- 19 Ocak 2022
- 11
- 3
- 36
- 38
Hamilelik haberinizi diğer grupta öğrenmiştimBenim de 4 Şubat görünüyor nasipse
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik haberinizi diğer grupta öğrenmiştimBenim de 4 Şubat görünüyor nasipse
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah![]()
Aaa inşallahhaberinizi diğer grupta öğrenmiştimRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim de testlerim pozitif çıktı çok şükür, silik tabi. Çünkü çok erken yaptım yine. Kaset test. İlk çocuğumda da böyle erken yapmıştım ve kanda 52 ile öğrenmiştim. Düşük olunca silik çıkıyor. İnşallah bu sefer de doğru sonuçtur
Babalar gününde eşime güzel hediye vermek istiyorum
![]()
Aminn umarım bende olurum 7 yıl oldu ara vereliİnşallah isteyen herkes kendini bu tabloda görürbenim içimde bu gruba dair çok iyi hisler var uğurlu gelecek hepimize
Merhaba inşallah güzel haberler alırız hepimiz, benim bat 27Mayıs ve belirtiler hissetmeye başladım ama bakalım hayırlısı tabi
İnşallah isteyen herkes kendini bu tabloda görürbenim içimde bu gruba dair çok iyi hisler var uğurlu gelecek hepimize
Bende regle bir gün kala başladı üç gün sürdü canım kahve tonlarıydı bir koyu bir açık.. Son gün pembe gibiydi. Ama benim döngü kısa biraz 26 gün..İnşallah seninledir bebişAdetime 9 gün kala açık pembe bir lekelenmem oldu yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan var mı 2-3 gündür kasık ağrısı var 1 yıldır istiyoruz ama olmuyordu umarım bu ay olur her ay test almaktan tahlil vermekten doktorlara gitmekten üzülmekten yorulmuştum bir takım kadın hastalıklarım vardı elhamdülillah daha daha iyiyim dua edin bu ay yüzüm gülsün isteyen herkesin gönlünden geçeni nasip olsun
İnşallah isteyen herkesin olsun benimdeBende regle bir gün kala başladı üç gün sürdü canım kahve tonlarıydı bir koyu bir açık.. Son gün pembe gibiydi. Ama benim döngü kısa biraz 26 gün..İnşallah seninledir bebiş![]()
Amin inşallahİnşallah isteyen herkesin olsun benimde![]()
Bana da biraz fazla gelmiştiArkadaşlar bu lekelenme dediğinizin miktarı nedir, mesela yaprak ped dolduran lekelenme olur mu![]()
Açık kırmızı renk mi seninArkadaşlar bu lekelenme dediğinizin miktarı nedir, mesela yaprak ped dolduran lekelenme olur mu![]()
Umudunu yaşayasın inşallah canımRengi pembe, sütlü kahve ve vişne çürüğü gibi geldi. İlk önce pembe idi sonra vişne çürüğü sonra açık kahve oldu. Bugün adetin ilk günü kırmızı gelmedi hala büyük ihtimalle adetim geldi ama umut iştee![]()
Rengi pembe, sütlü kahve ve vişne çürüğü gibi geldi. İlk önce pembe idi sonra vişne çürüğü sonra açık kahve oldu. Bugün adetin ilk günü kırmızı gelmedi hala büyük ihtimalle adetim geldi ama umut iştee![]()
Çıkar bence canım silik de olsa. Kanda gördükten sonra yerleşme lekesi oldu bendeHa şeyi soracaktım bu yerleşme kanaması ise yine adet döngümü bekleyip mi test yapmalıyım yoksa çıkar mı bir iki güne kanda flan