Çok geçmiş olsun öncelikle acele etmeyin. Benim bu konudaki geçmiş deneyimim olumsuzdu ama belki fikir olur diye yazmak istedim. Özel bi hastaneye gidiyordum 6. Haftada kontrolümde kesenin şeklinde bozulma olduğunu ve bebegi göremediğini söyledi. Kürtaj dedi direkt. Sonra özel muayenehanesi olan bi Dr önerdi kendi arkadaşlarım ve ona gittim. Cihazı çok iyiymiş bebegi gördü kalp atışı dahi gördü fakat atımı çok yavasti ve kese bozulmaya başlamıştı. Burdan sonra yapacak birsey yok fakat acele etmeyelim takip edelim diyip 2-3 gün sonra tekrar görmek istedi. Ordan da ağlayarak çıktım ozeller boyleyse belki devlette çare bulurum dedim emin olmak istedim. Üniversite hastanesine gittim orda da bebegi gördüğünden emin olamadılar. Cihazları oranın da çok iyi değilmiş. Bana bu haftalarda zehirlenme olmaz acele etme takip edelim dediler. Ama gidişatın kürtaja doğru olduğunu söylediler. Durum boyle olunca 2-3 güne bir takip için cihazı iyi olan özel muayenehaneye gittim. Orda kalp atisinin durduğundan ya da devam ettiğinden emin olabileceğim için. İçimde şüphe kalsın istemedim. 8+0 a kadar takip edildim ve zehirlenme vs birsey olmadı, ki 40 larda kilodayim bünyem zayıf. Diyeceğim o ki acele etmeyin ve cihazı iyi birini bulup orda takip ettirin durumunuzu muhakkak. Sadece kesenin şekli bozulsa fakat kalp atışı iyi olsa sonradan kese duzelebiliyormus. Fakat kalp atimi da iyi değilse sorun oluyormuş. Basta yavaş atıp sonradan toparlar diye bekliyorlar bebek ilk oluştuğunda çok net atim duyulmuyor zaten. Ama bunu netleştirmenin yolu takip edilmek. İnşallah cihazı iyi olan bi dr size güzel şeyler söyler

dualarım sizinle

tek Dr la kalmayın araştırın