Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
Kızlar benimde bir sorum olacak. Göbek piercingim var. Sanırım göbeklerimiz artık yavaş yavaş büyümeye başlar. Piercing kullanmamın bir sakıncası olur mu

Her gebelikte farklı oluyor derler o da doğru demek ki. Ben fıtığım olduğundan şüphe ediyordum zaman zaman sol bacağıma vuran ağrım oluyordu. Kalcamdan kasigima ve ayağıma doğru. Regl olayım öyle gider film çektiririm demiştim ama regl olmadım hamileymisim🤭 Bu ağrım yine belimin ortasında ve soluna doğru vuruyor daha çok. Kasık ağrım da solda. Zaman zaman ağrıyor dinlemekle azalıyor. Çok ayakta durunca artıyor. Sinirlere bası yapıyor belki de rahim büyüdükçe. Bilmiyorum tahmin yürütüyorum kendi bedenime göre
Bu gece sert koltukta yattım bugün daha iyiyim 😂 orada yatarin artık geceleri 😂

Hoşgelsin prenses 💖Bana da 11. haftada kemik yapısına göre kız dedi ama bacak arasını görmedi. Sizin bacak arasına göre mi yorum yaptı acaba. Ben de çok merak ediyorum.
Bizim bebik elleriyle sürekli bacak arasını kapatıp durdu 😁 erkek olsa baktığımız açılardan muhakkak görürdük yüzde 90 kemik yapısı olarak da açı olarak da kıza benziyor dedi 💐

Kızlar selam, ben 10 +2 haftalığım. Doktorum 5. Hafta itibariyle folik asit olarak “elanatal1” kullandırttı. Fakat eczacımız hamilelik varsa elanatal 2 ti önerdi. Ben yine de doktorun dediğini aldım. Şimdi son muayenemde 1 kutunun bittiğini artık 2 ye geçebilir miyim diye sordum. Hayır dedi. 1 den devam et 2 yi unut diyor. Bana çok mantıksız geldi bu durum. Sizin fikirleriniz nedir? Var mı benzer olay yaşayan? Ya da sizlerden elanatal kullanan varsa kaçıncı haftada kaç numarayı kullanıyorsunuz?
3. Ay bitince elenetal 2ye geçeceğim ben. Devlette özelde de gittiğim farklı doktorlar böyle devam etmemi önerdi

Herkese Merhaba
12 haftalik bir gebelik yasiyorum
Ama bana gore 12 haftada dolu dolu bir gebelik yasadim
Korku kaygi endise agri kanama hepsi bende😁
Tup bebek ile gebe kaldim
6.haftada üçüz gebelik yasadigimi ogrendim
Beraberinde dinmeyen el kol bacak agrisi ve el kol ateslenmesi
9.haftada idrar yolu enfejsiyonu tedavi
10.haftada fetal reduksiyon oldum
11.haftada idrar kulturumde mikrop ve tedavi
Bu surede agrilarim asla son bulmadi
5.hafta ile 9.hafta arasi da ciddi kanamalarim oldu
Kanamam bitti
Mikrop devam
Migde bulantim felaket var:)
BEnce herseyi max da tecrube ettim

Eşimin kokusu derken parfümü mu kendisi mi😂 benim
1)soğan
2)tavuk
3)yumurta
Eşimin direk kendi kokusu 🥲 Ben uyurken gitmiş sarmanın ğstüne sarımsak yapmış gece. Artık 10 tanemi ne koyduysa aşırı koku salmıştı evi. Oda çok kokuyordu. O günden dolayımı bilmiyorum sanki kokuyor🥹🥹🥹

Herkese Merhaba
12 haftalik bir gebelik yasiyorum
Ama bana gore 12 haftada dolu dolu bir gebelik yasadim
Korku kaygi endise agri kanama hepsi bende😁
Tup bebek ile gebe kaldim
6.haftada üçüz gebelik yasadigimi ogrendim
Beraberinde dinmeyen el kol bacak agrisi ve el kol ateslenmesi
9.haftada idrar yolu enfejsiyonu tedavi
10.haftada fetal reduksiyon oldum
11.haftada idrar kulturumde mikrop ve tedavi
Bu surede agrilarim asla son bulmadi
5.hafta ile 9.hafta arasi da ciddi kanamalarim oldu
Kanamam bitti
Mikrop devam
Migde bulantim felaket var:)
BEnce herseyi max da tecrube ettim
3'üz yapmayı başaran yumurtalıkları taşıyan bünye, bunun üstesinden gelirdi zaten. Sağlıkla gelsin bebişleriniz🌸

Eşimin direk kendi kokusu 🥲 Ben uyurken gitmiş sarmanın ğstüne sarımsak yapmış gece. Artık 10 tanemi ne koyduysa aşırı koku salmıştı evi. Oda çok kokuyordu. O günden dolayımı bilmiyorum sanki kokuyor🥹🥹🥹
Yediği içtiği özellikle sarımsak ve soğan, bazı baharatlar insanin terinin kokusunu değiştiriyor. Siz yemeyip o yiyince belki dediğiniz gibi olmuştur. Bizde benim yemediğimi eşim de yemiyor genelde çünkü yatakta nefesimin kokusu sana gelir zaten miden bulanıyor diyor. Sogan sarımsağı çok sever bu arada. Geçen yaptığımız salata tarzı bi yemekte ana malzemelerden biriydi o gün dayanamadi tabağına ayri ekledi ama sonra diş fircalamaya kostu bi de kokuyor muyum diye sorup durdu😂 o günden beri kendine extra koymadı ama bundan sonrası napar bilmiyorum. Ben nobetteyken ye diyorum isteğini öyle bastır lütfen 😂

Back
X