• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
O kadar çok istiyorum ki bu grupta olmayı... Hazırım artık, bebeğimle birlikte yeni bir serüvene başlamaya. BAT tarihime 1 hafta kaldı. Umarım sizlerle olurum :KK55:

Amin, hepimizin bu ay yüzü gülsün, ardından da sağlıklı gebeliklerimizi devam ettirelim tam zamanında sağlıkla doğurup kucağımıza alalım bebişlerimizi :KK200:
Amin insallah canim 🌸 ben 2 ay önce 19 haftalıkken bebeğimi kaybettim ve aynı şekilde anlatmıştım hamile olduğumu aynı zamanda doktora gidip aynı betaları gördüm şuan dejavu yaşıyormuşum gibi Sony güzel olsun insalllah Allah kucağına almayı nasip etsin ne hissedeceğimi bilmiyorum burada sizin haricinizde kimse bilmiyor söyleyemedim

Amin insallah canim 🌸 ben 2 ay önce 19 haftalıkken bebeğimi kaybettim ve aynı şekilde anlatmıştım hamile olduğumu aynı zamanda doktora gidip aynı betaları gördüm şuan dejavu yaşıyormuşum gibi Sony güzel olsun insalllah Allah kucağına almayı nasip etsin ne hissedeceğimi bilmiyorum burada sizin haricinizde kimse bilmiyor söyleyemedim
Kucağına salametle alasın bende söylemedim pazartesi tahliller olumlu olursa babalar gününe süpriz yapmayı düşünüyorum

Canım öncelikle kocamaan sarılıyorum. Sakın ama sakın aklına kötü şeyler getirme. Geçmiş geçmişte kaldı, her gebelik farklıdır, her çocuk kendi nasibiyle geliyor, bunu unutma. Bak eğer bulabilirsen 2024 Ekim annelerindeydim ben, tam da bir yıl önce 30 mayıs sabah 9'da 21 haftalık kızımı ölü doğurdum. Çok zor şeyler atlattık. Ama asla şimdiki bebeğimize bu acıyı, travmayı yaşatmamalıyız. Yeni gelen çocuğumuza ferah kalple hazır olmalıyız. Herşey güzel olacak diye düşünelim ve sıfırdan bir başlangıç yapalım 💗

Kucağına salametle alasın bende söylemedim pazartesi tahliller olumlu olursa babalar gününe süpriz yapmayı düşünüyorum
İnsallah 🌸
Canım öncelikle kocamaan sarılıyorum. Sakın ama sakın aklına kötü şeyler getirme. Geçmiş geçmişte kaldı, her gebelik farklıdır, her çocuk kendi nasibiyle geliyor, bunu unutma. Bak eğer bulabilirsen 2024 Ekim annelerindeydim ben, tam da bir yıl önce 30 mayıs sabah 9'da 21 haftalık kızımı ölü doğurdum. Çok zor şeyler atlattık. Ama asla şimdiki bebeğimize bu acıyı, travmayı yaşatmamalıyız. Yeni gelen çocuğumuza ferah kalple hazır olmalıyız. Herşey güzel olacak diye düşünelim ve sıfırdan bir başlangıç yapalım
Sana da çok geçmiş olsun rabbim hep güzel günler göstersin bizlere 🌸
Haklısın da ister istemez o korkuyu atamıyor insan bende senin gibi doğum yaptım bebeğim sağlıklıydı ama rahim açılması sebesiyle bir anda doğumum başladı bu sefer nasip olursa dikiş atılacak inan hiçbiri umurumda değil rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sadece kimseye de yaşatmasın böyle bisey

Bat 16 haziran olan var mı😇
Ovülasyon testine göre hala t çizgisi koyulaşmadı.
Uygulamaya göre dün yumurtlama günümdü ama test öyle göstermiyor. T çizgisi birazcık belli sadece. Pik görmeyi bekliyorum. 🙃

Back
X