Yine de pazartesiyi bekleyeyim bakalımÇıkar bence canım silik de olsa. Kanda gördükten sonra yerleşme lekesi oldu bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine de pazartesiyi bekleyeyim bakalımÇıkar bence canım silik de olsa. Kanda gördükten sonra yerleşme lekesi oldu bende
Kızlar selamlar, bugün sağlık sebebiyle verdiğim bi kan tahlili sonucu tesadüfen hamile olduğumu öğrendim ama şöyle bir durum var 9 aylık ikiz bebeklerim varikizlere aşılama ile kavuşmuştum eşimde varikosel bende pcos olduğu için doğal yolla gebe kalacağıma hiç ihtimal vermedim
işin kötüsü adamı bebeklerle uğraşmaktan görmüyorum da ayda 1 oldu onda da bebek oldu muhtemelen
neyse hayırlısı diyorum sat 28.04 beta dün 214 çıktı darısı isteyenlere ols
Ohh masallah rabbim güzellikle büyütmeyi nasip etsin insallah vardır kolaylığıKızlar selamlar, bugün sağlık sebebiyle verdiğim bi kan tahlili sonucu tesadüfen hamile olduğumu öğrendim ama şöyle bir durum var 9 aylık ikiz bebeklerim varikizlere aşılama ile kavuşmuştum eşimde varikosel bende pcos olduğu için doğal yolla gebe kalacağıma hiç ihtimal vermedim
işin kötüsü adamı bebeklerle uğraşmaktan görmüyorum da ayda 1 oldu onda da bebek oldu muhtemelen
neyse hayırlısı diyorum sat 28.04 beta dün 214 çıktı darısı isteyenlere olsun
Benimde 2 şubat görünüyor son adet tarihi 28 nisanmi birde beta değeriniz ne acabaAmin inşallah canım beniiimm 2 şubat gösteriyor tahmini doğuma ama kese gözükünce belli olur muhtemelen![]()
Öncelikle hayırlı olsun bebişinfarklı olabilir erken tahlil vermiş olabilirsin önemli olan gün gün artması benim de ilk çocuğumda düşük çıkmıştı ikinci daha yüksekti adetimden 3 gün sonra vermiştim ikisini de inşallah pazartesi 3 nunarayıda öğreniri
Hayırlı olsun sizede sağlıkla gelsinler inşallahÖncelikle hayırlı olsun bebişinfarklı olabilir erken tahlil vermiş olabilirsin önemli olan gün gün artması benim de ilk çocuğumda düşük çıkmıştı ikinci daha yüksekti adetimden 3 gün sonra vermiştim ikisini de inşallah pazartesi 3 nunarayıda öğrenirim
![]()
Tüp bebekle oldu canım benim. Sat 28 nisan 14 mayısta 5. Gün embriyosu transfer oldum 26 sında 428 di 28 inde 1042ydi betaBenimde 2 şubat görünüyor son adet tarihi 28 nisanmi birde beta değeriniz ne acaba
34.5 düşük bir beta erken öğrenmekten kaynaklı o yüzden kan vermek lazım diye düşünüyorum. Şimdi de güzel artmış olursa o zaman bir daha vermezsin. Nasıl duruyorsun kız ben olsam 2 günde bir veririm heralde bir kere daha baktır bence 100 leri görürsen birakirsinKozlar benim de beta 25 mayıs 9.5
27 mayıs 34,5 cıktı. Yerleşme lekesi de gördüm kahverengi iki üç gün bitti. Ama içim rahat degil tekrar kan vermeme gerek var mı
Ne bileyim eşim durduruyor kendini strese sokuyosun diyor yok ben vereyim yarın kan34.5 düşük bir beta erken öğrenmekten kaynaklı o yüzden kan vermek lazım diye düşünüyorum. Şimdi de güzel artmış olursa o zaman bir daha vermezsin. Nasıl duruyorsun kız ben olsam 2 günde bir veririm heralde bir kere daha baktır bence 100 leri görürsen birakirsin
İnşallah güzel haberler alırsın canımBende heyecanlıyım pazartesi sonucu yazacağım bende duanıza talibim güzel anneler ve anne adayları![]()
Bebegi görsek rahat edicemNet gebelik için beta değeri bin ve üzeri olması gerekiyor demişti sağlık ocağındaki ebe ama biraz kıpırtı olsa seviniyor insan anlıyorum hislerini pazartesi git şüphe kalmasın içinde daha iyi hissedeceksen![]()
Hadi inşallahBebegi görsek rahat ediceminşallah güzel sonuclar alrıız hepimiz