Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    51
Şimdi baktim laboratuvarda üretildiği için üretim şeklinin sentetik oldugu ancak form olarak folik asitin dogal bir formu olduğu yazıyor, doğru bilgiye ulastiysam tabi🤷‍♀️ ben de güvendiğim Bi eczacıya soracağım yine
Aynen bir sorun chat gpt bana sentetik formlu olduğunu söyledi çokta araştırmadım açıkçası çünkü aklımda ocean ve solgar vardı.

Ben z fol kullanırken gebelik öncesinde de kullandigim icin bulantı yaptığını farketmistim mesela. Öncesinde kullandınız mı merak etmiştim ama değilmiş 😅 araştır araştır bitmiyor konular 😅
Belkide benim de bulantılarım folik asitten olmuştur şimdi bünyem yeni yeni alışmış ve o yüzden bulantım olmuyor olabilir. Hamile kalmadan önce folik asit kullanmıyordum o yüzden yorum yapamıyorum malesef. Ama 4 haftalık hamileyken folik asit kullanmaya başladım bulantılarım 6. Haftada başladı

Belkide benim de bulantılarım folik asitten olmuştur şimdi bünyem yeni yeni alışmış ve o yüzden bulantım olmuyor olabilir. Hamile kalmadan önce folik asit kullanmıyordum o yüzden yorum yapamıyorum malesef. Ama 4 haftalık hamileyken folik asit kullanmaya başladım bulantılarım 6. Haftada başladı
Aynı folik asitse ve aradaki o 2 hafta bulantısız geçtiyse vitaminle ilgisi yoktur bence de

İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım 🤲 Benim iğnem kalçadan yapılıyor ama belki karından yapılan iğneler var ondan verir, ya da hiç vermez.

Haber ver mutlaka doktordan sonra, dua ediyorum senin için ☺️🤲 Her şey güzel olsun inşallah 🤲💕
Dün doktorum klinikte değildi bugün gittim Elhamdülillah bebeğim benimle gördüm minigimi kalp atışlarını da gördük kanama alanı yok herşey yolunda çok şükür 🥲Hayatımda duyduğum en güzel melodiydi o kalp sesi o kadar duygulandım ki 🥺🥺🥺

Dün doktorum klinikte değildi bugün gittim Elhamdülillah bebeğim benimle gördüm minigimi kalp atışlarını da gördük kanama alanı yok herşey yolunda çok şükür 🥲Hayatımda duyduğum en güzel melodiydi o kalp sesi o kadar duygulandım ki 🥺🥺🥺
Maşallah 🥰 inşallah grubumuz böyle güzel haberlerle dolup taşar 🥰

Tabloyu kim yazıyor sekreter hanım yaz hemen 😅🥰
Sat: 16 Mayıs
Kese 5+4
Kalp atışı 7+0
İlk gebelik
Tahmini doğum :20 Şubat

Son düzenleme:
Belki S Sadecefikrim arkadaşımızın da bilgisi vardır. Alanınız ne bilmiyorum ama bilirkişi gibi herseyi soruyorum 😅 bunaltıp kacirmazsam sizi iyi yani🙈😅
Gebelik için alınan folik asit çok düşük bi dozda. Devletin ödediği folik asit yüksek doz mesela ama çoğu insanda gebelik için olan doz sorun olmaz. Sizin hassasiyetiniz olabilir. Ben de gebelikten önce başladım bende yapmadı. Tok almak azaltabilir bulantı şikayetinizi

Bizimkide aynı 🤣🤣 Ama benim eşimin boyu 190 ben 172 zaten bizden çok küçük bir bebek çıkmazdı diye pek oralı olmadım 😂😂 domdom12 domdom12
Maşallah :D Biz kısayız 😅 Acaba olay ne ya dndj Birde cinsiyet tahmini alabilir miyim

Eklentiler

• 7C5D1AA8-3384-46E8-BED7-B8DB6D8D3735.webp
    7C5D1AA8-3384-46E8-BED7-B8DB6D8D3735.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 49
Back
X