Asyabirce Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2021 442 394 53 Dün 22:52 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #14.121 hku .!.: Ben kızımı kaybettim maalef. Bu gün 3. Gün dualarınızı beklerim Genişletmek için tıkla... Allah gönlüne ferahlık versin çok üzüldüm umarım en hayırlı şekilde bu süreci atlatır ve çok güzel günler yaşarsın dualarım seninle canım benim
hku .!.: Ben kızımı kaybettim maalef. Bu gün 3. Gün dualarınızı beklerim Genişletmek için tıkla... Allah gönlüne ferahlık versin çok üzüldüm umarım en hayırlı şekilde bu süreci atlatır ve çok güzel günler yaşarsın dualarım seninle canım benim
H hinatauzumaki Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2024 2 0 6 Dün 23:57 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #14.122 hku .!.: Ben kızımı kaybettim maalef. Bu gün 3. Gün dualarınızı beklerim Genişletmek için tıkla... Başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin
hku .!.: Ben kızımı kaybettim maalef. Bu gün 3. Gün dualarınızı beklerim Genişletmek için tıkla... Başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin
teacher26 Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2020 1.559 1.591 133 Bugün 00:05 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #14.123 hku .!.: Ben kızımı kaybettim maalef. Bu gün 3. Gün dualarınızı beklerim Genişletmek için tıkla... Başınız sağolsun... çok üzgünüm
hku .!.: Ben kızımı kaybettim maalef. Bu gün 3. Gün dualarınızı beklerim Genişletmek için tıkla... Başınız sağolsun... çok üzgünüm