri öksürük balgam ateş var, üzerimdeki kıyafetler bile canımı yakıyor, kemiklerim ağrıyor.
9 ayda 4. hastalığım bu… haftalarca o kadar mandalina portakal yedim hiç mi bir insanın bağışıklığı yükselmez.
Bebeğe enfeksiyon geçecek diye korkuyorum, belki geçmiştir bile
Kuzum benim crp m 50 olunca 2.5 gün antibiyotik kullanmıştım. Parol 3 diye biliyorum sanki ama crp yi düşürür mü bilmem. Dpltoruna yarın bi yazsan

Şu an başka hastanenin acilinde kontrol ediyorum kanamam lekelenme şekline döndü.sanki adetin son günü gibi. Nstdeyim. Ultrason verilerinde bi sorun yok başı küçük ölçülüyor ama bacak ve karın çevresi yakalamış haftasını çok şükür. Ne alaka bilmiyorum ama nabzı 140 civarı sabit, sancı 38-40 arası sabit anlamadım ben
Tez vakitte sağlığınıza kavuşun inşallah dualarım seninleee ❤️❤️

minnosannesi minnosannesi
@morcelestial
@Meryemyy
@donersesenindir
@_su85_
@nurAy11
@LGKrc
@ozuzun
@hygieia
@ebber34
@retikuler
@leylalarr
@cucusanne
@M U G E
@artemiso
@yuppie
@incim1
@pinkpuella
@gullaccc
@reyhanruze
@CinnamonQueen
@aegamze
@Atlas ege
@melo353627
@Namastai
@daisy rain
@Su_25
@Minikpanda1107
@ZeyZu
damdamdam damdamdam
@zekub
@Hlyakn
@Gecemavisi18
@denizlerdengelen
@susux
@nrlily
@hilal0638
@Ftmanur
@tatlibirisi
@umaykursat35
@helincicek2607
@sidelya
Y yinezaman
@Dilara55333
@gezegendeki FS
@Fugur
@Birdmom
@palmofheaven
@birdilekdiledim
@Sosyallanne
@genc1kadin

Kizlar selamlar🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻
Buraya arada yazanlari da etiketledim
Bebeginize isim belirlediyseniz ve paylasmak isterseniz listeye ekleyelim🧿
Cok fazla isim var listede
Olabiliyor ilk basta listeye eklenip sonrasinda talihsizlik yasamis olanlar olabilir, unutanlar olabilir, yogun calisip giremeyenler olabilir, birkac hesap pasiflesmis mesela, birkaci hazirandan eylulden sonra girmemis, baska topige eklenip ordan devam edenler olabilir hepsi normal elbette🪻
Su an amacim doguma cok az zaman kalmisken listemizi olabildigince aktif olan kisilerle devam ettirmek
Boylece karmasiklik olmamis olur, dogumlari birbirine yakin olanlar daha iyi takip edebilir vs vs
Dogumdan sonra da takipte olalim yine bilgilerimizi tecrubelerimizi paylasalim cekip gitmeyelim😁
Tabiki bazen rambo bazen zombi gibi olacagimiz bir doneme girmis olucaz "üff kimin aklina gelcek topik beeh" diye isyan edebilecegimiz, kime catsam diye alevli gezecegimiz anlar da olacaktir illaki🥴 lohusa cinnetinde gelin elele verelim😅
Uzun lafin kisasi, topikte birkac mesajla da olsa aktiflige devam edecek olan kisiler el kaldirsin sayimizi bilelim diyip konuyu kapatiyorum🙆‍♀️
Listeye olmayanlar da tabiki yazabilir her zaman fikir alisverisi soru cevap hepimizin faydasina olur🌼
Herkese simdiden saglikli huzurlu dogumlar dilerim💕💕💕

Evren olacak bizim oğluşun adı🥰
7 ocak sezaryen doğum ile ☺️
Doğum iznine yeni ayrildım cok yogun gunler gecirdim valla buraya da gelemedim umarim daha aktif olurum artik herkesi merak ediyorummm umarim herkes iyidir ❤️

Çok daha iyi yapmışsın canım, bazen kendini dinlemen gerekiyor deneyimledim bende biliyorsun. Saçma sapan iş yapıyolar gerçektende.
Bazen bebişler stresten dolayıda sabit olarak duruyor, hareket etmiyor. Oksijen vermediler mi? Bana düzensiz kalp atışı olunca oksijen takmışlardı. Sancılarımda bazen sabit kaldığı oluyordu

Back
X