• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Bence şekerin yok ki 🤷‍♀️ boşyere gebelik şekeri demiş bana göre 🤔
Canım ben de hep öyle düşündüm ama bebiş de baya iri gidiyor. Bir de geçenlerde 3 tane pişi yedim söylemesi ayıp reçelli falan 1 saat sonra 160ları gördü şeker 🫠 yani bu şeker hastalığı mı demek yoksa normal insanlar da bu kadar yiyince yükseliyor mu bilemedim

Off gerçekten çok zor ya. Bilseydim böyle olacağını adım atmazdım cidden.
Bazı doktorlara göre senin ölçümlerin normal, bazılarına göre çok yüksek işte.
Az kaldı 25ine öyle düşün, çok az bi zaman kaldı az daha sabır kuzum 🙏
Hiç zamanım yok kanamam var acile gidiyorum

Canım ben de hep öyle düşündüm ama bebiş de baya iri gidiyor. Bir de geçenlerde 3 tane pişi yedim söylemesi ayıp reçelli falan 1 saat sonra 160ları gördü şeker 🫠 yani bu şeker hastalığı mı demek yoksa normal insanlar da bu kadar yiyince yükseliyor mu bilemedim
Yedigin seyler hep seker zaten yükselmesi cok normal ben tokluk kani verirken ne yiyecegim ne kadar yiyecegim die sormustum 1 tame haslanmis yumurta 1 dilim tambugday ye demisti yanimda onlar yok dedim yarim bardak ayran ictim çeyrek simit yedim yeterlimi dedim hemsireye yeter dedi. Bebek hala iri gidince doktor 3. Kez istedi tokluk kanimi bu sefer haslanmis yumurtamla gittim 🤭 hemsireye gene sordum yeter dedi. Ne yersen okadar yükselir ama sekerin varsa yumurtada bile yuksek cikar zaten oyuzden sen protein ye yeterli dedi
3 testimde de seker çıkmadı

Eki Görüntüle 3686570 merhaba teyzelerim grubumuzun ilk bebesi olarak ben bugün 11 günlük oldum 🥰🧿
Kizlar bebişle uğraşıyorum 10 günlük sıkıntılı surecimde bitti çok şükür. Sarılık oldu bir günde Yenidoğan yogunbakimda yattı bebiş şuan iyi ama küçük olduğu için memeyi tam kavrayamiyor onun icin uğraşıyoruz şimdi doktor 72 saat verdi alışması için. Günlerimiz böyle geçiyor miss kokulumla. Darısıda sağlıkla sizin basiniza inşallah 🤲 🥰 💓
Masallah canim🧿💗

İnsallah iyi haberler alirsin 🙏

Umarım her şey yolundadır.

Umarım herşey iyidir bebişte sende iyi ol

Ayy canım inşallah hayırlı haberlerle gel şimdi gördüm dualarım seninle.

Geçmiş olsun canım haber ver bize 🥲

Iyi haberle gel canim 🙏🏻

Allah yardımcınız olsun, güzel haberlerinizi alırız inşallah
Şimdilik bebek iyi suyunda falan sorun olmamış. Kanama da azaldı ama hala aktif. Bu gece kontrol altındayız sabah detaylıca bakılıcak durumlara artık

Back
X