- 16 Ekim 2016
- 3.728
- 3.131
- 133
Tanışmadan düğüne kadar süreçte beklentiye girmemem gerektiğini çok iyi öğrendim, hicbirsey beklemiyorum en fazla bir iki parça kıyafet alır yani bebeğe o daKızlar biraz da gossip: Kayınvalideniz size doğum hediyesi ne alıyor
14 yaşındaki yeğenime fotoğraf çektire çektire öğrettim canımÖzel çekim mi
Ay çok gülceksiniz ama ben Ankara dan bir tarlaYa ben isteyemem de alanlar varAltın hediye küpe künye kolye
29 haftalık şuanToplanma kasilma olmaz tam olarak
Kacinci haftadasin cnm normal hareket yok
Canım ben magnezyum kullandığımdan beri çok çok nadir yaşıyorum. Karnım semsert oluyor dokununcada semsert oluyor sanki içeride bir balon şişip aniden patlıyor gibi tanımlayabilirim ama ağrı sızı olmuyorArkadaslar herkese merhaba
Biliyorsunuz ki yavastan yalanci kasilma haftalarimiz geldi
Yasayan arkadaslarim varmi
Varsa eger sureci hakkinda bilgilendirebilirmi bizi :)
Valla hiç ses yok bilmiyorum kendi annem ve babam bana bilezik çocuğa özel yapım isimli künye yaptırdılar. Kv en fazla bir çeyrek altın takarKızlar biraz da gossip: Kayınvalideniz size doğum hediyesi ne alıyor
Suyu az içersen öyle olur dedi bir de ayakta kalma dedi ve magnezyum iç dedi ben neredeyse hiç mg almıyormuşumDoktoruna sordun mu peki yalanci sancimindedi cnm onun icin
Ben de isteyemem yaYa ben isteyemem de alanlar varAltın hediye küpe künye kolye
Hiç mi hareket etmiyor? Belki küçük küçük hareket varda siz hissetmiyorsunuzdur? Güçlü hareketlerine alıştım diyorsunuz ya ondan küçük hareketlerini hissetmiyorsunuzdur. Mesela benimki hiç çok kuvvetli tekme falan atmadı çoğu zaman kalp atışı gibi pıt pıt oluyor tam hisselir hareketi az ama ben bebeği çok dinlediğim için o pıt pıtları hissediyorum yoksa hissetmeyebilirdim deKızlar ben de durum güncellemesi yapmak istedim.Bebeğim hareketsizdi perşembe acilden giriş yapmıştım nst falan işte hatırlarsınız.Orda bi şekilde normal dediler gönderdiler eve. Cumartesiye kadar durdum ama hâlâ hareket yok cumartesi en son dayanamadım bir de özele gideyim dedim gittim. Doktor suyuna kordonuna falan baktı her şey yolunda gelişimi gayet iyi dedi. Ama ben hâlâ hareket hissetmiyorum. Yani pozitif bakmaya çalışıyorum ama hareketli olmasına o kadar alışmışım ki hareketsizken bi şey hissedemiyorum aklım sürekli bebeğimde. Ultrasonla bakarken de uyuyordu sürekli yani dontor da pek takmadı gelişimi iyi olunca ama benim içim rahat etmiyor. 1 haftayı geçti
Yorulunca bendede oluyor ama bunun günde kaç defa olduğu önemli , eğer dogumla alakalı olsa hem kasılma + sancı oluyor yerinde durdurmazBen 30+4 deyim. 25 haftadan beri karnım taş gibi oluyor ayakta kalınca. Bir tek yatınca geçiyor. Arada bir de bebek bir yerde toplanıyor gibi oluyor ama çözemiyorum o yalancı sanncı mı yoksa poposunu mu bastırıyor diye degişik. Regl sancısı gibi bir şey gelmedi ama
İlk gebeligimde katilmistimaranızda gebe okuluna katılan var mıdır ?
Ahahah benimki hala fıstık yeşili battaniye görmüş onu alacak oğluma (oğlum 6 yaşında)Kızlar biraz da gossip: Kayınvalideniz size doğum hediyesi ne alıyor
Bendede olmuyor canim ama grubun genelinde yasayan varmi merak ettimCanım ben magnezyum kullandığımdan beri çok çok nadir yaşıyorum. Karnım semsert oluyor dokununcada semsert oluyor sanki içeride bir balon şişip aniden patlıyor gibi tanımlayabilirim ama ağrı sızı olmuyor
Su iciyormusun cnm peki 2 litre altina inmemeye ozen gosterSuyu az içersen öyle olur dedi bir de ayakta kalma dedi ve magnezyum iç dedi ben neredeyse hiç mg almıyormuşum
Bazen kosturmacadan 2nin altına düşüyorum maalesefSu iciyormusun cnm peki 2 litre altina inmemeye ozen goster
Valla bizimkiler bişi almaktan ziyade isteyebilir bileKızlar biraz da gossip: Kayınvalideniz size doğum hediyesi ne alıyor
Sabancı gelini falan değilsin demiAy çok gülceksiniz ama ben Ankara dan bir tarla
Çocuğa ayrı geline ayrı almaları gerekAhahah benimki hala fıstık yeşili battaniye görmüş onu alacak oğluma (oğlum 6 yaşında)
Hamile kalırsan sana altın alcam demişti 5 yılda anca aldimmmm bir çeyrek .
Rüyamda bild görememÇocuğa ayrı geline ayrı almaları gerek
AhahahaValla bizimkiler bişi almaktan ziyade isteyebilir bileilk torunları ve olana kadar beynimi yediler daha bir patik bile almadı ama düğün zamanından hazırlıklıyım ben bişi istemedim bizzat ama eşime söyledim hiç adet vs uygulanmadı şimdi söyle ben istemiycem kendi üstlerine düşeni yapsınlar sen söyle dedim. Bebek arabası onlara ait kız tarafı da bebeğin odasını kurar örf adet hiç bilmem ama artık bilendiğim için öğrendim ve uygulamaya geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?