• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Benim de 4 Şubat görünüyor nasipse 🤲🏻
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸😊
Hamilelik haberinizi diğer grupta öğrenmiştim 🌸🌸 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Benim de testlerim pozitif çıktı çok şükür, silik tabi. Çünkü çok erken yaptım yine. Kaset test. İlk çocuğumda da böyle erken yapmıştım ve kanda 52 ile öğrenmiştim. Düşük olunca silik çıkıyor. İnşallah bu sefer de doğru sonuçtur 🥰 Babalar gününde eşime güzel hediye vermek istiyorum 🥹🥹

haberinizi diğer grupta öğrenmiştim 🌸🌸 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Benim de testlerim pozitif çıktı çok şükür, silik tabi. Çünkü çok erken yaptım yine. Kaset test. İlk çocuğumda da böyle erken yapmıştım ve kanda 52 ile öğrenmiştim. Düşük olunca silik çıkıyor. İnşallah bu sefer de doğru sonuçtur 🥰 Babalar gününde eşime güzel hediye vermek istiyorum 🥹🥹
Aaa inşallah🌸 😍 hoş geldin diyelim o zaman 🙏🏻

Sanırım adet oldum Mart annelerinde görüşmek üzere hoşçakalın

Son düzenleme:
Adetime 9 gün kala açık pembe bir lekelenmem oldu yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan var mı 2-3 gündür kasık ağrısı var 1 yıldır istiyoruz ama olmuyordu umarım bu ay olur her ay test almaktan tahlil vermekten doktorlara gitmekten üzülmekten yorulmuştum bir takım kadın hastalıklarım vardı elhamdülillah daha daha iyiyim dua edin bu ay yüzüm gülsün isteyen herkesin gönlünden geçeni nasip olsun

Adetime 9 gün kala açık pembe bir lekelenmem oldu yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan var mı 2-3 gündür kasık ağrısı var 1 yıldır istiyoruz ama olmuyordu umarım bu ay olur her ay test almaktan tahlil vermekten doktorlara gitmekten üzülmekten yorulmuştum bir takım kadın hastalıklarım vardı elhamdülillah daha daha iyiyim dua edin bu ay yüzüm gülsün isteyen herkesin gönlünden geçeni nasip olsun
Bende regle bir gün kala başladı üç gün sürdü canım kahve tonlarıydı bir koyu bir açık.. Son gün pembe gibiydi. Ama benim döngü kısa biraz 26 gün..İnşallah seninledir bebiş 🌸

Kızımda olmuştu parça gibi düşmüştü kanama görmedim doktora gitmiştim düşük yapıyor olabilirsin demişti nasıl üzülüp ağlamıştım başka bir doktora gittiğimde kese görmüştü kanama alanı yok kese etrafında gayet iyi demişti

Rengi pembe, sütlü kahve ve vişne çürüğü gibi geldi. İlk önce pembe idi sonra vişne çürüğü sonra açık kahve oldu. Bugün adetin ilk günü kırmızı gelmedi hala büyük ihtimalle adetim geldi ama umut iştee😄

Bunların toplamı bir tane yaprak ped dolduracak miktarda geldi ondan sordum
Rengi pembe, sütlü kahve ve vişne çürüğü gibi geldi. İlk önce pembe idi sonra vişne çürüğü sonra açık kahve oldu. Bugün adetin ilk günü kırmızı gelmedi hala büyük ihtimalle adetim geldi ama umut iştee😄

Ha şeyi soracaktım bu yerleşme kanaması ise yine adet döngümü bekleyip mi test yapmalıyım yoksa çıkar mı bir iki güne kanda flan

Selam kızlar bugün kan verdim değerim 18 küsür çıktı nasıl sizce çatlatma iğnesinden sonra 13.gün ilişkiden sonra 11.gün de

Back
X