Gözün aydın olsun iyi ya maşallahKızlar iki gün önce beta 82 ydi bugün tekrar baktırdım 230 olmus iyi bir artış mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın olsun iyi ya maşallahKızlar iki gün önce beta 82 ydi bugün tekrar baktırdım 230 olmus iyi bir artış mı
Daha çok artmalıydi gibi geldi banaKızlar iki gün önce beta 82 ydi bugün tekrar baktırdım 230 olmus iyi bir artış mı
İnsallah teşekkür ederimGözün aydın olsun iyi ya maşallah![]()
Bilmiyorum ki ilk gebeliğimde 240 la ogrenmistim 2 gün sonra gitmedim kendimi strese sokmamak için direk 1 hafta bekleyip gittim kesesini görmüştük hayırlısı olsun insallah güzel haber alirimDaha çok artmalıydi
Hayalini yaşamak nasıp olsun güzel haberlerini bekliyoruzO kadar çok istiyorum ki bu grupta olmayı... Hazırım artık, bebeğimle birlikte yeni bir serüvene başlamaya. BAT tarihime 1 hafta kaldı. Umarım sizlerle olurum![]()
Amin, hepimizin bu ay yüzü gülsün, ardından da sağlıklı gebeliklerimizi devam ettirelim tam zamanında sağlıkla doğurup kucağımıza alalım bebişlerimiziHayalini yaşamak nasıp olsun güzel haberlerini bekliyoruz![]()
AminnnAmin, hepimizin bu ay yüzü gülsün, ardından da sağlıklı gebeliklerimizi devam ettirelim tam zamanında sağlıkla doğurup kucağımıza alalım bebişlerimizi![]()
Beklediğin haberi kolaylıkla almayı nasip etsin AllahO kadar çok istiyorum ki bu grupta olmayı... Hazırım artık, bebeğimle birlikte yeni bir serüvene başlamaya. BAT tarihime 1 hafta kaldı. Umarım sizlerle olurum![]()
Amin insallah canimAmin, hepimizin bu ay yüzü gülsün, ardından da sağlıklı gebeliklerimizi devam ettirelim tam zamanında sağlıkla doğurup kucağımıza alalım bebişlerimizi![]()
Kucağına salametle alasın bende söylemedim pazartesi tahliller olumlu olursa babalar gününe süpriz yapmayı düşünüyorumAmin insallah canimben 2 ay önce 19 haftalıkken bebeğimi kaybettim ve aynı şekilde anlatmıştım hamile olduğumu aynı zamanda doktora gidip aynı betaları gördüm şuan dejavu yaşıyormuşum gibi Sony güzel olsun insalllah Allah kucağına almayı nasip etsin ne hissedeceğimi bilmiyorum burada sizin haricinizde kimse bilmiyor söyleyemedim
Benim de Bat 8 Haziran. Heyecanla bekliyorumO kadar çok istiyorum ki bu grupta olmayı... Hazırım artık, bebeğimle birlikte yeni bir serüvene başlamaya. BAT tarihime 1 hafta kaldı. Umarım sizlerle olurum![]()
İnşallah pozitif test sonuçlarımızı birlikte bu grupta paylaşıp sonra da mutlu bir 9 aylık gebelik yaşayıp doğum haberlerimizi de paylaşırızBenim de Bat 8 Haziran. Heyecanla bekliyorum![]()
Canım öncelikle kocamaan sarılıyorum. Sakın ama sakın aklına kötü şeyler getirme. Geçmiş geçmişte kaldı, her gebelik farklıdır, her çocuk kendi nasibiyle geliyor, bunu unutma. Bak eğer bulabilirsen 2024 Ekim annelerindeydim ben, tam da bir yıl önce 30 mayıs sabah 9'da 21 haftalık kızımı ölü doğurdum. Çok zor şeyler atlattık. Ama asla şimdiki bebeğimize bu acıyı, travmayı yaşatmamalıyız. Yeni gelen çocuğumuza ferah kalple hazır olmalıyız. Herşey güzel olacak diye düşünelim ve sıfırdan bir başlangıç yapalımAmin insallah canimben 2 ay önce 19 haftalıkken bebeğimi kaybettim ve aynı şekilde anlatmıştım hamile olduğumu aynı zamanda doktora gidip aynı betaları gördüm şuan dejavu yaşıyormuşum gibi Sony güzel olsun insalllah Allah kucağına almayı nasip etsin ne hissedeceğimi bilmiyorum burada sizin haricinizde kimse bilmiyor söyleyemedim
Lütfen emin olmadığımız bilgilerle hamile birini strese sokmayalım. 2 güne bir 2 kat artış varsa sorun yoktur. Artış gayet güzel içiniz rahat olsunDaha çok artmalıydi gibi geldi bana
İnsallahKucağına salametle alasın bende söylemedim pazartesi tahliller olumlu olursa babalar gününe süpriz yapmayı düşünüyorum
Sana da çok geçmiş olsun rabbim hep güzel günler göstersin bizlereCanım öncelikle kocamaan sarılıyorum. Sakın ama sakın aklına kötü şeyler getirme. Geçmiş geçmişte kaldı, her gebelik farklıdır, her çocuk kendi nasibiyle geliyor, bunu unutma. Bak eğer bulabilirsen 2024 Ekim annelerindeydim ben, tam da bir yıl önce 30 mayıs sabah 9'da 21 haftalık kızımı ölü doğurdum. Çok zor şeyler atlattık. Ama asla şimdiki bebeğimize bu acıyı, travmayı yaşatmamalıyız. Yeni gelen çocuğumuza ferah kalple hazır olmalıyız. Herşey güzel olacak diye düşünelim ve sıfırdan bir başlangıç yapalım
Ay inşallah inşallah hayırlısıylaİnşallah pozitif test sonuçlarımızı birlikte bu grupta paylaşıp sonra da mutlu bir 9 aylık gebelik yaşayıp doğum haberlerimizi de paylaşırız![]()
Neredeyse üç kata çıkmış bence güzel artış.. Tekrar kan verecek misin canımKızlar iki gün önce beta 82 ydi bugün tekrar baktırdım 230 olmus iyi bir artış mı