- Konu Sahibi Mrs Dalloway
Sağlık ocağında sonuçlar çok geç çıkıyor. Ben 16 sında verdim hala sonuç çıkmadı. Testlerin görüntüsü var mıYarın sabah ozaman gidip vereyim sağlık ocağına inşallah güzel olur bu sefer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık ocağında sonuçlar çok geç çıkıyor. Ben 16 sında verdim hala sonuç çıkmadı. Testlerin görüntüsü var mıYarın sabah ozaman gidip vereyim sağlık ocağına inşallah güzel olur bu sefer
Anladım canım testlerin kaçıncı dakikada ikinci çizgiyi çıkardıNormalde nisanda yaptım 25 nisanda pik gördüm birde 4mayista pik gördüm sonra kan verdim 0 çıkınca adette olcam diye bıraktım adette olmayınca doktora gittim bütün hormonların normal dedi persembe cuma leke oldu dünde rüya gördüm bi test yapiyim dedjm hayalet çıktı ama umutlanmak istemiyorum bi çok kez başıma geldi cunku
Canımsın çok teşekkür ederim dün muayeneden sonra 3 4 damla pembe oldu ama bugün gelen bişey yok çok şükür inşallah da olmaz muayenede doktor çok bastırdı bence ondan kaynaklandı karından baktı ama çok aradı hatta daha fazla bastırmayayım da dedi fark etti kendide ondan kaynaklı oldu belki de bir ağrım sızım yok inşallah sağlıkla devam eder doktor bir hafta sonra gel demişti ozaman gidince net görünür herşey çok zorlamak istemedi ama bebeği ve kalp atışını gördük maşallahCanım benimÖncelikle geçmiş olsun ben küçük kızımda bu korkuyu çok yaşadım seni o kadar iyi anlıyorumki bana sürekli düşük tehlikesi dediler 5 ay yattım bi tek tuvalete kalkıyordum ne yemek yaptım ne kapı dışarı çıktım dr bol su 3 litre e su dedi ee içince tuvalet git gel bol kanamalar koyu kırmızı bazen pembe bazen bildiğin kandı her seferinde eyvah düştü düşüyor diye hastaneye gittim ağlayarak ama o kanamaya rağmen düşmedi sen içini ferah tut benim gebeliğimde hep böyle kanamalıydı yani progestan fitil aldım rahim duvarı büyüdükçe kılcal damardan kanamalar olurmuş bize o zaman topik açılmıştı arkadaşın 4 ped değişen vardı ama düşmedi biz o topikde bi arkadas hz zekeriya duasını önermişti okumuştuk çocuk düşmesin ve azaları tam olsun diye içimize bi serinlik gelmişti sende tedirginsen içini ferah tutmak için o duayı oku rahatlicak için bol bol oku
Sabah yapmistim gözüküyormu bilmiyorumSağlık ocağında sonuçlar çok geç çıkıyor. Ben 16 sında verdim hala sonuç çıkmadı. Testlerin görüntüsü var mı
Yarım saatten sonra ama dunkunden daha koyu oldu bugünAnladım canım testlerin kaçıncı dakikada ikinci çizgiyi çıkardı
Sen kendini çok yorma bol bol su iç hep ayaklarını uzat, nazar boncuğu olsun bunlar sonrası hep güzel olsun inşallahEvet canım yani bir ağrım yok akıntı lekelenme de durdu inşallah bir daha olmaz
Canım hayırlı olsun hemen hemen beta değerinden anlaşılır zaten o kandada pozitiftir inşallah:)Daha önce bu markada hic silik dahi cikmamisti bakarken şaşı olacaktım hatta![]()
Ağzından bal damlıyor vallahiCanım hayırlı olsun hemen hemen beta değerinden anlaşılır zaten o kandada pozitiftir inşallah:)
Vardır vardır inşallahAğzından bal damlıyor vallahiinşallah vardır bu sefer
Ayy hadi inşallah olsunda veririmVardır vardır inşallahkan ver sen sonra bide iki günde bir falan beta artışı takibi var sırada
![]()
Canımm maşallah çok şükür çok sevindim. Artık 5 hafta güzelce dinlen keyif yap bebiş de sağlıkla büyüsünDoktordan çıktım şimdi kızlar çook şükür kalp atışını duydu vajinal bakmaya gerek kalmadı
Kalp atımı 110 larda gayet iyi buldu 5 hafta sonraya çağırdı
Çooook güzel haberler bekliyoruz hayırlısıylaBen gidiyorum. 14.50’de randevum
Bu kadar yeniyken neler diyecek merak ediyorum.
Sorun olmasın da bakalım.
Bi de test veririm. Değerlere bakar.
Aç karnına tok karnına önemi yoktu diye hatırlıyorum gebelikteki testlerin.
Öyle mi? Tokken de bakılan şeylerdi di mi?
Bence kılcal damarlara filan bir şey oldu öyle bastırınca. Çok şükür geçip gitti. Bol bol su iç canım yorma kendini bir süreCanımsın çok teşekkür ederim dün muayeneden sonra 3 4 damla pembe oldu ama bugün gelen bişey yok çok şükür inşallah da olmaz muayenede doktor çok bastırdı bence ondan kaynaklandı karından baktı ama çok aradı hatta daha fazla bastırmayayım da dedi fark etti kendide ondan kaynaklı oldu belki de bir ağrım sızım yok inşallah sağlıkla devam eder doktor bir hafta sonra gel demişti ozaman gidince net görünür herşey çok zorlamak istemedi ama bebeği ve kalp atışını gördük maşallahdediğin duayı okuyacagım
sevindim canım dikkat etEvet canım yani bir ağrım yok akıntı lekelenme de durdu inşallah bir daha olmaz
Maşallah ne güzelDoktordan çıktım şimdi kızlar çook şükür kalp atışını duydu vajinal bakmaya gerek kalmadı
Kalp atımı 110 larda gayet iyi buldu 5 hafta sonraya çağırdı
ay var gibi inşallah kanda da pozitif görürsünSabah yapmistim gözüküyormu bilmiyorum
Nede güzel söylüyorsun inşallah vardıray var gibi inşallah kanda da pozitif görürsünkan ver bence
![]()
HoşbuldummHoşgeldin![]()
Tabiki ederiz canım inşAllah pozitif gelecekMerhaba Kızlar,
Yarın ki kan sonucuma göre şimdiden totem yapıp buraya yazıyorum , bende yarın aranızda olmak istiyorum çok amin![]()
![]()
![]()
![]()
bana da bi dua eder misiniz test sonuçlarım pozitif ,Allahın izni ile yarın kanda da görürsem benden mutlusu yok
yazmak iyi geliyor,