Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Ay ikili test için bana 11,12,13. Haftalar içinde gel demişti doktor az önce randevu aldım iki haftaya sonraya 13. Haftada olacağım cinsiyet tahmini de yapar diye düşündüm kızlar .kendime inanamiyorum en erken ne zaman kontrole giderim diye hesap yapan ben 13 de gideyim de cinsiyeti de öğrenirim dedim😂

Evet benim eşimin de pek mide problemi yok, benim midem sıkıntılıdır normalde,her şeyi yiyemem :KK43: bu dönemde daha hassas olacağımı düşünürken gayet normal geçiyor:halay::anneadayı: umarım ilerleyen dönemde de böyle olur
Ay umarım böyle devam edersin kuzu.benim de senin gibi midem normalde çok sıkıntıdır eşimin de çok rahattır ama bende bir değişim olmadı 😂en ufak şey bulantı yapıyor ağrı yapıyor

merhaba benim 5. haftalarda lekelenmem başlamıştı şuan 7. haftayı geçiriyorum başta progestan hap kullanıyodum fitile çevirdik son bir kaç gündür lekelenmem iyice azaldığı için akşam 1 adet fitil alıyordum doktor kararı ile. daha iyiye giderken bugün lazere gidemediğim için ilk defa ağdaya gittim genital bölgemide aldırdım iyiydim eve geldim ani kırmızı dolu bir kanamam oldu acile gittik bebek kalp atışı kese iyi. yine kanama alanı yok iğne yaptı yarın fitile devam edeceğim ama çok canım sıkıldı böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda

mylittlemiraclee
İlk çocuk
Sat: (Düzeltilmiş) 11 Mayıs
Kese: 4+6
Kalp atışı: 6+1 (gördük), 8+2 (duyduk)
Tahmini doğum tarihi: 15.02.2024
Listeye ekleyebilir misiniz 🌸

Ay ikili test için bana 11,12,13. Haftalar içinde gel demişti doktor az önce randevu aldım iki haftaya sonraya 13. Haftada olacağım cinsiyet tahmini de yapar diye düşündüm kızlar .kendime inanamiyorum en erken ne zaman kontrole giderim diye hesap yapan ben 13 de gideyim de cinsiyeti de öğrenirim dedim😂
Ben de aldım 12+Lara denk geliyor. Bir de öğleden sonraya aldım. Bakalım tahmini olacak mi

Kızlar canım aşırı limon yemek istiyor 🥺 Kendime engel olamıyorum elma gibi elime alıp ısırmak istiyorum o derece
Yaaaa bebişin canı limon çekiyor demekki 🥹🥹 Aşermek gerçekten çok garip bir şey ben patlamış mısırı hiç sevmem ilk patlamış mısır aşerdim ve gece uyurken ağzıma resmen tadı geldi

Yaaaa bebişin canı limon çekiyor demekki 🥹🥹 Aşermek gerçekten çok garip bir şey ben patlamış mısırı hiç sevmem ilk patlamış mısır aşerdim ve gece uyurken ağzıma resmen tadı geldi
Limon aserme c vitamini eksikliginden falan yazıyor internette. Bide yemezsem bebek te yiyemedigim şeylerin lekesi çıkarmış falan yazıyor şimdi yemezsem bebeğim suratını eksiterek mi doğacak 🤣🤣🤣🤣Canım çok istiyor hiç biyle olmamıştım . Ama kan sulandiricilar kullanıyorum diye korkuyorum 🥲🥲

Limon aserme c vitamini eksikliginden falan yazıyor internette. Bide yemezsem bebek te yiyemedigim şeylerin lekesi çıkarmış falan yazıyor şimdi yemezsem bebeğim suratını eksiterek mi doğacak 🤣🤣🤣🤣Canım çok istiyor hiç biyle olmamıştım . Ama kan sulandiricilar kullanıyorum diye korkuyorum 🥲🥲
Yalan hurafedir onlar ya sonuçta her aşerdiğimizi bulamayabiliriz🤣🤣 kan sulandırıcı kullanınca limon yenilmez mi

Bilmiyorum bu tamamen benim kuruntum da olabilir . Limon kanı sulandiriyor derler ya ben de iğne aspirin falan kullanıyorum diye yemeğe çekiniyorum
Bende ananas çok severim ilk aylar önerilmiyormuş ama arada canım istediğinde minik bir dilim yiyorum valla ne yapayım

Bilmiyorum bu tamamen benim kuruntum da olabilir . Limon kanı sulandiriyor derler ya ben de iğne aspirin falan kullanıyorum diye yemeğe çekiniyorum
Uzun zamandır yazamıyorum foruma bu mesajı görünce dikkatimi çekti benim babam kalp hastası ve her gün kan sulandırıcı alıyor son 1 yıldır da aşırı limona taktı ve baya da yiyor doktoruna sordu ve sıkıntı görmedi yani az yendiğinde sorun olucağını sanmıyorum

Hayırlı olsun güncelliyorum 🌸
Ben de 5+4 kese
6+4 te kalp atışı duydum 🌸❤️

Başka listeye ekleme mesajı varsa beni etiketleyerek ekleyin arkadaşlar. Girdiğimde çok sayfa birikmiş oluyor. Hepsini tek tek takip etmem mümkün değil.

Kızlar size bir şey sormak istiyorum kesenin şekli cinsiyet hakkında bilgi verirmi sizce, yaşayan var mı?

Merhaba kızlar ben 9. Haftamdayım. Midem 2 haftadır aşırı şişiyor yanıyor sürekli afedersiniz geğiriyorum yani yok böyle birşey. Limon erik bunları yiyince rahatlıyorjm sanki. Çok iştahım olmuyornbu yüzden. Bir de enteresan ben greyfurttan nefret ederim hiç yemem şimdi bir yiyorum görmeniz lazım ahdhqhfhwhd. Hamilelik çok enteresan birşey.

Back
X