- Konu Sahibi Matmazel -
- #14.901
Teşekkür ederimAyy cok şükür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimAyy cok şükür![]()
Çok geçmiş olsun şimdi okuyabildim. Dualarım seninle ve bebişinleTeşekkür ederimkanama sebebini daha söylemediler ama takip edicez dediler sadece. Geldiğimde aktifti zaten ama şimdi ya azaldı ya durdu bilmiyorum. Akıntıyı hissedince karnım öyle hafifledi ki ben suyun geldi sandım valla bardaktan boşanırcasına kan beklemiyodum
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun şimdi okuyabildim. Dualarım seninle ve bebişinleikiniz de çok güçlüsünüz. Sağlıkla ve zamanında bir doğsun sonrası hep güzellikler olsun inşallah
![]()
Ayyy çok mantıklı çok teşekkür ederimMayis haziran temmuz agustos ekim kasim annelerinin topiklerine ilk sayfaya bak kim ne koymus ordan kopya cek![]()
Hala ismi yok çevremde soranlar oluyor ismi yok dediğimde acele etmeyin doğumdan sonra koyarsınız diye dalga geçiyorlarAha bı tane daha bende bende hala isim bulamadım
Karbonhidrat yüklendiği için normal benceCanım ben de hep öyle düşündüm ama bebiş de baya iri gidiyor. Bir de geçenlerde 3 tane pişi yedim söylemesi ayıp reçelli falan 1 saat sonra 160ları gördü şekeryani bu şeker hastalığı mı demek yoksa normal insanlar da bu kadar yiyince yükseliyor mu bilemedim
Canım nasıl oldun? İyi misiniz ikinizde?Hiç zamanım yok kanamam var acile gidiyorum
Bebek iyi. Ben eh işte. Kafam bulandı biraz gece doğumhanede tuttular tüm gece nstdeydim. Şimdi de kanama takibi yapılacakmış nst muayene ne zaman bilmiyorum perinatoloji servisine aldılar. Ama daha doktor falan gelmedi. Ne kadar böyle gidicek bilmiyorumCanım nasıl oldun? İyi misiniz ikinizde?
Devlette misin? O piskoloji çok kötü oluyor gerçektenBebek iyi. Ben eh işte. Kafam bulandı biraz gece doğumhanede tuttular tüm gece nstdeydim. Şimdi de kanama takibi yapılacakmış nst muayene ne zaman bilmiyorum perinatoloji servisine aldılar. Ama daha doktor falan gelmedi. Ne kadar böyle gidicek bilmiyorum
10 buçuk oldu gelen giden yok. Evet devletteyim. Gece olunca mecbur buraya geldim. Yani şansıma da ne kadar terslik varsa bizi bulduğu bi andayız. Boş oturuyorum yatakta neyi bekliyorum bilmiyorum. Başım çatlıyo zaten yemekte vermediler sabaha karşı serum taktılar. Kim benim doktorum ne yapıcak bilmiyorum şu an öyle saçma bi durumDevlette misin? O piskoloji çok kötü oluyor gerçektenhele bide doğumhanede tutulunca insan iyice stres yapıyor. Vizitede sabah 8 gibi geliyorlardı benim hastanede.
Sakin ol dualarımız seninle![]()
Belirsizlik kafanı bulandırıyordur ama iyi düşünelim bende yazmıştım hatırlıyorsan kanamam olmuştu 3 gün kadar yatış verilmişti bebiş nst de falan iyiydi suyu falan da iyi çıkınca baskıdan dolayı olmuş demişlerdi son haftalardayız bebekler iri belki senin de baskıdan dolayı olmuştur10 buçuk oldu gelen giden yok. Evet devletteyim. Gece olunca mecbur buraya geldim. Yani şansıma da ne kadar terslik varsa bizi bulduğu bi andayız. Boş oturuyorum yatakta neyi bekliyorum bilmiyorum. Başım çatlıyo zaten yemekte vermediler sabaha karşı serum taktılar. Kim benim doktorum ne yapıcak bilmiyorum şu an öyle saçma bi durum
Benim plasentam aşağıda ya. O yüzden olma ihtimali tehlikeli yani ayrılıyor mu ne yapıyor önemli. Kanama sebebini de söylemediler. Niye var bilmiyorum. Ama bu sefer tuvalete gittiğimde verdikleri pedde koyu kırmızı 5. Gün adeti gibi kan vardı muhtemelen odaya alınırken oldu o arada bi kasılma hissettim çünkü ama şimdi peçete temizdi leke bile gelmedi. Serviste daha muayene vs olmadı. Ne kadar süre kanama olmayınca çıkardılar peki?Belirsizlik kafanı bulandırıyordur ama iyi düşünelim bende yazmıştım hatırlıyorsan kanamam olmuştu 3 gün kadar yatış verilmişti bebiş nst de falan iyiydi suyu falan da iyi çıkınca baskıdan dolayı olmuş demişlerdi son haftalardayız bebekler iri belki senin de baskıdan dolayı olmuştur
Progestan verildi serum takıldı ama ne ilaç vardı bilmiyorum benim erken haftslrdı 28-29 gibi ciğer geliştirici yapıldı kanamam kesilmişti ilk günün sonunda ama 2 gün daha gözetim altında tutup cıkrttılar aktif bi kanama açılma vs olmayıncaBenim plasentam aşağıda ya. O yüzden olma ihtimali tehlikeli yani ayrılıyor mu ne yapıyor önemli. Kanama sebebini de söylemediler. Niye var bilmiyorum. Ama bu sefer tuvalete gittiğimde verdikleri pedde koyu kırmızı 5. Gün adeti gibi kan vardı muhtemelen odaya alınırken oldu o arada bi kasılma hissettim çünkü ama şimdi peçete temizdi leke bile gelmedi. Serviste daha muayene vs olmadı. Ne kadar süre kanama olmayınca çıkardılar peki?
Dün gece birden resmen patlar gibi kanama oldu. Pıhtılıydı bi de. Muayene sırasında da aktifti hala. Gece 3 gibi kasılmalarım vardı onlar da kesildi, şimdi peçeteye silince temiz. Progestan zaten kullanıyodum ben. Yine verdiler burda da. Şimdi muayene bekliyorum kontrol edicekler ultrasonlaProgestan verildi serum takıldı ama ne ilaç vardı bilmiyorum benim erken haftslrdı 28-29 gibi ciğer geliştirici yapıldı kanamam kesilmişti ilk günün sonunda ama 2 gün daha gözetim altında tutup cıkrttılar aktif bi kanama açılma vs olmayınca
Canım çok geçmiş olsun bebeğinde seninde iyi olmana çok sevindim.Teşekkür ederimkanama ya durdu ya iyice hafifledi. Bebek nstde iyi görünüyor
Muayene ettiler mi tekrar aklım kaldıDün gece birden resmen patlar gibi kanama oldu. Pıhtılıydı bi de. Muayene sırasında da aktifti hala. Gece 3 gibi kasılmalarım vardı onlar da kesildi, şimdi peçeteye silince temiz. Progestan zaten kullanıyodum ben. Yine verdiler burda da. Şimdi muayene bekliyorum kontrol edicekler ultrasonla
Bende ne zaman yatsam hastanede hep ac kaldim yaa Allah sabir versin10 buçuk oldu gelen giden yok. Evet devletteyim. Gece olunca mecbur buraya geldim. Yani şansıma da ne kadar terslik varsa bizi bulduğu bi andayız. Boş oturuyorum yatakta neyi bekliyorum bilmiyorum. Başım çatlıyo zaten yemekte vermediler sabaha karşı serum taktılar. Kim benim doktorum ne yapıcak bilmiyorum şu an öyle saçma bi durum
Erkek mi biz Ali Rohan düşündük son dakikada değişiklik olabilir tabiHala ismi yok çevremde soranlar oluyor ismi yok dediğimde acele etmeyin doğumdan sonra koyarsınız diye dalga geçiyorlar![]()
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla ilerler sureç duaŞimdilik bebek iyi suyunda falan sorun olmamış. Kanama da azaldı ama hala aktif. Bu gece kontrol altındayız sabah detaylıca bakılıcak durumlara artık