• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar selamlar, bugün sağlık sebebiyle verdiğim bi kan tahlili sonucu tesadüfen hamile olduğumu öğrendim ama şöyle bir durum var 9 aylık ikiz bebeklerim var🥲 ikizlere aşılama ile kavuşmuştum eşimde varikosel bende pcos olduğu için doğal yolla gebe kalacağıma hiç ihtimal vermedim 🤦‍♀️ işin kötüsü adamı bebeklerle uğraşmaktan görmüyorum da ayda 1 oldu onda da bebek oldu muhtemelen🥴 neyse hayırlısı diyorum sat 28.04 beta dün 214 çıktı darısı isteyenlere olsun

Kızlar selamlar, bugün sağlık sebebiyle verdiğim bi kan tahlili sonucu tesadüfen hamile olduğumu öğrendim ama şöyle bir durum var 9 aylık ikiz bebeklerim var🥲 ikizlere aşılama ile kavuşmuştum eşimde varikosel bende pcos olduğu için doğal yolla gebe kalacağıma hiç ihtimal vermedim 🤦‍♀️ işin kötüsü adamı bebeklerle uğraşmaktan görmüyorum da ayda 1 oldu onda da bebek oldu muhtemelen🥴 neyse hayırlısı diyorum sat 28.04 beta dün 214 çıktı darısı isteyenlere ols

Kızlar selamlar, bugün sağlık sebebiyle verdiğim bi kan tahlili sonucu tesadüfen hamile olduğumu öğrendim ama şöyle bir durum var 9 aylık ikiz bebeklerim var🥲 ikizlere aşılama ile kavuşmuştum eşimde varikosel bende pcos olduğu için doğal yolla gebe kalacağıma hiç ihtimal vermedim 🤦‍♀️ işin kötüsü adamı bebeklerle uğraşmaktan görmüyorum da ayda 1 oldu onda da bebek oldu muhtemelen🥴 neyse hayırlısı diyorum sat 28.04 beta dün 214 çıktı darısı isteyenlere olsun
Ohh masallah rabbim güzellikle büyütmeyi nasip etsin insallah vardır kolaylığı 🌸

Kızlar merhaba son adet tarihim 28 Nisan 28 Mayıs'ta HCG 25 çıktı sizce durum nasıl birinci çocuğumda daha yüksekti aklıma takıldı 😞

Öncelikle hayırlı olsun bebişin 🥰 farklı olabilir erken tahlil vermiş olabilirsin önemli olan gün gün artması benim de ilk çocuğumda düşük çıkmıştı ikinci daha yüksekti adetimden 3 gün sonra vermiştim ikisini de inşallah pazartesi 3 nunarayıda öğrenirim🤲

Öncelikle hayırlı olsun bebişin 🥰 farklı olabilir erken tahlil vermiş olabilirsin önemli olan gün gün artması benim de ilk çocuğumda düşük çıkmıştı ikinci daha yüksekti adetimden 3 gün sonra vermiştim ikisini de inşallah pazartesi 3 nunarayıda öğreniri

Öncelikle hayırlı olsun bebişin 🥰 farklı olabilir erken tahlil vermiş olabilirsin önemli olan gün gün artması benim de ilk çocuğumda düşük çıkmıştı ikinci daha yüksekti adetimden 3 gün sonra vermiştim ikisini de inşallah pazartesi 3 nunarayıda öğrenirim🤲
Hayırlı olsun sizede sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 bende ilkine göre bunda çok bel ağrım var oğlumu kaldirayim derken birşey olur diye tedirginim bende pazartesi tekrar ölçtürecegim

Kozlar benim de beta 25 mayıs 9.5
27 mayıs 34,5 cıktı. Yerleşme lekesi de gördüm kahverengi iki üç gün bitti. Ama içim rahat degil tekrar kan vermeme gerek var mı

Hayırlı olsun bebişin🥰bence yüreğini ferah tut stres yapma ama yok içim rahat değil diyorsan bir hafta daha bekle bence daha da yükselir belki keseni bile görebilirsin

Kozlar benim de beta 25 mayıs 9.5
27 mayıs 34,5 cıktı. Yerleşme lekesi de gördüm kahverengi iki üç gün bitti. Ama içim rahat degil tekrar kan vermeme gerek var mı
34.5 düşük bir beta erken öğrenmekten kaynaklı o yüzden kan vermek lazım diye düşünüyorum. Şimdi de güzel artmış olursa o zaman bir daha vermezsin. Nasıl duruyorsun kız ben olsam 2 günde bir veririm heralde bir kere daha baktır bence 100 leri görürsen birakirsin

34.5 düşük bir beta erken öğrenmekten kaynaklı o yüzden kan vermek lazım diye düşünüyorum. Şimdi de güzel artmış olursa o zaman bir daha vermezsin. Nasıl duruyorsun kız ben olsam 2 günde bir veririm heralde bir kere daha baktır bence 100 leri görürsen birakirsin
Ne bileyim eşim durduruyor kendini strese sokuyosun diyor yok ben vereyim yarın kan 😓 adet günü 34 oldu işte dört gün geçti bi 300 olsa iyi herhalde

Net gebelik için beta değeri bin ve üzeri olması gerekiyor demişti sağlık ocağındaki ebe ama biraz kıpırtı olsa seviniyor insan anlıyorum hislerini pazartesi git şüphe kalmasın içinde daha iyi hissedeceksen😊

Net gebelik için beta değeri bin ve üzeri olması gerekiyor demişti sağlık ocağındaki ebe ama biraz kıpırtı olsa seviniyor insan anlıyorum hislerini pazartesi git şüphe kalmasın içinde daha iyi hissedeceksen😊
Bebegi görsek rahat edicem 🙏🏻 inşallah güzel sonuclar alrıız hepimiz

Back
X