• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Kızlar merhaba doğum sonrası yanınızda yardım için biri kalacak mı? Anne kayınvalide dengesini nasıl sağlayacağız? Ben açıksası ikisinin de uzun süre kalması taraftarı değilim ama ikisi de çok heyecanlı istemediğimi duyarlarsa çok üzülüp alınırlar ama eşim de ben de evde biri kalırsa pek rahat hissetmeyiz gibi geliyor bana
ne kadar sanslisiniz iki taraftan da destek varmis.annemin yanimda kalmasi, bana destek olmasi icin nelerimi vermezdim🌸 bende yalniz olacagim o yuzden tedirginim ve tecrubesiziz zor gunler beni bekliyor gibi hissediyorum yapayalniz

Kızlaaaar günaydııın , kusmadan şeker yüklemesi yaptırabildiiiimm çok mutluyum 🐣 hatta doktordaki sonuçlarım güzel çıktı belki senin cihazın yüksek ölçüyordur dedi içim rahatladı. Boyumuz 30 cm ,600 gr geldik 🤗 amaa nazlı kızım asla yüzünü gösterip, güzel bi poz vermedi her zamanki gibi . Yine idrar yolu enfeksiyonum çıktı ona ilaç başladık, başımın belası enfeksiyondan bi kurtulamadım . Serviks uzunluğum da 42 cm ölçüldü , çok şükür her şey yolundaymış sizle de paylaşmak istedim 😍🌸

Sekeri azaltmam gerekiyormus once bunu deniyim madem birkac kere kasikla zeytinyagi ictim o da ise pek yaramadi
Yavaş yavaş minik minik yanında çiğ kuruyemişle yemen gerek ki direkt kana karışıp şekeri yükseltmesin. Diyetisyen önerisi bu. Ben sigarayı bıraktıktan sonra ciddi olan kabızlık sorunumu böyle aştım.

Baslarda kayisidan bende fayda gormustum ilik suyla 2 tane yiyordum ama sonradan pahali geldi almadim baska alternatifler aradim ama heralde ona donus yapicam mecburen 🤣🤣
Zeytinyağ ucuz mu😂 sağlık bu ve yediklerimizi bi şekilde çıkarmamız gerekiyor ya hani. Sağlıklı olanı söylüyorum ama tabi yine de siz bilirsiniz. 10 gün sonra lağman yapmak da bi seçenek 🫶🏻😂

Teşekkür ederim,tansiyonum normalde düşüktür,şimdi 13/8,12/7 gibi.Detaylıda sorun çıkmamıştı,bu ay idrar testi vermedim,doktora bu durumu söylediğimde de tahlil istemedi,tansiyonumu ölçmemi istedi,sonra da ilaç yazdı.
Benim de tansiyonum yüksek gidiyor. Okulda öğrencilere sinirlendiğimde özellikle. Sonra düşüyor normale. Doktor takip et dedi ilaç vermedi. Size ne verdi

Zeytinyağ ucuz mu😂 sağlık bu ve yediklerimizi bi şekilde çıkarmamız gerekiyor ya hani. Sağlıklı olanı söylüyorum ama tabi yine de siz bilirsiniz. 10 gün sonra lağman yapmak da bi seçenek 🫶🏻😂
Onu is yerinden veriyorlar erzak olarak para vermiyoruz ahahshs

Back
X