Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    51
Ben de 3 aydir Bodrumdayim, bir sure daha burda olucam. Devletteki ozellikle bir tanesi cok kötü doktorun. Neyseki Acibadem'de cok iyi bir doktora rastladım artik doktorum o.
Devlet baya sıkıntılı.
Ben ekonomik şartlardan dolayı şimdilik devlete devam edeceğim. Hakkımda/hakkımızda hayırlısı olsun 🙂

Seninde geç yumurtlama olmuş olabilir mi ? Benim de sat 25 Mayıs ama 13 Haziran da yumurtlama oldu. O yüzden şuan 4+5 görünüyor

Listeye ismimizi nasıl ekleyebiliriz 😊🌸

Aaa konu bana atanmış siz alıntılayınca şimdi farkettim☺️

Mesajın altında tablodaki bilgileri yazarsanız ekleyeyim.
Yaş 27
Benim biraz erken yumurtlama olduğunu düşünüyorum Bi de pembe lekelenme yaşayınca Bi panik gitmiştim, belli belirsiz gormustu keseyi 🥹
keseyi gördüğünüzde beta değeriniz kaçtı

Alerji durumu olanların da extra tetikleniyor mu peki🤔 msjin bu kısmını görünce merak ettim de🙈 benim alerjik rinitim var ilaç kullanıyordum astıma dönme ihtimali var demişti doktor. Ama gebelik planlama esnasında bıraktım ve şimdi de kullanmıyorum. Hapşırma fazla olmaya başladı bu ara. Bununla ilgisi var mı merak ettim 😅
Gebelik riniti artan östrojen progesteron düzeyleri ile ilişkili, burunda ödem oluşuyor ama alerjiden değil. Alerji durumunu doktora danışmanız gerek hastaya göre farklı olabilir.

Doktordan çıktım şimdi.
Devlet hastanelerini hiç sevmiyorum o kadar ilgisiz baştan savma davranıyorlar ki.
3/4 cmlik keseye benzer bir yapı görmüşmüş :işsiz: Allah razı olsun.

Son adet tarihimi duyup betayı duyup şaşırmayı biliyor ama güncelleyelim falan demedi, doğru düzgün bakmadı ultrasonla.
Neyse zaten misafirim bulunduğum şehirde. 10 gün sonra Kalp atışı için gideceğim. O da aynı doktora zaten randevu yok, ben de gitmem. Evime dönünce kendi doktoruma giderim.

Doktordan çıktım şimdi.
Devlet hastanelerini hiç sevmiyorum o kadar ilgisiz baştan savma davranıyorlar ki.
3/4 cmlik keseye benzer bir yapı görmüşmüş :işsiz: Allah razı olsun.

Son adet tarihimi duyup betayı duyup şaşırmayı biliyor ama güncelleyelim falan demedi, doğru düzgün bakmadı ultrasonla.
Neyse zaten misafirim bulunduğum şehirde. 10 gün sonra Kalp atışı için gideceğim. O da aynı doktora zaten randevu yok, ben de gitmem. Evime dönünce kendi doktoruma giderim.
İşte keseyi ben de böyle yarım yamalak yorumla öğrendim kadin dogum hastanesinde😅Ama fotoda vardı onu verdi şükür. Ultrason cihazları kötü olduğu için bulanık biraz. Sonuçta kese var mı var bu yeterli dedim o an için. Sonrakine özel Dr a gittim ben de. Foto verdi mi ya da ekrandan gösterdi mi keseyi? Gördüyseniz kafaya takmayın hersey yolunda demektir

İşte keseyi ben de böyle yarım yamalak yorumla öğrendim kadin dogum hastanesinde😅Ama fotoda vardı onu verdi şükür. Ultrason cihazları kötü olduğu için bulanık biraz. Sonuçta kese var mı var bu yeterli dedim o an için. Sonrakine özel Dr a gittim ben de. Foto verdi mi ya da ekrandan gösterdi mi keseyi? Gördüyseniz kafaya takmayın hersey yolunda demektir
Hiçbir şey vermedi de göstermedi de. Ben kalkarken ekrana baktım. Kesenin neye benzediğini bildiğim için kendim gördüm😅 gerçekten nefret.

Hiçbir şey vermedi de göstermedi de. Ben kalkarken ekrana baktım. Kesenin neye benzediğini bildiğim için kendim gördüm😅 gerçekten nefret.
Ay bende daha önce gittiğimde asistanına anlatırken neyim varmış yokmuş anlamaya çalışmıştım😂 insana kendilerini çok kötü hissettiriyorlar gerçekten

Aaa konu bana atanmış siz alıntılayınca şimdi farkettim☺️

Mesajın altında tablodaki bilgileri yazarsanız ekleyeyim.
Merhaba bizide ekleyebilir misiniz :)
3. Çocuk
Sat 19 mayıs
Kese:6+2
Kalp atışı:6+2
Tahmini doğum tarihi:23 Şubat 2026

Ay bende daha önce gittiğimde asistanına anlatırken neyim varmış yokmuş anlamaya çalışmıştım😂 insana kendilerini çok kötü hissettiriyorlar gerçekten
Hayır bir de benim ilk olsaydı kesin ordan ağlayarak çıkardım🤣 bisey göremedim göstermedi acaba bisey mi var vs diye hahahah

Neyseki daha sakinim :KK45:

Şimdi listeye eklemeleri yapacağım kızlar💖

Back
X