Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kasılma mı bilmiyorum ama toplanıyor arada . Normal hareket yok zaten
Seninki plesenta previa değildir. Olsa söylersi sezeryan diye bence. Plesenta ön duvarındadır. O yüzden his konusunda öyledir diye düşündüm.Ama tabi dr değilim Benim pöesenta previa cünkü mesela söylüyorlar onu. Biraz daha tehhlikeli o.

Bendede olmuyor canim ama grubun genelinde yasayan varmi merak ettim
Hatta ben magnezyum kalsiyuma gectim o daha da rahatlatti beni
Cunku artik yalanci sanci haftalarimiz
İlk yaşamaya başladığımda günde 3-4 kez oluyordu hatta uykudan uyandıracak derecede oluyordu şimdi günde bir defa belkide iki günde bir defa falan oluyor çok şükür.

Birde ailemin künye yaptırmış olmasına bozulmuşlar güya onlar yaptıracaklarmış yersen.. hayatta yaptırmazlar dünyanın en pinti ailelerinden birine gelin gitmiş olabilirim
Ah canım benim yanlız değilsin
Bende bu konuda hemen yorum yapmak istiyorum. Düğün zamanında da çok bişey yapmadılar çünkü adetleri böyleymiş, o sebeple şimdide bi beklentim yok açıkçası.

Benim annem babam bilezik takacak ve gramı fazla, çocuğuma da künye yapacaklar hatta annem eşin de baba oluyor ona da altın takmak lazım diyor dedim yok o kadarda değil

Şimdi kendi aileme karşı eşimin ailesini hep yapıyor gibi gösterdiğim için eşime dedim ailenden taraf bi bilezik takmak lazım benim eş dosta karşı mahçup olmanızı istemiyorum

Eşimde bi bilezik hem bana hemde kızıma alacak

Anlayacağınız olan eşime yani bize olacak gibi

Buda benim bebeğim
27+2

Eklentiler

• IMG_1034.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 5
Zaten her şey istememekten oluyor. Ben de istemedim ve iste diyenlere ne ayıp diyordum. şimdi anladığım yaştayım ayrıca genelde dediğin gibi adetten falan değil ama ilk torunda odayı dede babanne yapıyor etrafımda gördüğüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…