• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Aile hekimi yapmaktı testimi artık kadın doğuma gidersin dedi bende bilmiyorum 1 hafta kadar bekleyip gitmek istiyorum aslında çünkü bu şekilde çok stresli oluyor 2 günde bir kan takibi
Evet haklısın ama güzel telaşlar bunlar 🌼

Aile hekimi yapmaktı testimi artık kadın doğuma gidersin dedi bende bilmiyorum 1 hafta kadar bekleyip gitmek istiyorum aslında çünkü bu şekilde çok stresli oluyor 2 günde bir kan takibi
Bence de ben de 9.5 ve 34 degerleriyle takip ettim daha vermedim. Kan verince de sonuç degişmeyecek cünkü. Günleri varsa yaşayacaklar ben de strese giriyorum diger türlü 😓

Sanırım kimyasal gebelik geçirdim kanamam başladı üç gün geçmişti beta 25 cikmisti moralim resmen sıfırlandı kan testi vermeye korkuyorum😭

Sanırım kimyasal gebelik geçirdim kanamam başladı üç gün geçmişti beta 25 cikmisti moralim resmen sıfırlandı kan testi vermeye korkuyorum😭
canım hemen kötü düşünme belki yerleşme kanamasıdır veya başka bir şeydir haberdar et bizleri dualarım seninle🤲🌼

Acile gitmek istemiyorum alttan muayene yapmak istiyorlar ama göğüs hassasiyetim hemen kayboldu karın ve bel ağrım arttı sanırım tutunamadı 😭 pazartesi gideceğim değerim düşmüştür pıhtıli kanama yok ama normal adet kanaması gibi var

Yarına randevu aldım ama umudum kalmadı hala kanamalarim var cok yeni olunca da pek müdahale edilmiyor sevincim kursağımda kaldı 😭

Yarına randevu aldım ama umudum kalmadı hala kanamalarim var cok yeni olunca da pek müdahale edilmiyor sevincim kursağımda kaldı 😭
😔Sağlıksız bir embriyoymuş demek ki canım. Şimdi rahmin kendini tazeleyecek ve yeni sağlıklı gebeliğine daha da hazır olacaksın 🙏🏻 çok zordur eminim ama üzmemeye çalış kendini canım kimyasalın arkası sağlıkli hamilelik diyorlar hep

Bir kimyasal bir de 10. haftada bebeğimin kalp durmasına bağlı kürtajından 2 yıl sonra pozitif bir sonuçla umarım ben de şubat annesi olacağım. Daha 4 haftalık ve 2 gün arayla beta hcg ler 78 ve 189 , o yüzden bağlanmaktan korkuyorum ama umarım Rabbım hepimize bir evlat verir kucaklarımız boş kalmaz 😊😊

Bir kimyasal bir de 10. haftada bebeğimin kalp durmasına bağlı kürtajından 2 yıl sonra pozitif bir sonuçla umarım ben de şubat annesi olacağım. Daha 4 haftalık ve 2 gün arayla beta hcg ler 78 ve 189 , o yüzden bağlanmaktan korkuyorum ama umarım Rabbım hepimize bir evlat verir kucaklarımız boş kalmaz 😊😊
Hayırlı olsun sağ selamet kucağına alasın canım benim hamilelik boyunca korkacağın bir durum olmaz inşallah yüreğini ferah tut 🌼🥰

Kızlar 4+3 teyim çok yeni.

Karnıma bıçak saplanır gibi sancı oluyor arada bir saat içinde de sıklaştı gibi midemi bulandırıyor bu ağrı.

Normal mi 😔 lütfen cevap verin ilk gebeliğim

Back
X